malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogóle jęczmień mi się chyba robi, mam oko spuchnięte i w ogóle jest do bani

mi złoto pomaga ;)
sylwik
sylwik
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: truskawki się trzymały mocno. mało co zjadłam

ja malo co zjadlam bo co kupilam w krakowie byly takie syfne, okropne:ble:
ale mam wlasne krzaczki teraz i te truskawy swoje sa niesamowite!
naprawde, te truskawki ktore jadlyscie kupne to okropnosc w porownaniu, jak tylko macie kawalek ziemi polecam zasadzic paredziesiat krzaczkow!
malo bo malo, ale dzisiaj malutka miseczke urwalam i sie delektuje, 3 rozne odmiany mam:zakochany:
wczoraj zrobilam hiroszime mrowkom, bo mi podzeraly te dojrzale:ninja:
madzia2143
madzia2143
  13 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A mi z 3 drzewek szpaki zezarly... :/

mi wyrosła dobrych kilka lat temu dzika czereśnia, zawsze gdy chce skosztować jej owoców to szpaki mnie wyprzedzają kurde ;/
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: truskawy swoje sa niesamowite!

Popieram. :zakochany: Moje skończyły się w połowie czerwca, miałam chyba jakąś wczesną odmianę - były obłędne! :)

Dziewczyny, o wiele bardziej się orientujecie niż ja - wystający brzuch, szerokie biodra, małe cycki, zaokrąglony tyłek, krótkie nogi. Jaki krój sukienki dla takiej figury? Jak powinna wyglądać? Zwiewna, lekka, na ciepłą/gorącą pogodę. Baaardzo mile widziane jakieś focisze. :)
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi złoto pomaga ;)

ja slyszalem zeby zlotem nie robisz bo potem jest jeszcze gorzej
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi wyrosła dobrych kilka lat temu dzika czereśnia, zawsze gdy chce skosztować jej owoców to szpaki mnie wyprzedzają kurde ;/
mnie w tym roku wyprzedzily... :/ Tak samo, malina nieszczegolna, sliwek nie bedzie... rzal i bul dOpy...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Iulie 2012

a w ogole gdzie jest massacre?!

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi złoto pomaga ;)

próbowałam, ale jakoś nie widać efektów.
dostałam maść, mam nadzieje, że do poniedziałku chociaż opuchlizna zejdzie :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja malo co zjadlam bo co kupilam w krakowie byly takie syfne, okropne ale mam wlasne krzaczki teraz i te truskawy swoje sa niesamowite! naprawde, te truskawki ktore jadlyscie kupne to okropnosc w porownaniu, jak tylko macie kawalek ziemi polecam zasadzic paredziesiat krzaczkow! malo bo malo, ale dzisiaj malutka miseczke urwalam i sie delektuje, 3 rozne odmiany mam wczoraj zrobilam hiroszime mrowkom, bo mi podzeraly te dojrzale

No fakt, truskawki w cale nie były takie super słodziutkie, wręcz przeciwnie :and:
A niestety nie mam nawet centymetra ziemi, żeby sobie wyhodować własne.
madzia2143
madzia2143
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak samo, malina nieszczegolna, sliwek nie bedzie... rzal i bul dOpy...

moje maliny zjadły sarny :wtf: France jedne -___-
UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moje maliny zjadły sarny France jedne -___-

O cholera... :/ Do moich nic nie ma dostepu, ani ludzie, ani zwierzyniec. Aczkolwiek juz nic nie chce obrodzic, wszystko zdziczalo w cholere... w sumie nie ma sie czemu dziwic, jak jakies 10lat nikt nie dbal.
Adidasowa
Adidasowa
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w ogole gdzie jest massacre?!

już dawno zablokowali jej konto:ninja:
madzia2143
madzia2143
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aczkolwiek juz nic nie chce obrodzic, wszystko zdziczalo w cholere... w sumie nie ma sie czemu dziwic, jak jakies 10lat nikt nie dbal.

u nas dbamy o nasz sad, bo zawsze właśnie był to jakiś dodatkowy dochód w trakcie wakacji :) a od kilku lat przez pogodę z roku na rok jest coraz mniej owoców, a w tym prawie wcale.. porażka, na prawdę nie wiem co czują Ci co z tego żyją. Tragedia jakaś ; /
sylwik
sylwik
  14 Iulie 2012

ostatnio kupilam kiecke, nie taka jak chcialam, po prostu wkurzona kupilam pierwsza o odpowiednim kroju dla mojej figury...
i teraz nie wiem gdzie ja ja niby zaloze:rotfl:
chcialam kolorowa 'letnia'. kupilam taka:

co prawda jest to pretekst do kupienia zoltych butow.... :ninja:
jest do kolan jesli dobrze pamietam... za dluga na 'codzienna, na luzie'? :woot:

UkradneCiTaczke
UkradneCiTaczke
  14 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas dbamy o nasz sad, bo zawsze właśnie był to jakiś dodatkowy dochód w trakcie wakacji :) a od kilku lat przez pogodę z roku na rok jest coraz mniej owoców, a w tym prawie wcale.. porażka, na prawdę nie wiem co czują Ci co z tego żyją. Tragedia jakaś ; /
U mnieto po prostu sobie rosnie, kilka drzewek i tyle... raczej jako dekoracja niz po owoce.
W tym roku, tonicnie rosnie...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Iulie 2012

JA PIEDOLE

http://www.youtube.com/watch?v=hX1YVzdnpEc

:crylol:
nie moge

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.