malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chciałam się przyznawać ...

Domyślam się, ale dlaczego? Bardzo fajny blog!!!
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Domyślam się, ale dlaczego? Bardzo fajny blog!!!

wstydzę się publicznie mówic ... :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012

Znajdac np. Jasminke to ona by w każdym temacie sikała EJ WCHODZCIE tu tu utu ...

ja jakoś tak nie lubie.

styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko między cyckami mnie fiszbiny uwierają troche, nie wiem co to oznacza, może miseczka za mała? :O Mi szło z allegro ze 2 dni.

Taki sam, tylko kolor inny:D A jaki rozmiar wzięłaś? Mi fiszbiny się podobają w nim, bo w częsci mostkowej mega blisko siebie są ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Przelew pocztowy idzie zazwyczaj 2 dni ale ROBOCZE, może iść dłużej, także najwcześniej we wtorek dostali pieniądze :)

No właśnie.
Może jutro przyjdzie...się doczekać nie mogę :lol:
styka51
styka51
  26 Iulie 2012

Jasmina znowu włosy malowała....Kiedyś tylko henną, a teraz co chwilę inny kolor i firma farby. Ja nie wiem, nie lepiej raz, a porządnie?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Jasmina znowu włosy malowała....Kiedyś tylko henną, a teraz co chwilę inny kolor i firma farby. Ja nie wiem, nie lepiej raz, a porządnie?

widocznie nie ... ale ona jest znawczynią włosów więc da sobie rade :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Iulie 2012

Goś, aj hejt ju.
Masz za długie i za ładne rzęsy.
Dziękuje. Do widzenia.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012

Najlepsze jest to, że te włosy miała już na poprzedniej notce :P

styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie nie ... ale ona jest znawczynią włosów więc da sobie rade :P

No w sumie. Ja tam nigdy nie malowałam, to się nie znam -,-

Przeczytałam całego :D
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Taki sam, tylko kolor inny:D A jaki rozmiar wzięłaś? Mi fiszbiny się podobają w nim, bo w częsci mostkowej mega blisko siebie są ;)

75DD, właśnie u mnie w tym staniku jest jakby miejsce na dość szeroką przerwę między cyckami i troszke mnie to drażni skórkę :zabawa:
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 75DD, właśnie u mnie w tym staniku jest jakby miejsce na dość szeroką przerwę między cyckami i troszke mnie to drażni skórkę

Bo ja mam 60, to te szwy muszą być tak blisko. Nie wiem jak wygląda, to w innych rozmiarach. A 80 cm pod biustem masz? :szok:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012

Zauważyłam, że mi nagle wzrosła oglądalnośćXD

styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zauważyłam, że mi nagle wzrosła oglądalnośćXD

No widzisz:D
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Bo ja mam 60, to te szwy muszą być tak blisko. Nie wiem jak wygląda, to w innych rozmiarach. A 80 cm pod biustem masz?

Nie, 74 mam :rotfl: więc kupuje 75. Patrzyłam na tabele rozmiarów i tak powinnam mieć, jakoś inaczej liczysz?
SailorMoon
SailorMoon
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wstydzę się publicznie mówic ... :P

Fajny blog. Będę czasem zerkać :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepsze jest to, że te włosy miała już na poprzedniej notce :P

Ona po prostu lubi pokazywać siebie i czytać jaka to jest piękna. Zamiast napisać jakąś recenzję czy ogólnie coś sensownego, to woli wstawić kolejną swoją fotę i czeka na ochy i achy. Dawno to już zauważyłam.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.