Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1464 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
to ja zadam podobne pytanie: bardzo sie karmelowe buty gryza z koralowym plaszczykiem? kurcze, nie mam butow na jesien w innym kolorze
Boże dziewuchy.... Chyba jelitówka mnie złapała, przed 17 wzięłam stoperan, wytrzymałam godzinę ślubu, wróciłam do domu,a tu znowu... Na dodatek mdli mnie tak, że masakra ;C
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Niedługo przejdzie i będzie ok. ;)
Na pocieszenie, dla wszystkich chorowitych - wirtualne ciastko. :D

Jeżeli nie wychodzisz z domu i jesteś nieumalowana - a przy chorobie zakładam, że tak jest :D - to smaruj sobie nos i okolice grubą warstwą kremu Nivea, tego najzwyklejszego, w niebieskim opakowaniu. Jak często wydmuchujesz nos to aż piecze, wiem o tym bo też tak mam przy katarze. :/ Później tak nieestetycznie skóra schodzi, ble... ale gruba warstwa kremu pomaga, zwłaszcza na noc. ;) Posmaruj, wchłonie trochę i jeszcze ze 2-3 warstwy tak.
Dobry pomysł. :) Może być jeszcze biały, szary, czarny - to z kolorów neutralnych i bezpiecznych. :P Z odważniejszych dałabym czerwony, limonkowy, morski.
Jasne...

Ja widzę, że muszę zmienić swój ciuchland, "poszerzyć horyzonty" i zacząć chodzić do innych, bo w moim "bida z nendzo".

Słyszałam, że na mdłości, wymioty albo biegunkę pomaga jedzenie słonych paluszków i picie coca coli/pepsi. :) Jakieś cukry się wtedy uzupełniają czy coś, nie pamiętam dokładnie. :P Ale wiem, że na któreś z tych to pomaga. Nie stosowałam na sobie niestety, jedynie o tym słyszałam.