malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje też spore zwłaszcza jak 158cm wzrostu.

No to piszę właśnie ze masz prawie takie same banie wielgachne :ninja:
Łe, ja mam niewiele więcej wzrostu :ziober2:
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Triumph to polska firma? Mam jeden stanik 75E z Triumpha i jest praktycznie rozmiarowo taki sam jak ten z Panache 75DD.

Nie Polska, ale krzyczą za staniki jak za zboże, a nic ciekawego nie mają i ubolewam, że nawet tam patrzyli na mnie jak na idiotkę [*]
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: No to piszę właśnie ze masz prawie takie same banie wielgachne Łe, ja mam niewiele więcej wzrostu

Spoko :zabawa: teraz się za odchudzanie wzięłam i z obwodu już mi 3cm zeszły. Aż sie wystraszyłam.

styka51
styka51: Nie Polska, ale krzyczą za staniki jak za zboże, a nic ciekawego nie mają i ubolewam, że nawet tam patrzyli na mnie jak na idiotkę [*]

Czemu jak na idiotkę? : D
Ja tam kupiłam 2 staniki takie najprostsze czarne za 100 zł, więc nic nie mówię.
styka51
styka51
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu jak na idiotkę? : D

Bo prosiłam 60 G :and:
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
styka51
styka51: Bo prosiłam 60 G

No to prawda. U mnie większość babek się w ogole nie zna na rozmiarach, jak poprosiłam o E to sie spojrzała dziwnie i mi dała E i na wszelki wypadek D do przymierzenia nie wiem po co.
Psyche30
Psyche30
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spoko teraz się za odchudzanie wzięłam i z obwodu już mi 3cm zeszły. Aż sie wystraszyłam.

To ja się wcale nie odchudzałam a w tamtym roku miałam w obwodzie 115 cm , samo mi zleciało, z reszty ciała trochę też, nie wiem od czego, może jaka chora jestem na co :ziober2:
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: To ja się wcale nie odchudzałam a w tamtym roku miałam w obwodzie 115 cm , samo mi zleciało, z reszty ciała trochę też, nie wiem od czego, może jaka chora jestem na co

Ja sie najbardziej boje, że mi obwiśnie co nie co :zabawa: i co wtedy?
Psyche30
Psyche30
  26 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja sie najbardziej boje, że mi obwiśnie co nie co i co wtedy?

A czemu ma obwisnąć? Musiałabyś strasznie szybko schudnąć i bez cwiczeń to moze... a tak to no co Ty :ziober2:
asexualna
asexualna
  26 Iulie 2012
Psyche30
Psyche30: A czemu ma obwisnąć? Musiałabyś strasznie szybko schudnąć i bez cwiczeń to moze... a tak to no co Ty

Nie? Ja nie wiem jak to jest, nigdy nie schudłam w swym życiu :D
Ogólnie codzienne na siłkę cisnę, głównie o nogi mi chodzi, a coś nie idzie.
asexualna
asexualna
  27 Iulie 2012

W ogóle styka, ta modelka od Panache ma ten sam problem o który mi dokładnie chodziło :D

madzia2143
madzia2143
  27 Iulie 2012

też chcę adres bloga od sodope :and: ...

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też chcę adres bloga od sodope ...

wpisz odpowiednie hasło w google XD
sylwik
sylwik
  27 Iulie 2012
Sylvinka
Sylvinka: tak was czytam, pomierzyłam się i wyszło mi w tej rozmiarówce brytyjskiej 65D ale gdzie ja takie cycki .

przeciez 65d to malutkie cycki - mam ten rozmiar, jestem plaska. nie przerazaj sie ta 'ogromna' literka d:rotfl:
styka51
styka51: Nie wiem jak to jest. Ja wzięłam 60 H, choć z rozmiarówki wynikało, że powinnam wziąć 60G, ale i tak było za małe.

nie no, problem to po prostu fakt, ze w stacjonarnym ich nie widzialam i mialo isc z allegro:and:
sylwik
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Iulie 2012

W gazecie uroda jest teraz kupon do wycięcia ierwszy produkt za -40 % a drugi -50 % ... w mojej ocenie wychodzi na to samo :P

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.