malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to prawda. U mnie większość babek się w ogole nie zna na rozmiarach, jak poprosiłam o E to sie spojrzała dziwnie i mi dała E i na wszelki wypadek D do przymierzenia nie wiem po co.

Tylko ja zazwyczaj chodziłam do takich zwykłych sklepów, żadne sieciówki. I tam nikt nie był w stanie zapewnić mi stanika. To sobie pomyślałam, że jak pójdę do Triumpha albo Acośtam, to będzie lepiej, bo wszyscy zachwalają. A tu się okazało, że jednak nie...

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle styka, ta modelka od Panache ma ten sam problem o który mi dokładnie chodziło :D

Jak dla mnie, to za szeroki obwód masz i tyle. Gdyby był mniejszy, to fiszbiny musiałaby być bliżej i nic, by Cię nie uwierało. A fiszbiny dotykają Ci mostka?
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no, problem to po prostu fakt, ze w stacjonarnym ich nie widzialam i mialo isc z allegro

Ja myślę, że oni mają konkretnie pozaniżane rozmiary.
Ja miałam ten tylko w innym rozmiarze:
http://allegro.pl/kostar-137-usztywniany-czern-70-e-i2451854797.html
był za mały w miseczkach pomimo H, za szeroki w obwodzie pomimo 60 i ogólnie strasznie niewygodny. Wszędzie drapał, jakieś nitki wystawały. Ogólnie na nie bardzo.
styka51
styka51
  27 Iulie 2012

O kurde. Już dwie godziny na nogach, a tu tyle roboty jeszcze...:and:

sylwik
sylwik
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W gazecie uroda jest teraz kupon do wycięcia ierwszy produkt za -40 % a drugi -50 % ... w mojej ocenie wychodzi na to samo :P

100zl to troche wiecej niz 2 produkty:lol: ...mam nadzieje.

styka51
styka51: Ja miałam ten tylko w innym rozmiarze: http://allegro.pl/kostar-137-usztywniany-czern-70-e-i2451854797.html

wyglada na bardzo dziwnie zbudowany:woot:

styka51
styka51: Ja myślę, że oni mają konkretnie pozaniżane rozmiary.

kurcze, firmy pomylilam! podobaja ma sie z konrad. z tymi mialas stycznosc? ladne sa:zakochany:

jeszcze byl taki mega fioletowy ale znalezc nie moge:and:
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglada na bardzo dziwnie zbudowany

Tani był, to zaryzykowałam. I tak musiałam potem odsyłać;p

Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, firmy pomylilam! podobaja ma sie z konrad. z tymi mialas stycznosc? ladne sa

Nieee...na ich temat nic nie wiem. Ale faktycznie fajne:D

Mierzyłam staniki takiej jednej firmy z Poznania...kurde, fajne te staniki były. Ale jak one się nazywały...Musze pomyśleć.
styka51
styka51
  27 Iulie 2012

Z tej firmy staniki mierzyłam. Fajne są, tylko obwody od 65 dopiero ;C
Fajnie cycki podtrzymują i układają :tak:
http://www.milagrosa.pl/Biustonosze

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  27 Iulie 2012

5 stron o cyckach.
Padłam :crylol:

Babsy
Babsy
  27 Iulie 2012

ze stanikowych firm polecam jeszcze krisline, taka lokalna autopromocja :P jakies 20 km ode mnie szyją :)

styka51
styka51
  27 Iulie 2012

Hahahahhaha:d W końcu stanik doszedł :zakochany:

asexualna
asexualna
  27 Iulie 2012
styka51
styka51: Tylko ja zazwyczaj chodziłam do takich zwykłych sklepów, żadne sieciówki. I tam nikt nie był w stanie zapewnić mi stanika. To sobie pomyślałam, że jak pójdę do Triumpha albo Acośtam, to będzie lepiej, bo wszyscy zachwalają. A tu się okazało, że jednak nie...

Też tak myślałam :D przecież w sieciówkach miseczka kończy się na C, przy odrobinie szczęścia można dostać jakieś dziwne D i tyle.
Ogólnie jak pierwszy raz poszlam do Triumpha to myślałam, że serio mi dobiorą, a skończyło się na tym, że mnie babki obskoczyły jak poprosiłam 70E (bo wtedy chcialam wlasnie sobie wypróbować) to sie dziwnie na mnie spojrzały i dały 75. :ninja:

styka51
styka51: Jak dla mnie, to za szeroki obwód masz i tyle. Gdyby był mniejszy, to fiszbiny musiałaby być bliżej i nic, by Cię nie uwierało. A fiszbiny dotykają Ci mostka?

Pewnie, że dotykają. Ja tam nie wiem :ninja: co prawda nie wżyna mi się tak jak tej modelce, ale mnie uwiera i zaczerwieniona skóra mi sie w tym miejscu robi. Zresztą sama patrz. Nie wiem czy mam wymienić rozmiar, a jeśli wymienić to nawet nie wiem na jaki :woot:
pijana
pijana
  27 Iulie 2012

Wygrałam masaż bańką chińską, miała któraś ? Pewnie srogo boli xD

asexualna
asexualna
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wygrałam masaż bańką chińską, miała któraś ? Pewnie srogo boli xD

Jak dla mnie to nie boli.
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak myślałam :D przecież w sieciówkach miseczka kończy się na C, przy odrobinie szczęścia można dostać jakieś dziwne D i tyle. Ogólnie jak pierwszy raz poszlam do Triumpha to myślałam, że serio mi dobiorą, a skończyło się na tym, że mnie babki obskoczyły jak poprosiłam 70E (bo wtedy chcialam wlasnie sobie wypróbować) to sie dziwnie na mnie spojrzały i dały 75.

Najgorsze chwile przechodziłam na początku liceum. Od tamtej pory cycki mi nic nie urosły. Soł już wtedy powinnam nosić to 60 G. Chodziłam do sklepu i przez 3 lata, może 4 nosiłam 75 D :ninja: A to, że mamuśka zszywała mi staniki po bokach, bo były za szerokie, stało się normą. Poza tym w Triumphie szału nie ma ze stanikami.

Przed chwilą przeczytałam, że Brytyjskiemu 28(60)G odpowiada Polskie 60 J :ninja:
styka51
styka51
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie, że dotykają. Ja tam nie wiem co prawda nie wżyna mi się tak jak tej modelce, ale mnie uwiera i zaczerwieniona skóra mi sie w tym miejscu robi. Zresztą sama patrz. Nie wiem czy mam wymienić rozmiar, a jeśli wymienić to nawet nie wiem na jaki

Kurde....nie wiem co Ci doradzić :ninja:
Musiałabyś szukać stanika wąskofiszbinowego. Zobaczyć jaki szeroki jest ten rozstaw U. Ale nie jestem pewna;/
asexualna
asexualna
  27 Iulie 2012
styka51
styka51: Najgorsze chwile przechodziłam na początku liceum. Od tamtej pory cycki mi nic nie urosły. Soł już wtedy powinnam nosić to 60 G. Chodziłam do sklepu i przez 3 lata, może 4 nosiłam 75 D A to, że mamuśka zszywała mi staniki po bokach, bo były za szerokie, stało się normą. Poza tym w Triumphie szału nie ma ze stanikami. Przed chwilą przeczytałam, że Brytyjskiemu 28(60)G odpowiada Polskie 60 J

To ja mam same staniki z obwodem 75, mój świat się zawalił. :rotfl:
Za pare dni będę w Warszawie i już obczaiłam sklep gdzie sprzedają m.in. Panache i jest brafitterka to sobie skorzystam.

lol :ninja: ja powinnam mieć 70G albo H, ale nigdy sie spotkałam się z taką rozmiarówką.

styka51
styka51: Kurde....nie wiem co Ci doradzić Musiałabyś szukać stanika wąskofiszbinowego. Zobaczyć jaki szeroki jest ten rozstaw U. Ale nie jestem pewna;/

Napisałam do nich czy mają rozmiar 70F jak nie mają to zwrócę :ninja: jak mają to wymienię, dobry plan?
pijana
pijana
  27 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie to nie boli.

O, to miejmy nadzieję, że u mnie też tak będzie :ninja: A miałaś jakieś ślady, siniaki ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.