malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W akcie desperacji sięgnęłam po kawe

Kocham kawe! :w00t:
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kocham kawe!

Mi po kawie dziwnie w głowie się robi i ręce mi się drżą :and: ogólnie źle sie czuję, o tyle dobrze, że cisnienie podnosi.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy, dam znać jak/czy zadziałało :)

Okej, powodzenia. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie cierpię miętowych rzeczy jak mnie boli gardło, mam wrażenie, że jeszcze bardziej się wszystko po tym nasila. Dlatego napisałam, że takie neo anginy czy strepsilsy zbytnio na mnie nie działają. Kiedyś piłam taką sól która niby była tylko do płukania, ale ja piłam, bardzo mi to pomogło, z tym że to chyba było na receptę, więc jutro dopiero mogłabym się wybrać do lekarza. Żeby codziennie zażywać tran, prawie codziennie pić żurawinę i jeszcze choroba łapie W sumie i tak dobrze, że teraz.

Bo te tabletki tak naprawdę nie mają możliwości zbytnio działać, bo działają powierzchniowo. Zwykła mięta niet, pisałam o mocnej, najlepsze to by były Fisherman Friends ale nie wiem gdzie w PL to dostać :and:
Co do tego tranu i żurawiny. Serio myślę, że wypuszczają Chemtraillsy i stąd to. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: stahp

Uwielbiam te memy czy co to jest, z tym stahp. :rotfl:
Babsy
Babsy
  23 Septembrie 2012

siemandero:) witam juz domu, wlasciwie wrocilismy w czwartek, ale nie mialam jakos weny ani ochoty wejsc na dluzej ;) dziekujemy jeszcze raz za gratulacje :) gdyby nie ten kur.e.w.ski kregoslup, moze jakos lepeij znioslabym ten porod, ale tak :nie: ale na szczescie juz po wszystkim.

Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem o co chodzi, nie znam tej historii chyba.

Nie czytałaś? :and:
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Nie czytałaś?

Jak byłam mała mama mi czytała :C obawiam się, że nie pamietam.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: siemandero:) witam juz domu, wlasciwie wrocilismy w czwartek, ale nie mialam jakos weny ani ochoty wejsc na dluzej ;) dziekujemy jeszcze raz za gratulacje :) gdyby nie ten kur.e.w.ski kregoslup, moze jakos lepeij znioslabym ten porod, ale tak ale na szczescie juz po wszystkim.

O, jeszcze ja nie gratulowałam, choć się nie znamy to nadrabiam i gratuluję i życzę ogromu uciech z malucha :D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: siemandero:) witam juz domu, wlasciwie wrocilismy w czwartek, ale nie mialam jakos weny ani ochoty wejsc na dluzej ;) dziekujemy jeszcze raz za gratulacje :) gdyby nie ten kur.e.w.ski kregoslup, moze jakos lepeij znioslabym ten porod, ale tak ale na szczescie juz po wszystkim.

Też Cię nie znam : D ale pokaż dzieciątko.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak byłam mała mama mi czytała :C obawiam się, że nie pamietam.

To z podstawówki jest, samemu się czytało już chyba :ninja:
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: To z podstawówki jest, samemu się czytało już chyba

Ja nie czytałam :ninja: w całym życiu przeczytałam tylko 3 lektury w całości. A mama mi czytała jak bardzo mała byłam, nie wiem czemu akurat to.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie czytałam w całym życiu przeczytałam tylko 3 lektury w całości. A mama mi czytała jak bardzo mała byłam, nie wiem czemu akurat to.

Bo to piękna książka była :D Z wypiekami na twarzy czytałam jak chciał pocałować dziewczynkę a ona się przestraszyła w końcu i uciekła. :and: ;D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Bo to piękna książka była :D Z wypiekami na twarzy czytałam jak chciał pocałować dziewczynkę a ona się przestraszyła w końcu i uciekła. ;D

:rotfl: To pamiętam.
Nie wiem, ja nie mam cierpliwości do książek, które mnie nie zainteresują na wstępie. Zaczynałam wiele, 20 str i odkładałam. Nie mam pojęcia jak przez Jądro Ciemności przeszło, straszne było.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Babsy

Beata jakie imie? podobny do Twego lubego czy do Ciebie? :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Babsy

;********************

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi po kawie dziwnie w głowie się robi i ręce mi się drżą ogólnie źle sie czuję, o tyle dobrze, że cisnienie podnosi.

ostatnio miałam badania do pracy. Wstałam po 6, po 8 miałam morfologie. Musiałam czekać na wyniki do 13 i dopiero lekarz. Między czasie nie jadłam nic, ale wypiłam 2 kawy. Zapomniałam, że mierzą ciśnienie! Na szczęscie wyszło b. dobre ;)
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio miałam badania do pracy. Wstałam po 6, po 8 miałam morfologie. Musiałam czekać na wyniki do 13 i dopiero lekarz. Między czasie nie jadłam nic, ale wypiłam 2 kawy. Zapomniałam, że mierzą ciśnienie! Na szczęscie wyszło b. dobre ;)

Ja na szczęście zawsze mam niskie :rotfl: jak się napije kawy to się zbliża do normalnego. Bez kawy mam 50/90.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.