malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
massacre
massacre: Biedactwo

takie szczęście to mogę mieć tylko ja:/ a tak się chciałam wystroić i pobawić buuu:/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie daje się obietnicy, której nie da się dotrzymać ;)

ja mogę dotrzymać :P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 Septembrie 2012
styka51
styka51: w Poznaniu na Łąkowej

Się wtrącę.
Z mojego doświadczenia wiem, że tam lekarze są naprawdę dobrzy( tak wiem, nie miałam styczności z każdym). Moja babcia tam sie leczyla, miała zlośliwy nowotwór piersi, a było to jakieś 17 lat temu :). Moja ciotka niedawno opuściła ten szpital, z calkiem dobrymi rokowaniami :).
I jakby co, na Garbarach jest również szpital onkologiczny, który ma też niezłą opinię, moją teściówkę na nogi postawili jakieś dwa lata temu.
Soł, trza wierzyć że będzie dobrze :).
:ziober2:
styka51
styka51
  21 Septembrie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z mojego doświadczenia wiem, że tam lekarze są naprawdę dobrzy( tak wiem, nie miałam styczności z każdym). Moja babcia tam sie leczyla, miała zlośliwy nowotwór piersi, a było to jakieś 17 lat temu :). Moja ciotka niedawno opuściła ten szpital, z calkiem dobrymi rokowaniami :). I jakby co, na Garbarach jest również szpital onkologiczny, który ma też niezłą opinię, moją teściówkę na nogi postawili jakieś dwa lata temu. Soł, trza wierzyć że będzie dobrze :).

Wiem właśnie ;) Moja babcia na Garbarach była z 6 lat temu i wszystko gładko poszło. No i tego się wszyscy trzymamy ;)
asexualna
asexualna
  21 Septembrie 2012
styka51
styka51: Wiem właśnie ;) Moja babcia na Garbarach była z 6 lat temu i wszystko gładko poszło. No i tego się wszyscy trzymamy ;)

Też o tym szpitalu słyszałam jak mała byłam. Miałam wycinanego guza kości, to u mnie w okolicy ŻADNEGO onkologa nie było :and: powiedzieli, że mogę jechać właśnie tam do Poznania, albo do Warszawy, ale mama nie chciała.
Hoshiko
Hoshiko
  21 Septembrie 2012

dzjeń dobry :zabawa:

kedi
kedi
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzjeń dobry

a dobry, bo jak czytam o waszych problemach to doceniam, że jestem zdrowa.
co słychac?
styka51
styka51
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte

Dzień dobry ;)
styka51
styka51
  21 Septembrie 2012

Ładneeee?
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte

dla kogo dobry to dobry:/
Hoshiko
Hoshiko
  21 Septembrie 2012
styka51
styka51: Ładneeee?

tak ;) + dobrze połączone kolory :tak:
Hoshiko
Hoshiko
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla kogo dobry to dobry:/

u mnie tez dupy nie urywa ,ale ciesze się z weekendu
:tak:
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie tez dupy nie urywa ,ale ciesze się z weekendu

ja się pochorowałam, jutro miałam iść na wesele wszystko gotowe, ale jak mi nie przejdzie to d...:C
Hoshiko
Hoshiko
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się pochorowałam, jutro miałam iść na wesele wszystko gotowe, ale jak mi nie przejdzie to d

to tabletki , herbata i pod kołdrę :tak:
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to tabletki , herbata i pod kołdrę

to nie pomoże, bo mam powiększone węzły chłonne i ślinianki przez co wyglądam jak prosiak
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.