malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: http://www.youtube.com/watch?v=cN6Ed8rBthU ale to w drugiej części ;D Czyli może być ciekawe, lubie takie :D

No to ja właśnie na dwóch wieżach byłam :rotfl: lol
Właśnie, może coś masz do polecenia? Nie mam co oglądać.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012

Dupa, ten link lepszy - http://www.youtube.com/watch?v=opykS-JrXhc&feature=related

asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Dupa, ten link lepszy - http://www.youtube.com/watch?v=opykS-JrXhc&feature=related

o boże :Rotfl:
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ja właśnie na dwóch wieżach byłam lol Właśnie, może coś masz do polecenia? Nie mam co oglądać.

No to kurcze. :D Taki moment!
Hm. Fantastyki nie lubisz, to Equilibrium Ci się chyba nie spodoba. :D
Pozwól mi wejść (Låt den rätte komma in), Mary i Max, to animowane, ale bardzo fajne, o dwójce dziwnych ludzi, ekscentrycznego faceta i dziewczynki, których przypadkowo łączy los.. :D Iluzjonista, Donnie Darko, Ostatni Samuraj, Histeria - Romantyczna historia wibratora (cóż, mimo tytułu i tematu fajne :rotfl:), Memento.. :D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: No to kurcze. :D Taki moment! Hm. Fantastyki nie lubisz, to Equilibrium Ci się chyba nie spodoba. :D Pozwól mi wejść (Låt den rätte komma in), Mary i Max, to animowane, ale bardzo fajne, o dwójce dziwnych ludzi, ekscentrycznego faceta i dziewczynki, których przypadkowo łączy los.. :D Iluzjonista, Donnie Darko, Ostatni Samuraj, Histeria - Romantyczna historia wibratora (cóż, mimo tytułu i tematu fajne ), Memento.. :D

Przynajmniej się wyspałam :rotfl: raz byliśmy ze szkołą na jakimś francuskim filmie o patologicznej szkole. Niby powinno być ciekawe, ale nic bardziej mylnego. Odespałam nieźle.
Większość widziałam, oprócz tych co podkreśliłam, luknę.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej się wyspałam raz byliśmy ze szkołą na jakimś francuskim filmie o patologicznej szkole. Niby powinno być ciekawe, ale nic bardziej mylnego. Odespałam nieźle. Większość widziałam, oprócz tych co podkreśliłam, luknę.

Francuski? Ja widziałam szwedzki, ale był ciekawy :) Boję się spać w miejscach publicznych, niby nie chrapię, ale kto wie ;D
Mary i Max powinno podejść. Podałam w sumie głównie klasyki.
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Francuski? Ja widziałam szwedzki, ale był ciekawy :) Boję się spać w miejscach publicznych, niby nie chrapię, ale kto wie ;D Mary i Max powinno podejść. Podałam w sumie głównie klasyki.

Czasem można się obślinić, trzeba uważać :rotfl:
o to dokładnie: http://www.filmweb.pl/film/Klasa-2008-449118
Zobacze :D co prawda nie przepadam za taką animacją, ale nie bede zrażać.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasem można się obślinić, trzeba uważać o to dokładnie: http://www.filmweb.pl/film/Klasa-2008-449118 Zobacze :D co prawda nie przepadam za taką animacją, ale nie bede zrażać.

To też. Nie wiem od czego to zależy. :rotfl:
A to nie znam :D
Też byłam nastawiona sceptycznie, ale potem poszło :D

Idę coś normalnego zjeść, miłego i miłego oglądania. :D :bye:
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: To też. Nie wiem od czego to zależy. A to nie znam :D Też byłam nastawiona sceptycznie, ale potem poszło :D Idę coś normalnego zjeść, miłego i miłego oglądania. :D

Kiedyś zasnęłam w autobusie, budze się, a tu ślinka cieknie :C

Okej : D miłego dnia.
marta0859
marta0859
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Okej, powodzenia. :)

No to tak... :-D Niby coś tam mniej boli, ale to jednak tylko taka "prowizoryczna" pomoc, już trochę lepiej mi się łyka, ale dalej czuję, że mam gardło zapchane (i to dość), chociaż w sumie i tak nie liczyłam na jakiś spektakularny efekt. Do tego wypiłam 2 mniejsze szklanki tego mleka z miodem ( przy drugiej stwierdziłam, że nie jest to nawet takie złe :rotfl: ) i sól w tabletkach, tą o której Ci pisałam, sąsiadka miała :D Oczywiście nie wszystko naraz tylko w odstępach czasowych. aaa no i amol, kilka kropel dodałam do pół szklanki wody mineralnej.
Już mnie roznosi, nie cierpię być chora i tak leżeć bezczynnie cały dzień, a jak na złość pogoda na dworze idealna jak na wrzesień. Na dodatek czuję, że mnie zbiera na katar.
Earth
Earth: Bo te tabletki tak naprawdę nie mają możliwości zbytnio działać, bo działają powierzchniowo.

No właśnie. A mnie drażni taki smak mięty i tych wszystkich tabletek na gardło jak jestem chora.

Earth
Earth: Zwykła mięta niet, pisałam o mocnej, najlepsze to by były Fisherman Friends ale nie wiem gdzie w PL to dostać

Nie znam takich tabletek/cukierków czy co to tam jest. Ale podejrzewam, że ŻADNA mięta by mi nie podpasowała przy bólu gardła.

Earth
Earth: Co do tego tranu i żurawiny. Serio myślę, że wypuszczają Chemtraillsy i stąd to.

Aż musiałam sprawdzić co to. :rotfl: Jaka ja niedzisiejsza d83dde31 Nie wiem, ja tam się nie znam na żadnych spiskowych teoriach. :ninja:
Earth
wpis jest ukryty
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to tak... :-D Niby coś tam mniej boli, ale to jednak tylko taka "prowizoryczna" pomoc, już trochę lepiej mi się łyka, ale dalej czuję, że mam gardło zapchane (i to dość), chociaż w sumie i tak nie liczyłam na jakiś spektakularny efekt. Do tego wypiłam 2 mniejsze szklanki tego mleka z miodem ( przy drugiej stwierdziłam, że nie jest to nawet takie złe ) i sól w tabletkach, tą o której Ci pisałam, sąsiadka miała :D Oczywiście nie wszystko naraz tylko w odstępach czasowych. aaa no i amol, kilka kropel dodałam do pół szklanki wody mineralnej. Już mnie roznosi, nie cierpię być chora i tak leżeć bezczynnie cały dzień, a jak na złość pogoda na dworze idealna jak na wrzesień. Na dodatek czuję, że mnie zbiera na katar.

Pisałaś mi? Hm. Ale pewnie chodzi o sól emską, sama też to biorę, choć JestemFejkiem ostatnim razem to hejtował, że archaiczne sposoby babci :D Pijesz to z wodą czy mlekiem? :) Dobrze, że jest choć objawowo trochę lepiej, wkrótce przejdzie całkiem :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie znam takich tabletek/cukierków czy co to tam jest. Ale podejrzewam, że ŻADNA mięta by mi nie podpasowała przy bólu gardła.

To chyba były tabletki, w każdym razie jedli je rybacy bo mieli problemy z drogami oddechowymi, a to aż trochę poddusza fajnie, te najmocniejsze, ale rozumiem, że ktoś może nie lubić mięty, więc nie wciskam już ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Aż musiałam sprawdzić co to. Jaka ja niedzisiejsza Nie wiem, ja tam się nie znam na żadnych spiskowych teoriach.

Mam dystans do tych teorii spiskowych, ale dziwnym trafem zawsze jak zaobserwuję w jakimś większym mieście (bo u mnie ne widzialam) to wieczorem/na drugi dzien powoli padam, więc :and:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  23 Septembrie 2012

Witam wszystkich w niedzielne popołudnie! :)

Konto usunięte
Konto usunięte: biały na pewno też fajnie by wyglądał ale wiadomo jak to z białym... zaraz pewnie byłby brudny z podkładu (szalik np.)

I to jest właśnie wada białego - szybko się brudzi. ;) Ale z tak intensywnym kobaltem ładnie by to wyglądało. Chyba że kupić i po każdym wyjściu prać, a jak zszarzeje to następny i tak wkółko. :P
Konto usunięte
Konto usunięte: co więcej - nówka nie śmigany :)

Jak słowo daje... zrobię rozpoznanie, kiedy i gdzie dostawy i ruszam na łowy! :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: musze się pogodzić , że leczony trwa 7 dni a nie leczony katar tydzień

Dokładnie taka prawda! :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Już po prostu ręce opadają.. wszystko tam kradną.

:zonk: Są ludzie i taborety, niestety.
Konto usunięte
Konto usunięte: zmyją zmywaczem i pewnie będzie, najlepiej chyba jakoś przykleić do pomnika na stałe

Pomysł dobry, może by zadziałał, ale jakby znicz się już zniszczył, to później go odkleić i taka nieestetyczna niespodzianka na płycie... pozostaje wierzyć, że nikomu się nie spodoba i nie ukradnie. :P
Konto usunięte
Konto usunięte: najpozniejsza normalna jest jakos w sierpniu, ale sa takie, co od wiosny wydaja na tych samych krzaczkach nowe truskawki i do jesieni - malo na raz, ale sa ciagle

No i chce mi się teraz truskawek na dobre! :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Kocham kawe!

Ja ostatnio też, więc podbijam. :) Ale wypiję tylko ze śmietanką i dobrze posłodzoną. :lol2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja słyszałam, że najważniejsza jest ta różnica miedzy górnym a dolnym, ale nie wiem jak to jest.

Witaj w klubie, moje ciśnienie też jest tak zawrotnie wysokie jak Twoje. :rock: Opiję się jak bąk kawą, to może drgnie maksymalnie do 60/100 ale to musiałabym chyba wiadro tej kawy wypić. :P
Babsy
Babsy: moj krasnalek

JAAAKI SŁODKIIIIII!!! :ZAKOCHANY:
styka51
styka51: Dżuma w porównaniu do Jądra ciemności, to był pikuś, że się tak wtrące ;p

Jak dla mnie jedno i drugie dobrze zryte i głupie. :lol2: Jądro miałam na studiach, pytania na teście - akurat z tego uwalone, a opracowań przeczytanych masa. :lol2: Dżumy w zasadzie nie pamiętam dobrze, ale wiem że czytałam coś niecoś.

Ktoś pisał o "Ten Obcy" i "Inna" - teeeż moje ulubione książki z wczesnych lat szkolnych! ;)
marta0859
marta0859
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Pisałaś mi? Hm. Ale pewnie chodzi o sól emską, sama też to biorę, choć JestemFejkiem ostatnim razem to hejtował, że archaiczne sposoby babci :D Pijesz to z wodą czy mlekiem? :) Dobrze, że jest choć objawowo trochę lepiej, wkrótce przejdzie całkiem :)

Tobie, CHYBA.... w tym temacie, nieważne, komuś wspominałam. :D Tak, tak, o tą sól chodzi. Ostatnio piłam ją ze smakiem a teraz taka niedobra mi się zdawała, nie wiedziałam czemu, dopiero potem sobie przypomniałam, że wtedy te tabletki rozpuszczałam w mineralnej smakowo-truskawkowej wodzie gazowanej. Archaiczne czy nie, ważniejsze jest, czy działa. Tą sól piłam z wodą - teraz ze zwykłą karnówą przegotowaną, pierwszy raz kiedyś jak to miałam, piłam z mineralną smakową, jak wcześniej pisałam :) A teraz dopiero przeczytałam na etykietce, że powinno się je rozpuszczać tylko i wyłącznie w przegotowanej.. Btw. z mlekiem nie wyobrażam sobie tego pić i raczej nie spróbuję...
Słyszałam jeszcze, że pomaga płukanie gardła solą kuchenną, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo ona jest jeszcze gorsza w smaku do picia, tym bardziej, że ja nie umiem tego płukać i potem wypluć, muszę połknąć..

Earth
Earth: Dobrze, że jest choć objawowo trochę lepiej, wkrótce przejdzie całkiem :)

tak, gorzej, jak to dobre złego początki ;) mogłabym mieć kaszel czy inne "przykre" dolegliwości, ale jak mam anginę/ból gardła albo katar to za każdym razem marzę żeby zdechnąć, a niestety TO mnie łapie najczęściej. :C Kaszel to tam jeszcze pół biedy, w ogóle mi nie przeszkadza. :D

Earth
Earth: To chyba były tabletki, w każdym razie jedli je rybacy bo mieli problemy z drogami oddechowymi, a to aż trochę poddusza fajnie, te najmocniejsze, ale rozumiem, że ktoś może nie lubić mięty, więc nie wciskam już ;D

Ja ogólnie średnio przepadam za takimi miętowymi smakami, ale podczas bólu gardła to już na pewno nie..

Earth
Earth: Mam dystans do tych teorii spiskowych, ale dziwnym trafem zawsze jak zaobserwuję w jakimś większym mieście (bo u mnie ne widzialam) to wieczorem/na drugi dzien powoli padam, więc

d83dde31zabrzmiało tajemniczo, może rozwiniesz? :rotfl:

Earth
Earth: Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka.pl

co takiego tam wstawiłaś? d83dde31
:rotfl:
sorry za taką litanię, ale nudzi mi się to się rozpisałam, a że nie umiem mówić to chociaż tu sobie z kimś "pogadam" :D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Witaj w klubie, moje ciśnienie też jest tak zawrotnie wysokie jak Twoje. Opiję się jak bąk kawą, to może drgnie maksymalnie do 60/100 ale to musiałabym chyba wiadro tej kawy wypić. :P

Hahahah :lol: i też Ci tak zimno zawsze? Bo ja zamarzam już teraz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.