malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, 74 mam więc kupuje 75. Patrzyłam na tabele rozmiarów i tak powinnam mieć, jakoś inaczej liczysz?

ZAWSZE bierze się mniejszy obwód, bo w ciągu użytkowania stanich może się rozciągnąć. Odejmuje się 5 cm. W Twoim wypadku 70, i byłoby 70 E ;) I na bank inaczej by leżał, fiszbiny byłyby bliżej. Choć właśnie wersja Cleo sama w sobie jest ścisła, bo to bardziej młodzieżówka jest.
Jak byłam u tej brafitterki całej, to mnie wymierzyła we wszystkie strony, zginać się musiałam, nachylać, łapami machać. I wyszło jej 60 G. Bo piersi nie powinny utrzymywać się na ramiączkach, tylko na obwodzie stanika, bez względu na to jak duże one są ( nie mówimy tu o K czy L) ;))
styka51
styka51
  26 Iulie 2012

A odnośnie staników. Niedawno właśnie tu na forum dowiedziałam się, że zazwyczaj Polskie marki mają inną rozmiarówkę niż brytyjska. Poza tym podobno szybciej się rozciągają.

asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: ZAWSZE bierze się mniejszy obwód, bo w ciągu użytkowania stanich może się rozciągnąć. Odejmuje się 5 cm. W Twoim wypadku 70, i byłoby 70 E ;) I na bank inaczej by leżał, fiszbiny byłyby bliżej. Choć właśnie wersja Cleo sama w sobie jest ścisła, bo to bardziej młodzieżówka jest. Jak byłam u tej brafitterki całej, to mnie wymierzyła we wszystkie strony, zginać się musiałam, nachylać, łapami machać. I wyszło jej 60 G. Bo piersi nie powinny utrzymywać się na ramiączkach, tylko na obwodzie stanika, bez względu na to jak duże one są ( nie mówimy tu o K czy L) ;))

Wiesz też już coś takiego słyszałam i kupiłam sobie jeden stanik 70E to mnie tak ścisło w obwodzie... jak zdjęłam to te odciśnięte miejsca mnie aż swędziały :wtf: dlatego dalej pozostaję przy 75. Może jeszcze kiedyś sobie na próbe jakiś założe, ale na razie nic mnie nie przekonało.
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: A odnośnie staników. Niedawno właśnie tu na forum dowiedziałam się, że zazwyczaj Polskie marki mają inną rozmiarówkę niż brytyjska. Poza tym podobno szybciej się rozciągają.

A jakie to są polskie marki?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Goś, aj hejt ju. Masz za długie i za ładne rzęsy. Dziękuje. Do widzenia.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz też już coś takiego słyszałam i kupiłam sobie jeden stanik 70E to mnie tak ścisło w obwodzie... jak zdjęłam to te odciśnięte miejsca mnie aż swędziały dlatego dalej pozostaję przy 75. Może jeszcze kiedyś sobie na próbe jakiś założe, ale na razie nic mnie nie przekonało.

Tu obczaj sobie centymetry:
http://bellami.pl/tabela_rozmiarow.pdf

Konto usunięte
Konto usunięte: A jakie to są polskie marki?

Większość dostępna na Intymnej. Kostar to gówno, ich 60H miało miseczkę D najwyżej.
Tak samo Gaia i nawet Dama Kier.
sylwik
sylwik
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: W Twoim wypadku 70, i byłoby 70 E ;)

lub 65tka nawet, ja mam 75cm i 65tka to dobry rozmiar:ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Iulie 2012

a ja kuwa chory jestem, wczoraj w nocy plywalsmy z moim w morzu, pozniej kfc i sie doprawilem, gardlo mnie boli i goraco :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012
Prinz
Prinz: a ja kuwa chory jestem, wczoraj w nocy plywalsmy z moim w morzu, pozniej kfc i sie doprawilem, gardlo mnie boli i goraco

u mnie od jutra zaczyna się miejsca impreza - w gruncie rzeczy nie wiem czy się cieszyć czy co ...
sylwik
sylwik
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Kostar to gówno, ich 60H miało miseczkę D najwyżej.

nieeeeee, a takie ladne i tanie:smutny:
juz sie na dwa modele zaczaic zdazylam.
choooociaz, moze na malych cyckach tak nie ma? tylko przy duzych miskach?
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie od jutra zaczyna się miejsca impreza - w gruncie rzeczy nie wiem czy się cieszyć czy co ...

ja bym sie cieszyl, dobra imprezka nie jest zla:D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 Iulie 2012
Prinz
Prinz: ja bym sie cieszyl, dobra imprezka nie jest zla:D

taaaa - miejsca impreza 25 k ludzi ... nie ma się gdzie przecisnąc ..
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Tu obczaj sobie centymetry: http://bellami.pl/tabela_rozmiarow.pdf

I powinnam brać do obwodu 70?

styka51
styka51: Większość dostępna na Intymnej. Kostar to gówno, ich 60H miało miseczkę D najwyżej. Tak samo Gaia i nawet Dama Kier.

Nawet nie znam takich firm :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: lub 65tka nawet, ja mam 75cm i 65tka to dobry rozmiar

No co Ty :ninja: 65G by mnie przerażało.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 Iulie 2012

tak was czytam, pomierzyłam się i wyszło mi w tej rozmiarówce brytyjskiej 65D ale gdzie ja takie cycki :rotfl:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I powinnam brać do obwodu 70?

A ile masz w najszerszym obwodzie piersi?

Konto usunięte
Konto usunięte: nieeeeee, a takie ladne i tanie juz sie na dwa modele zaczaic zdazylam. choooociaz, moze na malych cyckach tak nie ma? tylko przy duzych miskach?

Nie wiem jak to jest. Ja wzięłam 60 H, choć z rozmiarówki wynikało, że powinnam wziąć 60G, ale i tak było za małe.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.