malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie na wsi po 6 zł jeden

zgroza z tymi cenami, już myślałam że w zeszłym roku było drogo, jednak ten to jakaś masakra. Wszystko przez straty wyrządzone pogodą ;/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zgroza z tymi cenami, już myślałam że w zeszłym roku było drogo, jednak ten to jakaś masakra. Wszystko przez straty wyrządzone pogodą ;/

No.. ale to w niektórym przypadku. Są takie warzywa / owoce, że cena jest śmiesznie niska.
Dziś np, na bazarku jak szłam do pracy trafiłam na pomidorki cherry po 3 zeta kilo :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
http://demotywatory.pl/3862752/Domowy-pupil

:zakochany:
sylwik
sylwik
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Są takie warzywa / owoce, że cena jest śmiesznie niska.

w tym roku tylko niektore owoce sa drogie - warzywa w tym roku...rolnicy z glodu wymra chyba. worek ziemniakow 3zl. nawet czosnek ponizej zlotowki. jeszcze pada ciagle. mialam nadzieje ze na fasolce chociaz zarobie, ale ni uja, nie wiaze straczkow:nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: zgroza z tymi cenami, już myślałam że w zeszłym roku było drogo, jednak ten to jakaś masakra.
do straganow od rolnika jest przebitka i 4-krotna w cenie:ssh: to nie kwestia pogody czy zniszczonych plonow, serio.
Paulinessa
Paulinessa
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w tym roku tylko niektore owoce sa drogie - warzywa w tym roku...rolnicy z glodu wymra chyba.

No, moje maliny... fuck, fuck, fuck. a do tego susza straszna i o, kasy w uj :and:
sylwik
sylwik
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No, moje maliny... fuck, fuck, fuck. a do tego susza straszna i o, kasy w uj

oddam deszcze chetnie:)
akurat wszystko co mam wolaloby susze.
a pada porzadnie prawie codziennie od 2 tyg:wtf:
fasolek nie bedzie a reszta wygnije:nie:

i rzeczywiscie z malinami, ostatnio tata kupil - 2zl za opakowanie:wtf:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012

U mnie taki koszyk malin 5 zl, a ost 5,5 :ninja: ale fasola tania, 4 zl wczesniej byla po 9... Czeresnie drogie jak uj :nie: 11zl

Paulinessa
Paulinessa
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i rzeczywiscie z malinami, ostatnio tata kupil - 2zl za opakowanie

No na skupie 2 zł za killo. Do tego straty ogromne przez suszę. Co więcej, przez te ostatnie upały mało co się nie wykończyliśmy. Nie da się zatrudnić nawet nikogo do rwania, bo za co? Także no. Jest zayebiście, nie wiem jak opłacę studia w tym roku.
Paulinessa
Paulinessa
  12 Iulie 2012

dodam, że koszt produkcji malin i praca jest ogromna, mówie na wypadek gdyby ktoś tutaj był myślenia, że to sobie ot tak rośnie, a jedyny wkład to zrywanie.

sylwik
sylwik
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale fasola tania, 4 zl wczesniej byla po 9...

moja sie jeszcze nie zaczela, jasia mam, ta wielka. na poczatku chociaz jest zwykle droga...

bylam 2 dni temu u siostry to slyszalam o kociaku, ktory sie chowal pod auta na parkingu i piszczal - szukalam go i myslalam ze ktos go zlapal i zabral do siebie (wzielabym go moze), bo go nie bylo. dzis mi napisala ze cale te dwa dni tam miauczal, ludzie nie dawali rady zlapac i dzis go 10 ludzi z tozem odlawialo, a takie malenstwo:nie: przerazony byl, ktos musial wyrzucic domowego:and: ech. ten maluch juz jest bezpieczny, ale kuffa jak tak mozna? wyrzucac bo co, znudzil sie? ludzmi takich osobnikow nazwac nie mozna.
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

Jeżeli chodzi o ceny ... to ja tylko wiem jak klasyfikują się u mnie ceny pomidorów papryki sałaty lodowej i ogórków ...

a oliwki i ser favita zawsze w tej samej cenie ...

tak tak - nałogowo wpieprzam sałatke grecką XD

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tak - nałogowo wpieprzam sałatke grecką XD

tez bardzo lubie. pycha, a z sosem greckim robisz tym gotowym z saszetki czy sama?
SailorMoon
SailorMoon
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie taki koszyk malin 5 zl, a ost 5,5

U mnie 7 a czasami 6.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czeresnie drogie jak uj 11zl

U mnie obecnie po 15.
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a z sosem greckim robisz tym gotowym z saszetki czy sama?

ja robie z sosem francuskim ... :crylol:
z saszetki.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: U mnie 7 a czasami 6.

SailorMoon
SailorMoon: U mnie obecnie po 15.

where are you now? where did you go? ;d
Konto usunięte
Konto usunięte: ja robie z sosem francuskim ... z saszetki.

aha.. ja z greckim z saszetki. uwielbiam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.