malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  12 Iulie 2012
kedi
kedi: okropnie się dziś czuję fizycznie, nie mam pojęcia co się dzieje, w ogóle na nic nie mam siły, ledwo dolazłam do sklepu i myślałam że fiknę, jeśli jutro tak będzie to lecę do lekarza bo tak nie da się funkcjonować

koniecznie!

kedi
kedi: taki dzień, ja dziś też wysiadam. głowa do góry, będzie dobrze. najważniejsze to się w niczym nie poddawać. też nie mam lekko, ale idę w zaparte i jakoś jest :)

Nie będę się poddawać, ale chwile frustracji na wszystko są :) ;*
kedi
kedi
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle okolice polibudy sport i okoliczne kebaby, ech aż się łezka w oku kręci moje najlepsze lata:D teraz mam nie po drodze niestety :/

sport to w ogóle jak oddzielny wydział polibudy :rotfl:
ja pamiętam czasy, jak kazik tętnił życiem, niestety teraz zdechł całkiem.
mirra20
mirra20
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moi rodzice są koło 60 i zawsze pracowali na gospodarstwie. Zona brata jest z dziecmi, moj brat przejał gospodarstwo. Ja pracowalam, aktualnie nie. Oj ciężko, nie chodzi o to, jakoś przecież zawsze dajemy radę, mam jak wiesz kasę i na kosmetyki i ubrania, no ale teraz może być cieżej po prostu.

Polska wieś coraz częściej tak wygląda niestety, u mnie gdyby tata nie wyjeżdżał raz w roku do Niemiec to też by była masakra
mirra20
mirra20
  12 Iulie 2012
kedi
kedi: sport to w ogóle jak oddzielny wydział polibudy ja pamiętam czasy, jak kazik tętnił życiem, niestety teraz zdechł całkiem.

ja chodziłam też często do birbantu czy jakoś tak, bo kolega mojego przyjaciela tam stał za barem:D aż bym się wybrała w te okolice powspominać, no ale już nie ma z kim:/
kedi
kedi
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: koniecznie!

chyba cisnienie mam niskie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będę się poddawać, ale chwile frustracji na wszystko są :) ;*

no pewnie. :* ja teraz liczę się z każdym groszem, ale bardzo bym chciała się usamodzielnić, mam już dość obciążania rodziców. mam nadzieję, że kasa którą teraz wezmę, będzie tą ostatnią.
kedi
kedi
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chodziłam też często do birbantu czy jakoś tak, bo kolega mojego przyjaciela tam stał za barem:D aż bym się wybrała w te okolice powspominać, no ale już nie ma z kim:/

tak to jest, jak się każdy po studiach rozejdzie w swoją stronę. ja mam sentyment do drukarni szczególnie, no i do fotografa:)
mirra20
mirra20
  13 Iulie 2012
kedi
kedi: tak to jest, jak się każdy po studiach rozejdzie w swoją stronę.

niestety, przyjaciela też już nie mam:C

kedi
kedi: ja mam sentyment do drukarni szczególnie, no i do fotografa:)

nie wiem nawet gdzie to jest:woot:
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iulie 2012
kedi
kedi: no pewnie. :* ja teraz liczę się z każdym groszem, ale bardzo bym chciała się usamodzielnić, mam już dość obciążania rodziców. mam nadzieję, że kasa którą teraz wezmę, będzie tą ostatnią.

po wakacjach, jak skończy mi się praca w domu, też muszę się juz postarać o coś, bo za stara jestem żeby tak sępić :)
kedi
kedi
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety, przyjaciela też już nie mam:C

a co się stało? :<

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem nawet gdzie to jest

starówka. a u fotografa mają genialne,cieniutkie frytki- z pysznym sosem i przyprawą i są mega tanie

Konto usunięte
Konto usunięte: po wakacjach, jak skończy mi się praca w domu, też muszę się juz postarać o coś, bo za stara jestem żeby tak sępić :)

no tak, i sam komfort psychiczny jest bezcenny.
mirra20
mirra20
  13 Iulie 2012

[quote=kedi]a co się stało? :

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iulie 2012

Przyszła mi paczka z YR i po raz kolejny pozwolę sobie wyrazić mój zachwyt na temat produktów :D poniewaz nie moge nic napisac w recenzjach to wpisze tu

:zakochany:
Krem nawilżająco brązujący z kwiatem Tiare - użyłam raz ale bardzo szybko skóra wygląda na 'świeżo' muśniętą słońcem, doskonale podkreśla opaleniznę, ładnie pachnie, dobrze się wchłania i NIE OBCIĄŻA. efekt bardzo naturalny. I nie czuc takiego smrodku jak maja samoopalacze.
Cała gama wygląda tak, krem do twarzy to ten drugi, ogolnie bardzo ladne opakowanie

Żel oczyszczający do twarzy pure camille - świetnie się pieni, dobrze myje, ładnie pachnie, skład nie powala aż tak bardzo jak np. demakijaż bławatkowy żelowy. Ale cóż, nie wysusza, dobrze zmywa makijaż, wydajny + dobra pojemność 200 ml i praktyczne opakowanie

Maseczka usuwająca oznaki zmęczenia i przywracająca blask Cure Solutions (50 ml 75 zł:tak: dostalam w prezencie). Jest całkiem inna niz wszystkie maseczki. Po wycisnieciu widzimy jakby silikonową bazę (nie zawiera silikonów chyba, zara sprawdze) i konsystencję ma taką samą :woot: kolor lekko morelowy, na twarzy zostawia taką transparentną powłoczkę ledwo widoczną, nie ściąga skóry, nie wysusza bo nie zasycha na twarzy. Świetnie się zmywa. Działanie ma na pewno kojące (wysoko ekstrakt, zel z aloesu BIO), niweluje zaczerwienienia i przywraca skorze koloryt i blask. Skora jest mila w dotyku i miekka. Polecam, aczkolwiek chyba bym nie kupila w cenie regularnej :ziober2:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Iulie 2012

@SoDope a Ty juz bylas w tym Ivsie?:D jak to potocznie nazywam. Moj maz jak slyszy 'kosmetyki z Ivsa' to sie za glowe lapie :ninja:

madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czeresnie drogie jak uj 11zl

u mnie 18zł ;/
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie 18zł ;/

Nie dawno kupowałam po 8, a teraz ich w ogóle nie widze nigdzie lol
madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: Nie dawno kupowałam po 8, a teraz ich w ogóle nie widze nigdzie lol

haha to jest Polska ;p kurde zjadłam kalafiora i nie umiem ruszyć się z krzesła ; o ale był dobryyyy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.