malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  27 Iulie 2012

@NigdyMnieTuNieBylo:
o, kolejna uswiadomiona stanikowod83ddc4a ^^

styka51
styka51: Ja nie wiem co w tym roku z tymi mrówkami. Serio..pełno ich! Tych ze skrzydełkami też. Szukałam z internecie sposobu, na wytępienie ich, to napisane było, że trzeba do ochrony środowiska napisać, żeby całe gniazdo przenieśli. No chyba ich poebało! Gniazdo mam na 1/4 ogródka w głąb nie wiadomo jak daleko i co? Poza tym z jakiej okazji mrówki pod ochroną jak na mojej działce, to ich z 5 milionów jest -,-

wykop sama to gniazdo :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012

Zawsze mogę zeznawać na Twoją korzyść XD

Babsy
Babsy
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a potem farbowanaie włosów O_o

znowu tym slicznym kolorkiem co ostatnio:zakochany:?
a ja kuwa nie moge sie doprosic o porade czym mam zafarbowac marchewe na lbie , znow robilam kapiel rozjasniajaca:ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012
Babsy
Babsy: znowu tym slicznym kolorkiem co ostatnio?

ja cały czas robie tym samym .... :>

tylko teraz będę robić wodą 12 % :
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
Babsy
Babsy: o, kolejna uswiadomiona stanikowo ^^

już dawno :rotfl: wychodzę z założenia, że należy uświadamiać inne kobiety, bo kiedy zaczną szukać właściwych sobie rozmiarów wówczas i właściciele sklepów zaczną sprowadzać bieliznę w pełnej rozmiarówce. jest popyt - jest podaż :) mam w tym swój interes :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka

z Twojego bloga:

lubię być wyraźna w sklepie oka i ust.

:rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z Twojego bloga: lubię być wyraźna w sklepie oka i ust.

w sklepie ? możliwe XDDDDDDDDDDDDDDDD

czyli musze to zobaczyć gdzie mi się sklep zamiast strefy zrobił XD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012

i już poprawione.

lepszy taki błąd a raczej to nie był błąd tylko 'inne słowo' niż jakiś błąd ... ile blogerek pisze póki ... to się w głowie nie mieści.

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sklepie ? możliwe XDDDDDDDDDDDDDDDD czyli musze to zobaczyć gdzie mi się sklep zamiast strefy zrobił XD

domyśliłam się, iż o strefę chodzi :D ale rozśmieszył mnie ten sklep :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale rozśmieszył mnie ten sklep :D

pewnie :D

ja i tak sie dziwie, że tam mi nikt błędów nie wynajduje a pewnie by było dużo bo ja nie mam słownika w przeglądarce :P
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie :D ja i tak sie dziwie, że tam mi nikt błędów nie wynajduje a pewnie by było dużo bo ja nie mam słownika w przeglądarce :P

słownik to do ortograficznych, takich nie znalazłam, ale inne tak :D nie będę jednak wytykać :) w sumie to fajnie piszesz :)
Babsy
Babsy
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja cały czas robie tym samym .... tylko teraz będę robić wodą 12 % :

uu szalona:) ja kapiel robilam woda 9, i trzymalam jakies 10-12 min, a zniszczylo mi wlsoy chyba gorzej niz poprzednia polgodzinna na 12tce ;/
Konto usunięte
Konto usunięte: uż dawno wychodzę z założenia, że należy uświadamiać inne kobiety, bo kiedy zaczną szukać właściwych sobie rozmiarów wówczas i właściciele sklepów zaczną sprowadzać bieliznę w pełnej rozmiarówce. jest popyt - jest podaż mam w tym swój interes

o wlasnie, wlasnie:) to staniki maja sie dopasowac do naszych cycow, a nie my do stanikow:)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: słownik to do ortograficznych

tak ale pewnie ortograficzne tez tam s,ą... :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012

ide farbowac wlosy
wracam za 15 min :D

styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Babsy
Babsy: wykop sama to gniazdo

Nic nie będę kopać. Mam 3 małe kurczaki, takie co 2 msc mają. Rozkopałam te gniazda i te kurczaki tam wpuściłam...hahahahahahahhaha :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ) mam w tym swój interes

Ja również:D Wszystkich uświadamiam wokół:D

Przytyło mi się znowu;C
styka51
styka51
  27 Iulie 2012

A ja też chciałabym się zafarbować, ale nie wiem na jaki kolor -,- Bo i tak połowa mi nie wyjdzie, a rozjaśniac nie chce :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.