malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  9 Iulie 2012
Babsy
Babsy: iiii.... sukieneczek tym razem nie pokupuje

Nie chcę mówić " a nie mówiłam" ... d83dde01 Ale synki są fajne ;)
Babsy
Babsy: nigdy jej za taka nie mialam, za oryginalna- owszem :)

Na początku miała dobre zdjęcia. Jak zaczęła wstawiać co chwila nowe to z czasem wyglądała na nich coraz gorzej. A potem był blog i wiadomo co... d83ddc7c
SoDope
SoDope
  9 Iulie 2012
Babsy

nareszcie jakiś good news 263a
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  9 Iulie 2012

ketonal pewnie tylko na receptę? brałyście?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwik
sylwik
  9 Iulie 2012
Babsy
ale ciuszki z tekstami o cycku tak:ziober2:
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  9 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: tylko na receptę?

na receptę , i wcale mnie to nie dziwi .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  9 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ciuszki z tekstami o cycku tak

ostatnio widziałam tekst na koszulce , " Jeśli będziesz grzeczny dam Ci się nimi pobawić " . Skojarzenia po byku . ;p

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

kedi
kedi
  10 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: ketonal pewnie tylko na receptę? brałyście?

czasem uda mi się kupic również bez. biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu. dostępny w dwóch wersjach- 50 i 100g. ja muszę niestety łykać te mocniejsze.
Paulinessa
Paulinessa
  10 Iulie 2012
kedi
kedi: biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu.

o raaaany :and:

mama brała, jak żebra wylamala.
mirra20
mirra20
  10 Iulie 2012

jedyny ketonal jaki brałam to ten w formie żelu

pijana
pijana
  10 Iulie 2012
kedi
kedi: czasem uda mi się kupic również bez. biorę co miesiąc, inaczej umarłabym z bólu. dostępny w dwóch wersjach- 50 i 100g. ja muszę niestety łykać te mocniejsze.

Ja pierdzielę :O
Wzięłam raz, 40 mg i to do picia, sprowadzony z Włoch, byłam bardzo chora, a musiałam iść na koncert. Uratował mnie na długie godziny. Ale na okresowe bóle biorę Ibuprom Max, chociaż zazwyczaj 2 razy dziennie, bo działa kilka godzin :-/
kedi
kedi
  10 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wzięłam raz, 40 mg i to do picia, sprowadzony z Włoch, byłam bardzo chora, a musiałam iść na koncert. Uratował mnie na długie godziny. Ale na okresowe bóle biorę Ibuprom Max, chociaż zazwyczaj 2 razy dziennie, bo działa kilka godzin :-/

ja musiałabym łykać kilka takich ibupromów, więc odpada, wolę łyknąć raz ketonal i po sprawie.
Konto usunięte
Konto usunięte: mama brała, jak żebra wylamala.

ja niestety nic na to nie poradzę, że mnie tak boli.
Babsy
Babsy
  10 Iulie 2012

normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)

kedi
kedi
  10 Iulie 2012
Babsy
Babsy: normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)

wcale Ci się nie dziwie :) to musi być super uczucie, że aż nie potrafię sobie go wyobrazić :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Iulie 2012
Babsy
Babsy: normalnie jestem taka podjarana, jakbym sie dopeiro dowiedziala o ciazy czy cos:D wczoraj nie moglam usnac, a dzis jak Piekny wychodzil do pracy tez juz nie usnelam:) chyba ide na zakupy dla chlopca ^^ szkoda tylko ze 3d sie nie udalo, lozysko jest na przedneij scianie, maluch uzlozonu glowka do gory i sie buzka do lozyska przytula, jeszcze zaslonil sie pepowina. w 3d widzielismy tylko stopki i kawaleczek profilu. ale mamy plytke:)

Czyli to chłopczyk? Super, a jak będzie miał na imię?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: ketonal pewnie tylko na receptę? brałyście?

tak, a jest tani jak barszcz coś 3 czy 5 zł kosztuje. muszę brać co okres bo inaczej nie dam rady, rzygam i mdleje z bólu tylko ostatnio jak wzielam to szybko mi przeszlo ale zaraz zaczela mnie watroba bolec. ;/ i nie wiem czy to nie z tego. wiec radzilabym ostroznie i nie za duzo
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.