(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
23 Septembrie 2012
Earth: Tomka Sawyera
a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D
Babsy
23 Septembrie 2012
Earth: O, jeszcze ja nie gratulowałam, choć się nie znamy to nadrabiam i gratuluję i życzę ogromu uciech z malucha :D
dziekuje:)
Konto usunięte: Też Cię nie znam : D ale pokaż dzieciątko.
zeby nie bylo potem, ze juz dostaje macierzynskiej glupawki i nawijam tylko o dziecku XD musze znalezc kabel do aparatu.
Sylvinka: Beata jakie imie? podobny do Twego lubego czy do Ciebie? :)
Mikolajek :D zdaje mi sie, ze do tatusia, na pewno ma po nim wloski
Konto usunięte: ;********************
:*
Paulinessa
23 Septembrie 2012
Konto usunięte: Ja na szczęście zawsze mam niskie jak się napije kawy to się zbliża do normalnego. Bez kawy mam 50/90.
No rzeczywiście niskieee.
ja mam 120/70
asexualna
23 Septembrie 2012
Babsy: zeby nie bylo potem, ze juz dostaje macierzynskiej glupawki i nawijam tylko o dziecku XD musze znalezc kabel do aparatu.
Znajdź
Paulinessa
23 Septembrie 2012
Babsy: Mikolajek :D zdaje mi sie, ze do tatusia, na pewno ma po nim wloski
ja już widziałam, śliczne maleństwo
Babsy
23 Septembrie 2012
Konto usunięte: Earth:Tomka Sawyera
a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D
oooch, jedno i drugie bardzo mi sie pdoobalo :) oczywiscie to drugie w polskim przekladzie
asexualna
23 Septembrie 2012
Konto usunięte: No rzeczywiście niskieee.
ja mam 120/70
Czyli idealne na młodego człowieka masz
Ja słyszałam, że najważniejsza jest ta różnica miedzy górnym a dolnym, ale nie wiem jak to jest.
Paulinessa
23 Septembrie 2012
Babsy: oooch, jedno i drugie bardzo mi sie pdoobalo :) oczywiscie to drugie w polskim przekladzie
Bardzo fajne, przygodowe książki
Earth
23 Septembrie 2012
Konto usunięte: To pamiętam.
Nie wiem, ja nie mam cierpliwości do książek, które mnie nie zainteresują na wstępie. Zaczynałam wiele, 20 str i odkładałam. Nie mam pojęcia jak przez Jądro Ciemności przeszło, straszne było.
Muszę to przeczytać, ale zabieram sie już długo do tego :DD
Konto usunięte: a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D
W oryginale? :D Bo Ty chyba anglistykę, tak?
Nie czytałam tego akurat. :x Ogólnie lubię książki i przygodach chłopców, więc Ten Obcy też mi się bardzo podobał :D
Babsy
23 Septembrie 2012
moj krasnalek na aparacie mam tylko to foto, wiecej mam na telefonie, ale do niego tez oczywiscie tez nie mam kabla;)
styka51
23 Septembrie 2012
Babsy: moj krasnalek
Kochany taki
Paulinessa
23 Septembrie 2012
Earth: W oryginale? :D Bo Ty chyba anglistykę, tak?
Tak, filologia angielska, więc w oryginale :)
Earth: Nie czytałam tego akurat. :x Ogólnie lubię książki i przygodach chłopców, więc Ten Obcy też mi się bardzo podobał :D
To przeczytaj sobie jak będziesz miała czas :)
a jeśłi chodzi o Ten Obcy - moja ulubiona książka z czasów podstawówki czytałam też druga częśc - Inna.
asexualna
23 Septembrie 2012
Earth: Muszę to przeczytać, ale zabieram sie już długo do tego :DD
Skoro chcesz
Dla mnie straszne nudne, czytając zasypiałam, a później musiałam czytać jeszcze raz, bo nie pamiętałam.
Zdecydowanie wolę książki Murakamiego.
Babsy: moj krasnalek na aparacie mam tylko to foto, wiecej mam na telefonie, ale do niego tez oczywiscie tez nie mam kabla;)
Piękny : D
styka51
23 Septembrie 2012
Konto usunięte: Ten Obcy - moja ulubiona książka z czasów podstawówki
Mam tak samo
Paulinessa
23 Septembrie 2012
ogólnie teraz i tak mało czytam takich sobie powieści, bo mam fazę na książki dotyczące fonetyki, fonologii i morfologii języka ang