malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, ma się układać na równi. ale niw wierzę, że tak jest przy tak luźnym obwodzie ale kłócic się nie będę bo nie widzę :)

Nie no, jest na róni, jeszcze córki pytałam o potwierdzenie (spojrzała się jak na wariatkę ale odpowiedziałą to samo :D) jakby mnie mój słaby wzrok mylił :rotfl:
No na metce jest 90 E-34 E, tak pisze ale to jakiś zwykły stanik St.Bernard for Dunnes Stores, no i ja zawsze w tym staniku to muszę ramiaczka mieć ścisło ustawione , moze dlatego jets na równi :D

Konto usunięte
Konto usunięte: dla zilustrowania tego, co miałam na myśli (patrz obrazki przy 'obwod' i 'ramiaczka'):

No rozumiem ;D
sylwik
sylwik
  27 Iulie 2012

tak wlasciwie to aaaaaaaaaale goraco! :zakochany:

pomine fakt, ze pracuje fizycznie na zewnatrz i pod koniec juz nie tylko krecenie sie w glowie i problemy chwilami stac ale i rzygac mi sie chcialo od tego goraca....i wynioslam sie z lapkiem do garazu bo w nim najchlodniej:ninja:

styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podobala mi sie wtedy jedna maskaradka i byla za 160 na allegro, zaluje ze nie kupilam, bo juz nie ma

Fajna, fajna:D

Mi podoba się ta:

W ogóle chciałabym jakąś bardotkę mieć :tak: Mam jedną z H&M, co za małolata kupiłam. I tam 75 jest meeega ścisłe, ale cycki wylatują:lol:
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wlasciwie to aaaaaaaaaale goraco!

Ja o 2 wyszłam się poopalać. Poleżałam z 15 minut i słońce zaszło. Zachmurzenie jakieś 90% w Wielkopolsce B :and:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podobala mi sie wtedy jedna maskaradka i byla za 160 na allegro, zaluje ze nie kupilam, bo juz nie ma

mierzyłam, niestety nie dla mnie :and:

styka51
styka51: Na pewno? Bo ja odnoszę wrażenie, że szersze właśnie...nie raz o tym słyszałam

mam i freye i panache - w moich panache maja szersza. babki brafitterki odradzaly mi niektore panache wlasnie ze wzgledu na szeroka fiszbine, czesc na mnie w ogole nie lezy :/
styka51
styka51: Podbijam!

pjona!

styka51
styka51: Ostatnio widziałam plugi z panache w moim rozmiarze za 78 albo 89 zł właśnie :d Także do przodu ciągle:D

ja ostatnio nabylam panaszka za 45 zl hihi :D (nowego ofc)

styka51
styka51: BTW. Upiekłam mega placek z jabłkami i dżemorem porzeczkowym, super w herbatką wchodzi:D

dziel się albo umrzyj :ninja:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
moonlight30
moonlight30: Nie no, jest na róni, jeszcze córki pytałam o potwierdzenie (spojrzała się jak na wariatkę ale odpowiedziałą to samo :D) jakby mnie mój słaby wzrok mylił No na metce jest 90 E-34 E, tak pisze ale to jakiś zwykły stanik St.Bernard for Dunnes Stores, no i ja zawsze w tym staniku to muszę ramiaczka mieć ścisło ustawione , moze dlatego jets na równi :D

nie widzę więc nie będę się czepiać :D wierzę na słowo, poza tym niektóre firmy mają ścisłe obwody, zaniżone właśnie :) ja się najbardziej orientuję w brytyjskiej rozmiarówce, konkretniej coś w granicach 60h i temu bliskie :rotfl: reszta mnie nie interesuje :D
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym niektóre firmy mają ścisłe obwody, zaniżone właśnie :) ja się najbardziej orientuję w brytyjskiej rozmiarówce, konkretniej coś w granicach 60h i temu bliskie reszta mnie nie interesuje :D

No własnie wiem bo inne z obwodem 90 się nie nadają w ogóle a ten jest jakiś inny, i mimo ze ma napisane 90 to jest ok, moim zdaniem dobrze cyce trzyma , jakieś może ewenement :ziober2: No i on to angielska firma :rotfl: Ale nie stricte stanikowa :D
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam i freye i panache - w moich panache maja szersza. babki brafitterki odradzaly mi niektore panache wlasnie ze wzgledu na szeroka fiszbine, czesc na mnie w ogole nie lezy :/

Muszę poczytać i sprawdzić. Ale Freya droższe staniki ma...;C

Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio nabylam panaszka za 45 zl hihi :D (nowego ofc)

Gdzie?

Konto usunięte
Konto usunięte: dziel się albo umrzyj

Taki zwykły. Szklanka cukru, 4 jaja, kostka margaryny, cukier wanilinowy, proszek do pieczenie, 2 szklanki mąki, dowolne owoce i jazda:D
styka51
styka51
  27 Iulie 2012

O w dupkę, Freya za 60 zł:
http://moda.allegro.pl/biustonosz-freya-nowy-metki-aa3925bk-60g-i2521770930.html

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
moonlight30
moonlight30: No własnie wiem bo inne z obwodem 90 się nie nadają w ogóle a ten jest jakiś inny, i mimo ze ma napisane 90 to jest ok, moim zdaniem dobrze cyce trzyma , jakieś może ewenement No i on to angielska firma Ale nie stricte stanikowa :D

ufff, już myślałam, że nosisz więcej 90-tek :D ten jeden to ok, zdarzają się różne ewenementy, miałam np. 70-tkę w którą na początku ciężko mi było się dopiąć, bardzo ścisła była :)

styka51
styka51: Muszę poczytać i sprawdzić. Ale Freya droższe staniki ma...;C

no właśnie też mi się tak wydaje, że droższe :and: ale z moich obserwacji wynika, że fiszbiny faktycznie węższe niż w panache, ręki jednak uciąć nie dam :)

styka51
styka51: Gdzie?

w sklepie stacjonarnym w Białymstoku, także się nie napalaj :ziober2: akurat była wyprzedaż połączona z promocją :rotfl:

styka51
styka51: Taki zwykły. Szklanka cukru, 4 jaja, kostka margaryny, cukier wanilinowy, proszek do pieczenie, 2 szklanki mąki, dowolne owoce i jazda:D

robić się nie chce ale ślina cieknie :ninja: w przyszłym tygodniu chyba upichcę :ninja:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
styka51
styka51: O w dupkę, Freya za 60 zł:

co to za model? nie kojarzę takiej freyi :ninja:

jeśli oryginał, to bierz :ninja:
sylwik
sylwik
  27 Iulie 2012
styka51
styka51: W ogóle chciałabym jakąś bardotkę mieć

ja mam jedna, ale nie lubie jej, ma strasznie waskie fiszbiny, czuje sie jakby mi cos cycki wsysalo:ninja:
styka51
styka51: Zachmurzenie jakieś 90% w Wielkopolsce B

u mnie wieczorem/w nocy/jutro bedzie porzadnie padac/burza. prognoza by moj leb:ninja:

.

wypowiedzialam wojne wszystkim owadom w promieniu 100m od moich truskawek! 3 dni obserwowalam taka piekna, jak pol piesci, czekalam az calkiem dojrzeje....mrowki mnie ubiegly:martuska: zaczelam od zerwania nadjedzonych truskaw, nasaczenia ich owadobojczym i odlozenia obok krzaczkow:evil:
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie też mi się tak wydaje, że droższe ale z moich obserwacji wynika, że fiszbiny faktycznie węższe niż w panache, ręki jednak uciąć nie dam :)

Ja wiem, że Freye mierzyłam...ale cos mi w niej nie pasowało:/

Dużo droższe są. Taki gładki z Panache około 140/150, a Freya od 170 zaczyna:D

Konto usunięte
Konto usunięte: w sklepie stacjonarnym w Białymstoku, także się nie napalaj akurat była wyprzedaż połączona z promocją

Takiej to dobrze:D

Konto usunięte
Konto usunięte: co to za model? nie kojarzę takiej freyi jeśli oryginał, to bierz

No właśnie szukam takiego na stronce Freyi i nie ma -,- albo ślepa jestem.

Konto usunięte
Konto usunięte: mrowki mnie ubiegly zaczelam od zerwania nadjedzonych truskaw, nasaczenia ich owadobojczym i odlozenia obok krzaczkow

Ja nie wiem co w tym roku z tymi mrówkami. Serio..pełno ich! Tych ze skrzydełkami też. Szukałam z internecie sposobu, na wytępienie ich, to napisane było, że trzeba do ochrony środowiska napisać, żeby całe gniazdo przenieśli. No chyba ich poebało! Gniazdo mam na 1/4 ogródka w głąb nie wiadomo jak daleko i co? Poza tym z jakiej okazji mrówki pod ochroną jak na mojej działce, to ich z 5 milionów jest -,-
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
styka51
styka51: Ja wiem, że Freye mierzyłam...ale cos mi w niej nie pasowało:/ Dużo droższe są. Taki gładki z Panache około 140/150, a Freya od 170 zaczyna:D

co dokładnie Ci nie pasowało? freye są czasem zbyt zamknięte na górze, mogą ściskać pierś i tworzyć 'bułkę', ale to zależy od modelu, niektóre są świetne :)

freya w ogóle jest chyba ciężej dostępna, w Białym jest więcej stacjonarnych z panache niż z freyą, nawet w sklepach internetowych rzadziej widzę freyę :and:

styka51
styka51: Takiej to dobrze:D

raz mi się tak udało :rotfl:

styka51
styka51: No właśnie szukam takiego na stronce Freyi i nie ma -,- albo ślepa jestem.

na tej stronie allegro nie ma podanego modelu, może to wcale nie freya :ninja: nie wiem, ja w każdym razie nie kojarze takiego stanika tej firmy

Konto usunięte
Konto usunięte: czuje sie jakby mi cos cycki wsysalo

:rotfl: ciekawie...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012

wróciłam z pracy :D

pranie ..a potem farbowanaie włosów O_o

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.