malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  22 Septembrie 2012

kroplę*

Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Earth
Earth: Jak rozpuścisz łyżeczkę soli w szklance wody i dasz kropkę do każdej dziurki od nosa to powinno przynieść ulgę. Chyba, że masz sól fizjologiczną z apteki :)

mam jakiś acatar w domu d83dde2a
styka51
styka51
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam jakiś acatar w domu

Kupiłam ostatnio acatar sprint. Jeszcze większego gó*na nie widziałam, nic nie pomagał. A teraz mam Otrivin i jak rano sobie psiknę, to praktycznie cały dzień mam spokój, a wieczorem to z 5 chusteczek na raz wylatuje i noc w sumie przespana.
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
styka51
styka51: Kupiłam ostatnio acatar sprint. Jeszcze większego gó*na nie widziałam, nic nie pomagał. A teraz mam Otrivin i jak rano sobie psiknę, to praktycznie cały dzień mam spokój, a wieczorem to z 5 chusteczek na raz wylatuje i noc w sumie przespana.

no właśnie przy tym oczy mnie bolą i najchętniej bym cały dzień przespaład83ddca4
madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012
Kupiłam chabrowy płaszczyk i myślę nad kolorami dodatków (szal, rękawiczki, torebka). Co proponujecie? Zastanawiam się nad żółtym.
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam chabrowy płaszczyk i myślę nad kolorami dodatków (szal, rękawiczki, torebka). Co proponujecie? Zastanawiam się nad żółtym.

czarny albo może musztardowy ?
madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: albo może musztardowy ?

właśnie też o nim myślałam, ale w sumie chciałam by było jakoś kolorowo bo powiem szczerze, że jeśli chodzi o okrycia wierzchnie to dominuje u mnie kolor czarny, dodatki również są takie jakieś nijakie. No i dlatego chciałam by ten zestaw był taki żywy a kolor musztardowy wydaje mi się taki przygaszony trochę. Fuksja to chyba zbyt wielkie szaleństwo prawda? :ziober2:
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taki żywy a kolor musztardowy wydaje mi się taki przygaszony trochę. Fuksja to chyba zbyt wielkie szaleństwo prawda?

to może taki ciemniejszy fiolet ?
madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to może taki ciemniejszy fiolet ?

hmmm w sumie ciekawe połączenie, nie brałam go pod uwagę ;)
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hmmm w sumie ciekawe połączenie, nie brałam go pod uwagę ;)

myślałam jeszcze o taki karmelowym
madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam jeszcze o taki karmelowym

nie nie, to mi jakoś nie podchodzi. Kurczę kusi mnie ten żółty :mrgreen: chyba dlatego że kojarzy mi się to z niebem ;)
madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hoshiko: myślałam jeszcze o taki karmelowym nie nie, to mi jakoś nie podchodzi. Kurczę kusi mnie ten żółty chyba dlatego że kojarzy mi się to z niebem ;)

chociaż w sumie mam buty w tym kolorze, takie jazzówki. Nigdy w nich jeszcze nie chodziłam :ninja:
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012

madzia2143
madzia2143
  22 Septembrie 2012

Dokładnie mam taki sam, kupiłam w ciucholandzie za 32zł :mrgreen:
Hoshiko
Hoshiko
  22 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam w ciucholandzie za 32zł

no coś Ty ?:szok: ja nigdy nie umiałam szukać d83dde1e
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.