SkazanaNaBana: Nie wiem, jak to odebrałaś, ale ja uważam ją za ładną kobietę
Nie jest ważne czy ona ładna, czy brzydka, po prostu nigdy w życiu bym nie stwierdziła, że jesteśmy do siebie podobne ;D.
Konto usunięte: tez tak mysle, ale testy podobno kosztuja fortune bo jest to kilkadziesiat zlotych za jeden alergen, nie wiem 20, 30? moze wiecej, a wiadomo ile trzeba tych alergenow zeby znalezc ten na ktory ma sie uczulenie.
No okej, za testami możesz przecież poczekać. Przecież to czy jesteś na coś uczulona czy nie wyjdzie obojętnie, czy jest zima czy lato, chyba nie ?
Konto usunięte: bralam cilest, yaz, yasminelle, qlaire, rigevidon bo go brala kiedys moja mama i nic.. po kazdych to samo w koncu gin powiedzial ze plastry odpadaja i ze zostaja mi nuvaringi, ale byly max noewygodne. i mialam sucho strasznie i dyskomfort, nie polecam.
Łoł, sporo przetestowałaś.
Polecać nic nie musisz, już się tym truć nie będę nigdy ;).
Konto usunięte: aha, no ja mam 22 to tez moze roznica wieku robi swoje
Tak też może być.
Tabletki rzuciłam z dwa trzy lata temu, minus lata kiedy je brałam, no to faktycznie wtedy mogłam mieć okres jeszcze rozregulowany itp. Teraz nikt raczej nie jest w stanie stwierdzić, czy jakiś wplyw na poprawę miały tabletki, czy faktycznie upływające lata ;).
Najwazniejsze, że się nie męczę wcale już, mam nadzieje, że Tobie również to minie:).
Konto usunięte: jako zakonnica będę się modlić za Twą wątrobę
Podziękować

.
Łykam czasem tabletki osłonowe, dostałam je w zestawie z Zaldiarem, pomogą coś ?

.
W ogóle jestem moje postępowanie jest malo logiczne, antybiotyków nie ruszam od lat, jestem ich wrogiem, a ketonal traktuję jak cukierki, hyh.