malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Tomka Sawyera

a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D
Babsy
Babsy
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: O, jeszcze ja nie gratulowałam, choć się nie znamy to nadrabiam i gratuluję i życzę ogromu uciech z malucha :D

dziekuje:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Też Cię nie znam : D ale pokaż dzieciątko.

zeby nie bylo potem, ze juz dostaje macierzynskiej glupawki i nawijam tylko o dziecku XD musze znalezc kabel do aparatu.
Sylvinka
Sylvinka: Beata jakie imie? podobny do Twego lubego czy do Ciebie? :)

Mikolajek :D zdaje mi sie, ze do tatusia, na pewno ma po nim wloski :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: ;********************

:*
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na szczęście zawsze mam niskie jak się napije kawy to się zbliża do normalnego. Bez kawy mam 50/90.

No rzeczywiście niskieee.
ja mam 120/70
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: zeby nie bylo potem, ze juz dostaje macierzynskiej glupawki i nawijam tylko o dziecku XD musze znalezc kabel do aparatu.

Znajdź :tak:
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Mikolajek :D zdaje mi sie, ze do tatusia, na pewno ma po nim wloski

ja już widziałam, śliczne maleństwo :zakochany:
Babsy
Babsy
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Earth:Tomka Sawyera a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D

oooch, jedno i drugie bardzo mi sie pdoobalo :) oczywiscie to drugie w polskim przekladzie:swir:
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No rzeczywiście niskieee. ja mam 120/70

Czyli idealne na młodego człowieka masz :ziober2:
Ja słyszałam, że najważniejsza jest ta różnica miedzy górnym a dolnym, ale nie wiem jak to jest.
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: oooch, jedno i drugie bardzo mi sie pdoobalo :) oczywiscie to drugie w polskim przekladzie

Bardzo fajne, przygodowe książki :Tak:
Earth
Earth
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To pamiętam. Nie wiem, ja nie mam cierpliwości do książek, które mnie nie zainteresują na wstępie. Zaczynałam wiele, 20 str i odkładałam. Nie mam pojęcia jak przez Jądro Ciemności przeszło, straszne było.

Muszę to przeczytać, ale zabieram sie już długo do tego :DD

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja za to w tym roku czytałam The Adventures of Huckleberry Finn , moja lektura na uczelni :D

W oryginale? :D Bo Ty chyba anglistykę, tak? :ninja:
Nie czytałam tego akurat. :x Ogólnie lubię książki i przygodach chłopców, więc Ten Obcy też mi się bardzo podobał :D
Babsy
Babsy
  23 Septembrie 2012
moj krasnalek:zakochany: na aparacie mam tylko to foto, wiecej mam na telefonie, ale do niego tez oczywiscie tez nie mam kabla;)
styka51
styka51
  23 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: moj krasnalek

Kochany taki :zakochany:
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: W oryginale? :D Bo Ty chyba anglistykę, tak?

Tak, filologia angielska, więc w oryginale :)

Earth
Earth: Nie czytałam tego akurat. :x Ogólnie lubię książki i przygodach chłopców, więc Ten Obcy też mi się bardzo podobał :D

To przeczytaj sobie jak będziesz miała czas :)
a jeśłi chodzi o Ten Obcy - moja ulubiona książka z czasów podstawówki :zakochany: czytałam też druga częśc - Inna.
asexualna
asexualna
  23 Septembrie 2012
Earth
Earth: Muszę to przeczytać, ale zabieram sie już długo do tego :DD

Skoro chcesz :rotfl:
Dla mnie straszne nudne, czytając zasypiałam, a później musiałam czytać jeszcze raz, bo nie pamiętałam.
Zdecydowanie wolę książki Murakamiego.
Babsy
Babsy: moj krasnalek na aparacie mam tylko to foto, wiecej mam na telefonie, ale do niego tez oczywiscie tez nie mam kabla;)

Piękny : D
styka51
styka51
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten Obcy - moja ulubiona książka z czasów podstawówki

Mam tak samo :tak:
Paulinessa
Paulinessa
  23 Septembrie 2012

ogólnie teraz i tak mało czytam takich sobie powieści, bo mam fazę na książki dotyczące fonetyki, fonologii i morfologii języka ang :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.