malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Aha, czyli nie przepłaciłam :D tak ją zachwalałaś, że kupiłam. Ale na razie to mam Turbo Nic Mi Się Nie Chce a spodnie z tyłka i tak spadają... Więc poczekam na czasy kiedy płyta się przyda, czyli jak tyłek zacznie rosnąć xd

ja ćwiczyłam sobie regularnie i spodobało mi się, chociaż za pierwszym razem to myślałam, że ducha wyzionę, odkąd chora jestem to akurat tego treningu nie robię, ale codziennie ćwiczę nogi i pośladki z panem "nice and easy":lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 Septembrie 2012
:P
mmaryja
mmaryja
  21 Septembrie 2012

zawsze marzyłam o wystąpieniu w kalendarzu fotka.pl:and:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: spodnie z tyłka i tak spadają...

Też bym tak chciała - póki co wszystko się porządnie opina. :lol2:
Felka
Felka
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiecie może jak zwie się taki oto kwiatek doniczkowy?

NIE WIEM ALE GO MAM XDDD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: I w tym momencie często faceci wyłapują nasze słabości, bo kobieta się odzywa, szuka kontaktu, więc tęskni, ego im rośnie jacy to są ważni a potem tego typu sytuacji robi się coraz więcej i coraz więcej.... Wytrzymac i się nie odzywać...poczekac na jego reakcję i tłumaczenia

Oj zdecydowanie tak.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 Septembrie 2012

pozdrowienia z Brukseli dupeczki :*

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: pozdrowienia z Brukseli dupeczki :*

spieprzaj dziadu!
lecicie do tego aquaparku w koncu?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Septembrie 2012

Ej Ksiaze, w podrozy nie masz 3G? Bo nie moge smsow wysylac O,O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
massacre
massacre:

opuchnięta jestem cały czas niestety, więc z wesela nici:/
massacre
massacre
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: opuchnięta jestem cały czas niestety, więc z wesela nici:/

biedactwo :(
czy mi sie wydaje, czy sie taka chorowita na jesien czesto robisz?

mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
massacre
massacre: biedactwo :( czy mi sie wydaje, czy sie taka chorowita na jesien czesto robisz?

ogólnie choruję raz w roku tak porządniej, nie licząc przeziębień itd. i zazwyczaj jest to albo na jesień albo na wiosnę, ale żeby mi tak plany pokrzyżować chorowaniem to już przesada, jakby mnie nie mogło dopaść za 5 dni:/
massacre
massacre
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie choruję raz w roku tak porządniej, nie licząc przeziębień itd. i zazwyczaj jest to albo na jesień albo na wiosnę, ale żeby mi tak plany pokrzyżować chorowaniem to już przesada, jakby mnie nie mogło dopaść za 5 dni:/

czyli zwykly pech :(
Niech Twoj facet gdzies Cie zabierze w fajne miejsce jak wyzdrowiejesz, zebys mogla sie postroic. Tez bylabym wkurzona :|

mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
massacre
massacre: czyli zwykly pech :(

no niestety:/

massacre
massacre: Niech Twoj facet gdzies Cie zabierze w fajne miejsce jak wyzdrowiejesz, zebys mogla sie postroic. Tez bylabym wkurzona :|

on z tych mniej imprezowych, więc jak się sama nie zabiorę z kumpelami to się nie postroję
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Septembrie 2012

ja piernicze, jak zimno, zaraz zamarzne, otworzenie okna bylo najglupszym pomyslem, na jaki dzisiaj wpadlam.

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze marzyłam o wystąpieniu w kalendarzu fotka.pl

kazdy marzy :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.