malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiecie może jak zwie się taki oto kwiatek doniczkowy?

Mama miała kiedyś takiego, to nazywała go po prostu koniczynka. :D A właściwa nazwa to ta, którą podały SailorMoon I Mirra20.

SailorMoon
SailorMoon: Ja tak miałam jak się często i mocno denerwowałam i mało jadłam. Masz wysokie ciśnienie krwi? Brałaś jakieś aspiryny, polopiryny czy coś takiego?

Ostatnio miałam trochę stresów, nerwów - ostatecznie zupełnie niepotrzebnych, ale jedzonka sobie nie odmawiam, zwłaszcza że jestem w domu do października na "maminym wikcie". :D Ciśnienie mam bardzo niskie, może nawet niedociśnienie. :/ Na początku tygodnia brałam Coldrex w tabletkach bo zaczynało mnie rozkładać przeziębienie, jakiś APAP przeciwbólowo i tyle.
styka51
styka51: Nie mam zielonego pojęcia. Musiałabym się babci zapytać, ale nie chce mi się iść ;p

To pewnie nie to, bo na kwiatkach znam się jak wilk na gwiazdach, ale podobnie mi wygląda. :lol2: To kwiaty do tego prezentu ślubnego, o którym wspominałaś? ;>
mmaryja
mmaryja
  21 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: te ćwiczenia chodakowskiej to kupowałaś jakoś na płycie czy korzystasz ze zdj i opisów które są w sieci?

ostatnio dość często pojawiają się w magazynach typu shape
SailorMoon
SailorMoon
  21 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ostatnio miałam trochę stresów, nerwów - ostatecznie zupełnie niepotrzebnych, ale jedzonka sobie nie odmawiam, zwłaszcza że jestem w domu do października na "maminym wikcie". :D Ciśnienie mam bardzo niskie, może nawet niedociśnienie. :/ Na początku tygodnia brałam Coldrex w tabletkach bo zaczynało mnie rozkładać przeziębienie, jakiś APAP przeciwbólowo i tyle.

Ja też mam niskie ciśnienie ;) Stres i osłabienie organizmu mogło mieć wpływ na te krwawienia. Coldrex z tego co widzę nie wpływa na zmianę krzepliwości krwi więc odpada. Może masz jakąś rankę albo przesuszoną śluzówkę nosa. Na Twoim miejscu nie przejmowałabym się skoro krwawienia są niewielkie i szybko ustępują. Jeżeli będą się powtarzać częściej i zacznie Cię to niepokoić to możesz iść zrobić sobie potrzebne badania :) Z tego co pamiętam jak ja je sobie robiłam to wyszło wszystko w normie a krwawienia same przeszły :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  21 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja też mam niskie ciśnienie ;) Stres i osłabienie organizmu mogło mieć wpływ na te krwawienia. Coldrex z tego co widzę nie wpływa na zmianę krzepliwości krwi więc odpada. Może masz jakąś rankę albo przesuszoną śluzówkę nosa. Na Twoim miejscu nie przejmowałabym się skoro krwawienia są niewielkie i szybko ustępują. Jeżeli będą się powtarzać częściej i zacznie Cię to niepokoić to możesz iść zrobić sobie potrzebne badania :) Z tego co pamiętam jak ja je sobie robiłam to wyszło wszystko w normie a krwawienia same przeszły :)

Dziękuję. :)

Z tą przesuszoną śluzówką to może od tego, że miałam trochę katar, jak mnie brało. Popsikałam raz jakimś Acatarem w spray'u na noc, swoją drogą prawie nic nie dał. A wtedy, na mieście, wsiadam do samochodu i coś mnie załaskotało w nosie, odruchowo przyłożyłam rękę i o, niespodzianka. :/ Dzisiaj w domu tak samo, nie wiadomo skąd. Myślę, że to ustanie, ale jeżeli będzie się powtarzać to zrobię tak jak mówisz, u siebie w przychodni najpierw zorientuję się co i jak.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio dość często pojawiają się w magazynach typu shape

zamówiłam już sobie na allegro :) mam nadzieje, ze mi się to opłaci bo korzystając z tego co jest w necie to po jednym dniu mi sie znudziło :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: zamówiłam już sobie na allegro :) mam nadzieje, ze mi się to opłaci bo korzystając z tego co jest w necie to po jednym dniu mi sie znudziło :D

tylko mi nie mów, że przepłacałaś na allegro??
Sylvinka
Sylvinka
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko mi nie mów, że przepłacałaś na allegro??

25zł :and:
SailorMoon
SailorMoon
  21 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Dziękuję. :)

Proszę bardzo ;)
mmaryja
mmaryja
  21 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: zamówiłam już sobie na allegro :) mam nadzieje, ze mi się to opłaci bo korzystając z tego co jest w necie to po jednym dniu mi sie znudziło

mi się podobało, ćwiczyłam z nią dość długo, ale raczej nie chodziło mi o spalanie więc trochę się tym bawiłam
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: 25zł

za jedną płytę?
SailorMoon
SailorMoon
  21 Septembrie 2012

Ja kupiłam ostatnio Shape'a z płytą Turbo Spalanie. 12.50 chyba dałam.

Sylvinka
Sylvinka
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za jedną płytę?

tak, to turbo spalanie + gazeta w której była :mrgreen:.
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja kupiłam ostatnio Shape'a z płytą Turbo Spalanie. 12.50 chyba dałam.

ja jak widziałam ile sobie czasami życzą za te płyty na allegro to normalnie szok, a wystarczy zadzwonić i zamówić za 17, 09zł za sztukę
mirra20
mirra20
  21 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: tak, to turbo spalanie + gazeta w której była .

jak z przesyłką to jeszcze znośnie można przeżyć, ja się przymierzam do zamówienia tych dwóch poprzednich płyt
SailorMoon
SailorMoon
  21 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak widziałam ile sobie czasami życzą za te płyty na allegro to normalnie szok, a wystarczy zadzwonić i zamówić za 17, 09zł za sztukę

Aha, czyli nie przepłaciłam :D tak ją zachwalałaś, że kupiłam. Ale na razie to mam Turbo Nic Mi Się Nie Chce a spodnie z tyłka i tak spadają... Więc poczekam na czasy kiedy płyta się przyda, czyli jak tyłek zacznie rosnąć xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.