Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1460 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
SailorMoon: Aha, czyli nie przepłaciłam :D tak ją zachwalałaś, że kupiłam. Ale na razie to mam Turbo Nic Mi Się Nie Chce a spodnie z tyłka i tak spadają... Więc poczekam na czasy kiedy płyta się przyda, czyli jak tyłek zacznie rosnąć xd
ja ćwiczyłam sobie regularnie i spodobało mi się, chociaż za pierwszym razem to myślałam, że ducha wyzionę, odkąd chora jestem to akurat tego treningu nie robię, ale codziennie ćwiczę nogi i pośladki z panem "nice and easy"

Psyche30: I w tym momencie często faceci wyłapują nasze słabości, bo kobieta się odzywa, szuka kontaktu, więc tęskni, ego im rośnie jacy to są ważni a potem tego typu sytuacji robi się coraz więcej i coraz więcej....
Wytrzymac i się nie odzywać...poczekac na jego reakcję i tłumaczenia
Oj zdecydowanie tak.
pozdrowienia z Brukseli dupeczki :*
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ej Ksiaze, w podrozy nie masz 3G? Bo nie moge smsow wysylac O,O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ogólnie choruję raz w roku tak porządniej, nie licząc przeziębień itd. i zazwyczaj jest to albo na jesień albo na wiosnę, ale żeby mi tak plany pokrzyżować chorowaniem to już przesada, jakby mnie nie mogło dopaść za 5 dni:/
Konto usunięte: ogólnie choruję raz w roku tak porządniej, nie licząc przeziębień itd. i zazwyczaj jest to albo na jesień albo na wiosnę, ale żeby mi tak plany pokrzyżować chorowaniem to już przesada, jakby mnie nie mogło dopaść za 5 dni:/
czyli zwykly pech :(
Niech Twoj facet gdzies Cie zabierze w fajne miejsce jak wyzdrowiejesz, zebys mogla sie postroic. Tez bylabym wkurzona :|