malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie mozesz być sobie teraz żoną a np potem zmienić sobie nazwisko jak np minie ważność dokumentów :P teraz wyrabianie tego wszystkiego

i tak chyba w przypadku zmiany nazwiska wymiana dokumentów jest 'gratis', ale nie jestem pewna.
w każdym razie, chyba już nie zmienię. dziecko i tak będzie miało nazwisko ojca, więc nie ma problemu
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  20 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: I w tym momencie często faceci wyłapują nasze słabości, bo kobieta się odzywa, szuka kontaktu, więc tęskni, ego im rośnie jacy to są ważni a potem tego typu sytuacji robi się coraz więcej i coraz więcej.... Wytrzymac i się nie odzywać...poczekac na jego reakcję i tłumaczenia

Wrrróć, podbijam to!
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012

qwa szkoda ,że 4h godziny temu miał czas na dodanie zdjęcie na fb a ja jak głupia czekam od 14

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam, sama ostatnio dałam to odczuć jednemu facetowi i dobrze to na pewno nie jest.

Wiesz, pisałam o tym z własnego doświadczenia, oczywiście nie będę tez pisac ze wszyscy faceci są tacy sami, ALE na pewne zachowania niestety mają podobne reakcje, wielu... Tez teskniłam, pisałam i na dobre mi to nie wyszło, to co pisałam powyzej.
Poza tym nie chcę byc złym prorokiem w tym wypadku absolutnie, ale dziewczyna coś wspomniała ze wcześniej to ona dostawała takie wiadomosci, jeśli dobrze zrozumiałam, czyli zaczyna się olewka ? Oby nie :)
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: czyli zaczyna się olewka ?

myśle , że niestety tak
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak chyba w przypadku zmiany nazwiska wymiana dokumentów jest 'gratis', ale nie jestem pewna.

w przypadku dowodu osobistego to tak.. ale prawo jazdy, paszport .. czy karta studencka to już chyba nie są darmowe wymiany :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: qwa szkoda ,że 4h godziny temu miał czas na dodanie zdjęcie na fb a ja jak głupia czekam od 14

juz Ci napisałam dziś Studenckie czwartki .. możemy iśc na miasto XD
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: juz Ci napisałam dziś Studenckie czwartki .. możemy iśc na miasto XD

rano wsze wstać :smutny:
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wsze

*musze...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

no to najlepiej zrobisz jak pójdziesz spać ..

Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to najlepiej zrobisz jak pójdziesz spać ..

będę się pewnie wiercić i dupa z zaśnięcia ;(
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

Z 2 tygodnie strzeliłam sobie spalacz z Ewą Chodakowską to nigdy lepiej mi się nie spało bo byłam tak zmęczona :crylol:

mmaryja
mmaryja
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: prawo jazdy, paszport .. czy karta studencka to już chyba nie są darmowe wymiany

aż sprawdzę!
nie noooo, legitymacji nie wymienię bo mam już tyyyyle naklejek, zbieram do końca
Konto usunięte
Konto usunięte: Ewą Chodakowską

dobra jest, kiedyś z nią ćwiczyłam(via tv;)) i strasznie mnie to jarało. hu hu, nawet z pół roku to trwało
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aż sprawdzę!

z prawem jazdy .. czy z paszportem już nie pamietam z którym .. jest nawet dodatkowa opłata jak nie odbierasz osobiście... :ziober2:
mmaryja
mmaryja
  20 Septembrie 2012

jednak dobrze, że nie zmieniłam

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.