malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Gad
Gad: Dlaczego niby mieli by Cie podsłuchiwać

Boze Ty powaznie to napisales? :crylol: no zobacz jak Ty malo wiesz o zyciu, pisalam o pluskwach domowych takich owadach :crylol: a nie o podsłuchu sory ale po tym zdaniu nie jestem w stanie dokonczyc czytania ;d
Gad
Gad
  11 Iulie 2012

Niech ktoś mnie trzyma.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Gad
Gad: Niech ktoś mnie trzyma.

Ni z gruchy niz pietruchy wyjeżdżasz mi z takim tekstem to skąd mam wiedzieć o co Ci chodzi, Ty często gadasz nie na temat, o
Babsy
Babsy
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest bardzo indywidualna kwestia, ciężko określić. Trzeba wziąć pod uwagę wielkość i wagę dziecka, ilość wód płodowych.. Myślę że tak do 7msc, ale zaznaczam że trudno określić, nam bynajmniej tak mówią w szpitalu ułożenie pośladkowe nie zawsze jest wskazaniem, ale to Twoja pierwsza ciąża więc podejrzewam, że jeśli się nie obróci to będziesz miała cesarskie cięcie.

no ja juz jestem w 7mscu-30 tydzien:ninja: kurka, moze jeszcze sie fiknie jak nalezy:)
Gad
Gad
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ni z gruchy niz pietruchy wyjeżdżasz mi z takim tekstem to skąd mam wiedzieć o co Ci chodzi, Ty często gadasz nie na temat, o
Niech ktos mnie trzyma.
Dzień tłumaczenia innym moich myśli. :(
Wracając do tematu mam nadzieję, że pomogłem...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Gad
Gad: Niech ktos mnie trzyma. Dzień tłumaczenia innym moich myśli. :(

powtarzasz sie.
Gad
Gad: Wracając do tematu mam nadzieję, że pomogłem...

bardzo, wystarczy mi 10 testow po 10 zł i to jest recepta na szczescie :tak:
Gad
Gad
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powtarzasz sie.

cytowanie jest zepsute i często to samo wskakuje 2 razy. Przepraszam jeśli Cię to dotknęło.
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo, wystarczy mi 10 testow po 10 zł i to jest recepta na szczescie

najlepiej spytaj na następnym forum co robić bo masz alergię...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Gad
Gad: najlepiej spytaj na następnym forum co robić bo masz alergię...

Skarbie chyba się zagalopowałeś, gdzie ja pytałam co robić? Bo mam alergię? Nigdzie takie pytanie nie było, po prostu rozmawiałam z Magdą i pożaliłam się na naszych lekarzy i że testy dużo kosztują, że nie mogę dostać się wtedy kiedy mam wysypkę a Ty zacząłeś swoje wywody i doradzanie, więc nie wiem o co Ci chodzi.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Nie wiem, jak to odebrałaś, ale ja uważam ją za ładną kobietę

Nie jest ważne czy ona ładna, czy brzydka, po prostu nigdy w życiu bym nie stwierdziła, że jesteśmy do siebie podobne ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak mysle, ale testy podobno kosztuja fortune bo jest to kilkadziesiat zlotych za jeden alergen, nie wiem 20, 30? moze wiecej, a wiadomo ile trzeba tych alergenow zeby znalezc ten na ktory ma sie uczulenie.

No okej, za testami możesz przecież poczekać. Przecież to czy jesteś na coś uczulona czy nie wyjdzie obojętnie, czy jest zima czy lato, chyba nie ?

Konto usunięte
Konto usunięte: bralam cilest, yaz, yasminelle, qlaire, rigevidon bo go brala kiedys moja mama i nic.. po kazdych to samo w koncu gin powiedzial ze plastry odpadaja i ze zostaja mi nuvaringi, ale byly max noewygodne. i mialam sucho strasznie i dyskomfort, nie polecam.

Łoł, sporo przetestowałaś.
Polecać nic nie musisz, już się tym truć nie będę nigdy ;).

Konto usunięte
Konto usunięte: aha, no ja mam 22 to tez moze roznica wieku robi swoje

Tak też może być.
Tabletki rzuciłam z dwa trzy lata temu, minus lata kiedy je brałam, no to faktycznie wtedy mogłam mieć okres jeszcze rozregulowany itp. Teraz nikt raczej nie jest w stanie stwierdzić, czy jakiś wplyw na poprawę miały tabletki, czy faktycznie upływające lata ;).
Najwazniejsze, że się nie męczę wcale już, mam nadzieje, że Tobie również to minie:).

Konto usunięte
Konto usunięte: jako zakonnica będę się modlić za Twą wątrobę

Podziękować :mrgreen:.
Łykam czasem tabletki osłonowe, dostałam je w zestawie z Zaldiarem, pomogą coś ?:ninja:.
W ogóle jestem moje postępowanie jest malo logiczne, antybiotyków nie ruszam od lat, jestem ich wrogiem, a ketonal traktuję jak cukierki, hyh.
:ziober2:
Gad
Gad
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skarbie chyba się zagalopowałeś, gdzie ja pytałam co robić?

Miło mi, że się tak do mnie zwracasz. Ale tak może mówić do mnie tylko mama. więc to Ty się zagalopowałaś. Nigdzie nie pytałaś. Poradziłem ci żebyś spytała na następnym forum. Naucz się czytać ze zrozumieniem proszę.
Konto usunięte
Konto usunięte: swoje wywody

Miałem wzwód jak się wywodziłem.
Konto usunięte
Konto usunięte: więc nie wiem o co Ci chodzi.

Widzę.
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012
Babsy
Babsy: wczoraj nad Gabrielem, dzis nad Mikolajem;P

a ja proponuje Florian :D
Babsy
Babsy
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja proponuje Florian

nie, bo ubedzie jedna okazja do zrobienia imprezy;P

slonecznik:zakochany:
madzia2143
madzia2143
  12 Iulie 2012
Babsy
Babsy: no ja juz jestem w 7mscu-30 tydzien kurka, moze jeszcze sie fiknie jak nalezy:)

może jeszcze fiknie, nie ma reguły ścisłej na to :)
mówiłaś że masz jeszcze jakieś wskazania inne do cesarki?
Babsy
Babsy: slonecznik

zajadasz się czy jak? :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Iulie 2012
Babsy
Babsy: slonecznik

u mnie na wsi po 6 zł jeden :ninja:
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012
Babsy
Babsy: nie, bo ubedzie jedna okazja do zrobienia imprezy;P

a dlaczego jedna ? :O o co chodzi ...

Twój facet ma na imie Florian ....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.