malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012

hahahaha puściłam wiązankę w smsie i SZOK dostałam smsa z odpowiedzią ale szok :szok:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

i po co ... :zonk:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

mówiłam Ci .. film .. i iść spać..

Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i po co ...

nie bylo tam nic lamiacego sie :) cos bardziej na dobranoc :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

ale nie wytrzymałaś :ninja:

Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie wytrzymałaś

no wiem ;o
ale myśle ,że wyszlo na moje ;p
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  21 Septembrie 2012

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

30.09 w Katowicach w Silesii jest festiwal Yorków!!! W zyciu nie bede juz widziec tyle pieknych małych Yorków w jednym miejscu, idziemy - ja i Chanel :tak:

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  21 Septembrie 2012

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

30.09 w Katowicach w Silesii jest festiwal Yorków!!! W zyciu nie bede juz widziec tyle pieknych małych Yorków w jednym miejscu, idziemy - ja i Chanel :tak:

styka51
styka51
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem, że zostało to wykryte odpowiednio i teraz chcesz jechać z Mamą do innego lekarza by potwierdzić czy już leczenie ?

Tak. Były mammografie i biopsja też. Teraz na czwartek mama umówiona jest do lekarza w Poznaniu na Łąkowej. I ciągle działamy.

Poza tym wzięłam się wczoraj Mańkow przez telefon wyryczałam jak głupia. Chyba z godzinę, ale jakoś mi lżej.
Dziś będę jeszcze na Poznań dzwonić...
Poza tym wczoraj mama byla u swojego lekarza z zakładu pracy, ta nie chciała jej wypisać skierowania do onkologa i wysłała ją do jakiejś babki tu u nas w mieście. Poczytałam o niej opinie na forum, to wyszło, że to rzeźnik a nie lekarz. Więc nie pojechała. A potem się okazało, że skierowanie nie jest potrzebne. I ginekolog mamy powiedziała, że prosto na Łąkową do Poźka jechać.
To po uj ten zakładowy lekarz kazał do tej baby-rzeżnik jechać? No nie wiem -,-
styka51
styka51
  21 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: I w tym momencie często faceci wyłapują nasze słabości, bo kobieta się odzywa, szuka kontaktu, więc tęskni, ego im rośnie jacy to są ważni a potem tego typu sytuacji robi się coraz więcej i coraz więcej.... Wytrzymac i się nie odzywać...poczekac na jego reakcję i tłumaczenia

Popieram w całej rozciągłości.
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie też się zastanawiam czy nie zostawić sobie swojego ... ale mój mówi, że nie ma mowy jak już to jego

Mój powiedział, że jak chcę to nie musze jego brać. Ale dzieci nazwisko po ojcu. A ja sobie wymyśliłam, że będę mieć dwa nazwiska :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: obiecuje Ci, że najpierw TY w nią zajdziesz a potem ja

Nie daje się obietnicy, której nie da się dotrzymać ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja:dlatego wyszłam za mąż;)też dlatego ja też mówiłam, że chciałabym mieć to za soba .. a pamietam jak Ty pisałaś, że nie rozumiesz dlaczego tym dziewczynom tak się śpieszy do ślubu :P teraz już wiesz dlaczego :P

Z tego co wiem, to mmaryjka nie ma 18-tu lat xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012

miało być jutro wesele, a tu d... będzie siedzenie w domu:( a już cały strój miałam naszykowany:/

massacre
massacre
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja:mnie się nie spieszyło;) Tobie niby nie ... :P ale wcześniej wygarniałaś :P natomiast rozumiem Cie, że zdecydowałaś się teraz bo prawda jest taka, że lepiej mieć wcześniej jasne warunki. Druga sprawa zauważyłam, że faceci teraz nauczyli się żyć na kocią łape .. coraz więcej facetów jakby unika formalizowania związku.

Jestem facetem :D
Mi tez się nie spieszylo i uważam, ze nie warto tego typu decyzje podejmować pochopnie, byleby to mieć za sobą

massacre
massacre
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: miało być jutro wesele, a tu d... będzie siedzenie w domu:( a już cały strój miałam naszykowany:/

Biedactwo

Co do wymiany dokumentów po zmianie nazwiska jakie zdzierstwo !!!!
Ja mam wszystko gratis, łącznie z prawo jazdy

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.