malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No na skupie 2 zł za killo.

masakra jakas:wtf: przeciez sam rwacz chyba by wyniosl pewnie cos takiego, albo minimalnie mniej przy malinie:wtf:
Konto usunięte
Konto usunięte: przez te ostatnie upały mało co się nie wykończyliśmy.

ajjjj. wspolczuje, sama sie moge schowac pod dach przynajmniej z praca na poludnie:nie:
kedi
kedi
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No na skupie 2 zł za killo.

to jakaś kpina jest :and: pamiętam, w tamtym roku też mega drogie nie były, ale chyba jakoś te 3,5. w ogóle się nie opłaca teraz.
dlaczego rolnicy w naszym kraju są tak poniżani, nie powinno tak być, to bardzo przykre.
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aha.. ja z greckim z saszetki. uwielbiam

bym musiała spróbować jak smakuje z greckim - ja polecam francuski ... jest taki słonawy :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bym musiała spróbować jak smakuje z greckim - ja polecam francuski ... jest taki słonawy :D

wiem jadłam francuski tez jest dobry, grecki jest taki troche kwasny naprawde pasuje do tej salatki. :-) jutro zrobie z francuskim zobaczymy co wyjdzie :D
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

No ja właśnie z greckim nigdy nie jadłam ... pierwszy raz tą sałatke jadłam u mojego aktualnego faceta i tak z przyzwyczajenia już zostało... :ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja właśnie z greckim nigdy nie jadłam ... pierwszy raz tą sałatke jadłam u mojego aktualnego faceta i tak z przyzwyczajenia już zostało...

a jaka jest Twoja ulubiona salatka ew. znasz jakies fajne przepisy?
bo my bardzo tez lubimy taka:
kostka sera zoltego moze byc golda, podlaski etc
2 puszki czerwonej fasoli
majonez
2 ząbki czosnku

ser pokroic w drobna kostke, fasole odsaczyc, dodac majonezu ile kto lubi, zabki przecisnac przez praske, wymieszac. :D najlepsza salatka do kotleta
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

fasola i majonez .. u mnie nie do przełknięcia :D

ja jem tylko grecką ... ewentualnie kebabową .. ale tam jest majonez ale to przełknę bo jest mięsko XD

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fasola i majonez .. u mnie nie do przełknięcia :D ja jem tylko grecką ... ewentualnie kebabową .. ale tam jest majonez ale to przełknę bo jest mięsko XD

nie lubisz majonezu? :woot:
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

Nie ... w sensie jak on jest czysto na coś położony... np mój facet majonezem sobie na sółty ser serwuje u mnie nie do przełknięcia ..

albo jak jest ta sałatka jarzynowa co się ją z majonezem miesza - też nie zjem.

a kebabowa jak jest ketchup i majonez to jakoś przełknę...

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a kebabowa jak jest ketchup i majonez to jakoś przełknę...

u nas sie to nazywa gyros, smazy sie piers z kurczaka z przyprawami i przeklada z warzywami i wlasnie sos siie robi z majonezu i ketchupu :D:D:D
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

tylko, że prawdziwy gyros jest z baraniny a nie z kurczaka ... też dlatego ja na to mówie kebab XD

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że prawdziwy gyros jest z baraniny a nie z kurczaka ... też dlatego ja na to mówie kebab XD

prawdziwy kebab tez jest z baraniny :P
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

tylko, że w Polsce to głównie kurczak króluje ... więc ja od kurczaka-kebab XD

zresztą dzisiaj jadłam zapiekanke z kebabem .. BIDA JAK NIC ... O_o

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Iulie 2012

to u nas na slasku bida znowu pod tym wzgledem,w szedzie tylko jakies mieso mielone kit wie co w tym jest,

Konto usunięte
Konto usunięte: zresztą dzisiaj jadłam zapiekanke z kebabem .. BIDA JAK NIC ... O_o

ja lubie zapiekanki z BP :D
SoDope
SoDope
  12 Iulie 2012

No ja dzisiaj sobie poszłam do fast food'a bo wiedziałam, że nie będę mieć obiadu w domu ..

i przekonałam się, że jednak więcej by mi dała zupka za 1,5 z koncentratem

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.