malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jem słodyczy:P

No to dla tych, którzy nie jedzą słodkości albo wolą coś innego, wirtualne owoce. :D To chyba je i lubi każdy. :D d83cdf53d83cdf49d83cdf4e
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 Septembrie 2012
styka51
styka51: Boże dziewuchy.... Chyba jelitówka mnie złapała, przed 17 wzięłam stoperan, wytrzymałam godzinę ślubu, wróciłam do domu,a tu znowu... Na dodatek mdli mnie tak, że masakra ;C

Objawowo - Taninal
Przyczynowo - Nifuroksazyd

*Loperamid.
mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: No to dla tych, którzy nie jedzą słodkości albo wolą coś innego, wirtualne owoce. :D To chyba je i lubi każdy. :D

o tak truskaweczki to bym sobie opitoliła:D
asexualna
asexualna
  22 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Objawowo - Taninal Przyczynowo - Nifuroksazyd *Loperamid.

Guru sraczki :ninja:
Earth
Earth
  22 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Objawowo - Taninal Przyczynowo - Nifuroksazyd

Nifuroksazyd działa dość sprawnie, nie ma potrzeby chyba raczej tego rozdzielać. Im mniej tabletek tym lepiej. :D
w00tjump
w00tjump
  22 Septembrie 2012
massacre
massacre: Jak możesz daj jakieś zdjęcia, kolor kolorowi nie będzie równy, choć wydaje mi się że nie powinno się gryźć:)

15 min sie meczylam na 2 aparatach, ni uja przy mojej zarowce nie wyjdzie kolor...

http://w.fotka.pl/4d1a203a5d.jpg

but z prawej ma kolor tego z lewej w gornej czesci, a ten z lewej jest taki jak na czubie:lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: w takim razie stawiam na torebkę

zolte torebki sa swietne:zakochany:
szkoda, ze sie taaak szybko niszcza:and: mialam juz 3 i wszystkie sie szybko popsuly:nie:
Kiniowska
Kiniowska
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o tak truskaweczki to bym sobie opitoliła:D

W ilościach hurtowych. :zakochany: Świeże, prosto z krzaczków, wielkie, słodkie. :zakochany: Same, z bitą śmietaną, z cukrem, itd. :zakochany: Oj, ja też bym opitoliła... Wychodzi ich największa i jedyna wada teraz - sezonowość. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Guru sraczki

Poległam... :rotfl:
w00tjump
w00tjump
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: największa i jedyna wada teraz - sezonowość. :P

ja nadal mam na krzaczkach:ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Jak możesz daj jakieś zdjęcia, kolor kolorowi nie będzie równy, choć wydaje mi się że nie powinno się gryźć:) 15 min sie meczylam na 2 aparatach, ni uja przy mojej zarowce nie wyjdzie kolor...http://w.fotka.pl/4d1a203a5d.jpg but z prawej ma kolor tego z lewej w gornej czesci, a ten z lewej jest taki jak na czubie madzia2143: w takim razie stawiam na torebkę zolte torebki sa swietne szkoda, ze sie taaak szybko niszcza mialam juz 3 i wszystkie sie szybko popsuly

Dupa, na moim sprzęcie się nie otwiera -,-

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: W ilościach hurtowych. Świeże, prosto z krzaczków, wielkie, słodkie. Same, z bitą śmietaną, z cukrem, itd. Oj, ja też bym opitoliła... Wychodzi ich największa i jedyna wada teraz - sezonowość. :P

o tak tak, świeże z krzaka to jest to:D
niestety jedyne truskawki jakie mam to trochę tych w zamrażarce, ale to przecież nie to samo:/
Kiniowska
Kiniowska
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nadal mam na krzaczkach

Żartujesz... :szok: Moje skończyły się pod koniec czerwca.

Konto usunięte
Konto usunięte: o tak tak, świeże z krzaka to jest to:D niestety jedyne truskawki jakie mam to trochę tych w zamrażarce, ale to przecież nie to samo:/

Też mam takie, ale jak rozmarzną to są niedobre. Taka truskawkopoobna paćka śmierdząca zamrażalnikiem. :/ Nie ten smak, aromat, to nie to. :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Septembrie 2012

DobrA, otworzyło
Ten plaszczyk ma strasznie żywy kolor na zdjęciu
Buty w tym kolorze powinny pasować do wszystkiego, wszystko zależy do Twoich dodatków, żeby tego nie zemdlić, czyli na przykład lepiej beda pasowac jeansy w kolorze ciemnym, np. vintage wash niż jasne sprane.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Jeżeli nie wychodzisz z domu i jesteś nieumalowana - a przy chorobie zakładam, że tak jest :D

siedzę jak kopciuch w domu :lol:
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Żartujesz... Moje skończyły się pod koniec czerwca.

d83cdf53ja też chyba jeszcze jakieś mam w krzakach d83dde0d
w00tjump
w00tjump
  22 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Żartujesz... Moje skończyły się pod koniec czerwca.

dosadz jakas odmiane powtarzajaca, beda do jesieni przy dobrych wiatrach:ziober2:
tylko teraz jak zimno sa mniej aromatyczne. ale...no, to truskawka, i tak pyszna! :zakochany:
massacre
massacre: Ten plaszczyk ma strasznie żywy kolor na zdjęciu

i jest w rzeczywistosci bardzo zywy - tylko odrobinke jasniejszy kolor - taki akurat na jesienna szarosc i ponurosc:)
massacre
massacre: Buty w tym kolorze powinny pasować do wszystkiego, wszystko zależy do Twoich dodatków,

to swietnie-wlasnie ich nie bylam pewna:) reszta to wlasnie ciemne jeansy, torebka ze zdjecia, pewnie jakis ciemny szal, bedzie super wygladac:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.