malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w00tjump

no no płaszczyk żaróweczka :P
w00tjump
w00tjump
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no no płaszczyk żaróweczka :P

trzeba jakos ozywiac szaro-brazowo-czarne ulice:rotfl:
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba jakos ozywiac szaro-brazowo-czarne ulice

trzeba :D :a psik: d83dde2a ;D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to swietnie-wlasnie ich nie bylam pewna:) reszta to wlasnie ciemne jeansy, torebka ze zdjecia, pewnie jakis ciemny szal, bedzie super wygladac:)

Myśle, ze tak. Przynajmniej wg mnie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  22 Septembrie 2012

Ale chorowitków ;o A ja, odpukać, od maja zdrowa, co przy moim zdrowiu jest cudem :ninja: Chociaż ostatnio mi często zimno, na bank mnie kiedyś rozłoży. A krwotoki z nosa przez lata miałam regularnie, kiedyś mi krew leciała chyba 1,5 godziny, już miałam dzwonić po karetkę, ale mama mi przyłożyła mięso z zamrażalnika i przeszło xD
A jak tam dziewczyny, które szukają pracy ? I Paulina w nowej pracy ? Bo ja dziś wysiadam po 12stu godzinach zapieprzu...

Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale chorowitków ;o

niestety ;( :smark: d83dde2a
mirra20
mirra20
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo ja dziś wysiadam po 12stu godzinach zapieprzu...

przyzwyczaisz się, mój rekord to swego czasu 5 dni po 12h po kolei
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: siedzę jak kopciuch w domu

No to aplikować sobie na nos i okolice krem Nivea - skóra tak nie będzie schodzić później i nie będzie piekło. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też chyba jeszcze jakieś mam w krzakach

Drogo chcecie za sadzonki...? :D Ja mam jakąś "szybką" odmianę, niemożliwe żebym już zeżarła... :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: dosadz jakas odmiane powtarzajaca, beda do jesieni przy dobrych wiatrach

W tej sprawie muszę z Rodzicami zagadać, ja tam tylko wyżeram i czasami plewię. :D Nie wiedziałam nawet, że tak późna odmiana istnieje... :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: mama mi przyłożyła mięso z zamrażalnika i przeszło xD

O tym sposobie jeszcze nie słyszałam. :D
madzia2143
madzia2143
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak tam dziewczyny, które szukają pracy ?

cisza... :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: madzia2143: w takim razie stawiam na torebkę zolte torebki sa swietne szkoda, ze sie taaak szybko niszcza mialam juz 3 i wszystkie sie szybko popsuly

mam nadzieję że klątwa żółtej torebki mnie nie dotknie :ninja:

Kiniowska
Kiniowska: Dobry pomysł. :) Może być jeszcze biały, szary, czarny - to z kolorów neutralnych i bezpiecznych. :P Z odważniejszych dałabym czerwony, limonkowy, morski.

biały na pewno też fajnie by wyglądał ale wiadomo jak to z białym... :ninja: zaraz pewnie byłby brudny z podkładu (szalik np.)

Kiniowska
Kiniowska: Jasne... Ja widzę, że muszę zmienić swój ciuchland, "poszerzyć horyzonty" i zacząć chodzić do innych, bo w moim "bida z nendzo".

co więcej - nówka nie śmigany :)
Hoshiko
Hoshiko
  23 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: No to aplikować sobie na nos i okolice krem Nivea - skóra tak nie będzie schodzić później i nie będzie piekło. :)

musze się pogodzić , że leczony trwa 7 dni a nie leczony katar tydzień :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Septembrie 2012

Wkurzyłam się, co za patologia bez sumienia.

Tydzień temu kupiłam taki duży, znicz elektryczny, naprawdę ładny. Jako że na cmentarzu bródnowskim potrafią kraść, podpisałam markerem (inicjały dziadka, numer alejki, itd) na dolnej jego części. Jadę dziś i wyobraźcie sobie, że ukradli, mimo że był podpisany :zonk:
Już po prostu ręce opadają.. wszystko tam kradną.

kedi
kedi
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przyzwyczaisz się, mój rekord to swego czasu 5 dni po 12h po kolei

o fuck, mój "jedynie" 3 dni po 12. byłam zmęczona fizycznie, ale to nic w porównaniu z psychą

Konto usunięte
Konto usunięte: które szukają pracy ?

dołączam do grona, po niedzieli zaczynam szukać roboty :rotfl:
mirra20
mirra20
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wkurzyłam się, co za patologia bez sumienia. Tydzień temu kupiłam taki duży, znicz elektryczny, naprawdę ładny. Jako że na cmentarzu bródnowskim potrafią kraść, podpisałam markerem (inicjały dziadka, numer alejki, itd) na dolnej jego części. Jadę dziś i wyobraźcie sobie, że ukradli, mimo że był podpisany Już po prostu ręce opadają.. wszystko tam kradną.

zmyją zmywaczem i pewnie będzie, najlepiej chyba jakoś przykleić do pomnika na stałe

kedi
kedi: o fuck, mój "jedynie" 3 dni po 12. byłam zmęczona fizycznie, ale to nic w porównaniu z psychą

no nikomu nie polecam, chociaż najgorsze były pierwsze 3 dni potem to już mi było wszystko jedno
Hoshiko
Hoshiko
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej chyba jakoś przykleić do pomnika na stałe

polscy kradzieje i z tym by sobie pewnie poradzili :zonk:
kedi
kedi
  23 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zmyją zmywaczem i pewnie będzie, najlepiej chyba jakoś przykleić do pomnika na stałe

też o tym pomyślałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: no nikomu nie polecam, chociaż najgorsze były pierwsze 3 dni potem to już mi było wszystko jedno

marzę o pracy od poniedziałku do piątku po 8 godzin :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.