malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: moj krasnalek

Uroczy. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, filologia angielska, więc w oryginale :)

Dobrze pamiętam. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: To przeczytaj sobie jak będziesz miała czas :) a jeśłi chodzi o Ten Obcy - moja ulubiona książka z czasów podstawówki czytałam też druga częśc - Inna.

Obecnie czytam tę Grę o Tron, tzn kończę 4 część, ale na studiach mam sporo wolnego czasu :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro chcesz Dla mnie straszne nudne, czytając zasypiałam, a później musiałam czytać jeszcze raz, bo nie pamiętałam. Zdecydowanie wolę książki Murakamiego.

Hm czytam opis i chyba faktycznie nie bardzo.. To Dżumę miałam przeczytać, o :)
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Hm czytam opis i chyba faktycznie nie bardzo.. To Dżumę miałam przeczytać, o :)

Dżumę też zaczynałam, masakra :ninja:. A najgorszy dla mnie był Hobbit.
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dżumę też zaczynałam, masakra . A najgorszy dla mnie był Hobbit.

No co Ty, ja się zabieram za Hobbita za tydzień, nie mogę sie wręcz doczekać ;D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: No co Ty, ja się zabieram za Hobbita za tydzień, nie mogę sie wręcz doczekać ;D

Ja nienawidzę jakiś fikcyjnych światów, trollów, krasnali i innych wymysłów :and: myślałam, że rzygne jak zaczelam czytać.
styka51
styka51
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dżumę też zaczynałam, masakra .

Dżuma w porównaniu do Jądra ciemności, to był pikuś, że się tak wtrące ;p
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nienawidzę jakiś fikcyjnych światów, trollów, krasnali i innych wymysłów myślałam, że rzygne jak zaczelam czytać.

Hm, w sumie miałam podobnie, ale Harry Potter, potem ta Gra o Tron, w między czasie jakaś Narnia.. :D
WP polubiłam po Maratonie, co prawda połowę przespałam bo zmęczona na niego poszłam, ale tyle co widziałam mi wystaczyło, chce teraz książkę bo wkrótce premiera filmu Hobbit :D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
styka51
styka51: Dżuma w porównaniu do Jądra ciemności, to był pikuś, że się tak wtrące ;p

No nie zaprzeczę :rotfl: tylko Jądro musiałam przeczytać niestety.
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Hm, w sumie miałam podobnie, ale Harry Potter, potem ta Gra o Tron, w między czasie jakaś Narnia.. :D WP polubiłam po Maratonie, co prawda połowę przespałam bo zmęczona na niego poszłam, ale tyle co widziałam mi wystaczyło, chce teraz książkę bo wkrótce premiera filmu Hobbit :D

Na WP ze szkołą byłam w kinie, poszłam spać jak szli przez góry, obudziłam się dalej szli :nie:
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na WP ze szkołą byłam w kinie, poszłam spać jak szli przez góry, obudziłam się dalej szli

:rotfl: Bo tam się dzieje akcja tam właściwie. ;D Niemniej było dużo pięknych momentów, poza tymi w których był Sean Bean albo Aragorn ;D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Bo tam się dzieje akcja tam właściwie. ;D Niemniej było dużo pięknych momentów, poza tymi w których był Sean Bean albo Aragorn ;D

A daj spokój, jakaś wojna jeszcze w międzyczasie była.
w ogóle, ostatnio fajny melodramat oglądałam :D Daydream Nation
styka51
styka51
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie zaprzeczę tylko Jądro musiałam przeczytać niestety.

Ja też musiałam, co nie znaczy, że zrozumiałam o co w tym chodziło :lol:
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A daj spokój, jakaś wojna jeszcze w międzyczasie była. w ogóle, ostatnio fajny melodramat oglądałam :D Daydream Nation

Ano była, nawet drzewa się biły. :rotfl:
Lubię słowo Daydream, wyszukam :D
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
styka51
styka51: Ja też musiałam, co nie znaczy, że zrozumiałam o co w tym chodziło

A ktoś w ogóle wie o co chodziło? :lol:

Earth
Earth: Ano była, nawet drzewa się biły. Lubię słowo Daydream, wyszukam :D

Hahahah co :rotfl: tego nie widziałam.
Nieźle pokręcona jest tam główna bohaterka :x
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahah co tego nie widziałam. Nieźle pokręcona jest tam główna bohaterka :x

http://www.youtube.com/watch?v=cN6Ed8rBthU ale to w drugiej części ;D
Czyli może być ciekawe, lubie takie :D
madzia2143
madzia2143
  23 Septembrie 2012

śliczny synuś :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.