malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 Iulie 2012

Straszycie tym ketonalem, a ja go łykam od lat wielu, wielu, na różne bóle, zazwyczaj głowy i żyję, nie odczuwam żadnych skutków ubocznych :mrgreen:.

Jak komuś ketonal nie pomaga niech dziabnie Zaldiar, po tym są dopiero jazdy :ninja::zabawa:.

:ziober2:
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak komuś ketonal nie pomaga niech dziabnie Zaldiar, po tym są dopiero jazdy .
Najlepiej na wszystko pomaga pol litra Zubrowki. Lepszego leku nie ma. :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepiej na wszystko pomaga pol litra Zubrowki. Lepszego leku nie ma.

podbijam x 10000000000000000000000000000000
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepiej na wszystko pomaga pol litra Zubrowki. Lepszego leku nie ma.

:rotfl:.
Głowa mnie boli praktycznie codziennie, więc dzięki Twojemu sposobowi zostałabym alkoholiczką w bardzo krótkim czasie :ziober2:.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: . Głowa mnie boli praktycznie codziennie, więc dzięki Twojemu sposobowi zostałabym alkoholiczką w bardzo krótkim czasie .

i za kazdym razem łykasz ketonal? :szok:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i za kazdym razem łykasz ketonal?

Yhm, no chyba, że nie mam, to ibuprom jeszcze daje radę, ale w sporej ilości, naprawdę sporej.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Yhm, no chyba, że nie mam, to ibuprom jeszcze daje radę, ale w sporej ilości, naprawdę sporej.

O mamo, czemu nie pojdziesz do lekarza po inne tabletki? Ja na migreny mialam takie dobre szybko pomagaly ale zapomnialam jak sie nazywaly
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam x 10000000000000000000000000000000
Swoj czlek!! :piwo:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoj czlek!!

ja w ogole ostatnio b.duzo pije, wieczorem zawsze piwo wypijam i juz czasem mi brakuje tego piwa albo mam ochote sie napic :ziober2: pierwszy stopien do alkoholizmu
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O mamo, czemu nie pojdziesz do lekarza po inne tabletki? Ja na migreny mialam takie dobre szybko pomagaly ale zapomnialam jak sie nazywaly

Ależ byłam u neurologa, bo serii badań stwierdził, że to bóle napięciowe, hyh.
Przepisał jakieś cuda, które bardziej mnie otępiały niż pomagaly zwalczyć ból, więc wywaliłam to dziadostwo do śmieci.
I nie jest tak, że dzień w dzień, przez cały rok faszeruję się ketonalem... głowa mnie boli okresowo np. obecnie winą jest pogoda, od jutra ma się ochladzać więc nie będzie mnie bolała ;).
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ależ byłam u neurologa, bo serii badań stwierdził, że to bóle napięciowe, hyh.

Ja też byłam i nic mi szczerze nie powiedzial, mialam tomografie i nic. DObrze ze guza na mozgu nie mam.
MaqdaIena
MaqdaIena: Przepisał jakieś cuda, które bardziej mnie otępiały niż pomagaly zwalczyć ból, więc wywaliłam to dziadostwo do śmieci. I nie jest tak, że dzień w dzień, przez cały rok faszeruję się ketonalem... głowa mnie boli okresowo np. obecnie winą jest pogoda, od jutra ma się ochladzać więc nie będzie mnie bolała ;).

A łykasz 50 czy 100?
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też byłam i nic mi szczerze nie powiedzial, mialam tomografie i nic. DObrze ze guza na mozgu nie mam.

Ja poszłam na NFZ, czego żałuję, bo odnoszę wrażenie, że jakoś olał mój przypadek.
Niebawem się wybiorę prywatnie, niech stracę fortunę, ale chociaż będę wiedziała na czym stoję ;).

Konto usunięte
Konto usunięte: A łykasz 50 czy 100?

100.
Kilkanaście lat temu pewnie, miałam spore problemy z kręgosłupem, wtedy lekarz mi przepisał ketonal, i poznałam jego zbawienne moce, wiernam mu do dziś. Podejrzewam, że kurdę już i tak na mnie srednio działa, ale póki wierzę w to, jest okej :mrgreen:.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja poszłam na NFZ, czego żałuję, bo odnoszę wrażenie, że jakoś olał mój przypadek. Niebawem się wybiorę prywatnie, niech stracę fortunę, ale chociaż będę wiedziała na czym stoję ;).

ja mialam wszystko 'po znajomosci' bo moja mama 'w branzy' :D ale i tak sie nic nie dowiedzialam, u nas ta sluzba zdrowia to zenada.
MaqdaIena
MaqdaIena: 100. Kilkanaście lat temu pewnie, miałam spore problemy z kręgosłupem, wtedy lekarz mi przepisał ketonal, i poznałam jego zbawienne moce, wiernam mu do dziś. Podejrzewam, że kurdę już i tak na mnie srednio działa, ale póki wierzę w to, jest okej .

:szok: a mi pisali ze ja czesto biore jak jedna 50tke w pierwszy dzien okresu :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mialam wszystko 'po znajomosci' bo moja mama 'w branzy' :D ale i tak sie nic nie dowiedzialam, u nas ta sluzba zdrowia to zenada.

Nie jest aż tak tragicznie, przynajmniej ja się nigdy mocno nie sparzyłam.
Żenujący jest czas oczekiwania na wizyty u specjalistów, czy też czas oczekiwania na rehabilitację, gdzie akurat 'to' potrzebne jest już teraz, a nie za kilka miesięcy.

Konto usunięte
Konto usunięte: a mi pisali ze ja czesto biore jak jedna 50tke w pierwszy dzien okresu

Heh, nie oszukujmy się, ketonal to cholerstwo, i na pewno nie jest obojętny dla organizmu. Zdaje sobie sprawę, że lykanie go tak często nie jest mądre, ale mi akurat nie pomaga nic innego ( no chyba że wspomniany wyżej Zaldiar, ale po nim działam na biegu wstecznym), a czasu mi szkoda na czekanie kilku do kilkunastu godzin aż samo minie :).
Jak bierzesz jedną 50tke, raz na miesiąc to to nic zlego przecież, moim zdaniem oczywiście.
Co do bolesnych okresów, to równiez bardzo cierpiałam kiedyś. Potem zaczełam łykać tabletki antykoncepcyjne, trwało to baaaaaaaaardzo dlugo, jak je rzuciłam to wszystko i się wyregulowało i złagodniało itd.
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  11 Iulie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Głowa mnie boli praktycznie codziennie, więc dzięki Twojemu sposobowi zostałabym alkoholiczką w bardzo krótkim czasie .
Ja juz jestem i jeszcze zyje :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogole ostatnio b.duzo pije, wieczorem zawsze piwo wypijam i juz czasem mi brakuje tego piwa albo mam ochote sie napic pierwszy stopien do alkoholizmu
Witam w klubie! :ziober:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.