malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: asexualna:Coś sie stało? Wczoraj przyszły wyniki badań mojej mamy. I choć powinnam być dobrej myśli, to sam fakt, że są takie, a nie inne mnie dobija. A najgorsze, że trzymam całą rodzinę w ryzach, bo by mi ojciec z siostrą nie wytrzymali. I niby pojechałąm dziś do koleżanki żeby się wygadać, ale nie dałam rady nic powiedzieć.

Musisz się wypłakać, skoro to Ty jesteś ta najsilniejsza teraz. Oczyscisz się trochę, polepszy Ci się. Czasem nawet jak się chce być dobrej myśli to się nie da... I po prostu trzeba eksplodowac i się wyżyć.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Sorry ze cytuje całość, ale nie pisze z komputera No to czekaj... Czasami miałam takie klocki z duża firma tutaj, w końcu się wkuwilam i kazalam anulować zamówienie... Na zwrot pieniędzy czekałam ponad miesiąc xD

Boże :rotfl: masakra jakaś. Ale nie odpuszczę, 40 funtów na ulicy nie leży. Jak coś bede sie Ciebie radzić hahaha

styka51
styka51: Rak piersi.

Oj to rzeczywiście jedyne co możesz robić to dawać wsparcie. Kiepska sytuacja, sama też w takiej sytuacji pamiętaj żeby na badania regularnie chodzić, ale pewnie już to wiesz.
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Musisz się wypłakać, skoro to Ty jesteś ta najsilniejsza teraz. Oczyscisz się trochę, polepszy Ci się. Czasem nawet jak się chce być dobrej myśli to się nie da... I po prostu trzeba eksplodowac i się wyżyć.

Nie wiem co dalej robić...

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj to rzeczywiście jedyne co możesz robić to dawać wsparcie. Kiepska sytuacja, sama też w takiej sytuacji pamiętaj żeby na badania regularnie chodzić, ale pewnie już to wiesz.

Staram się. Babcia miała to samo, wszystko się dobrze skończyło i tego się wszyscy trzymamy.
Tylko no o....
asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Staram się. Babcia miała to samo, wszystko się dobrze skończyło i tego się wszyscy trzymamy. Tylko no o....

Musisz poczekać po prostu i wspierać mamę. Tak jak masakra napisała, wypłacz się. W końcu nie na darmo jest to nazywane spustem emocji. Dasz radę : D
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012

Dzięki. Idę.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: będziesz miała maluszka ? oo jak fajnie

to dopiero 3 miesiąc jak się odchudzam :crylol:

XD
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to dopiero 3 miesiąc jak się odchudzam

ale wtopa X_x
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Dzięki. Idę.

Rozumiem, że zostało to wykryte odpowiednio i teraz chcesz jechać z Mamą do innego lekarza by potwierdzić czy już leczenie ?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wtopa X_x

Przecież jakbym była w ciązy to byście o tym wiedziały wcześniej niż ja ... :zakochany:
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie odpuszczę, 40 funtów na ulicy nie leży. Jak coś bede sie Ciebie radzić hahaha

No problemo, jak coś to podasz numer zamówienia i będę do nich maile pisać, jak maja numer to mogę i zadzwonić. Tu będzie taniej :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hoshiko:ale wtopa X_x Przecież jakbym była w ciązy to byście o tym wiedziały wcześniej niż ja ...

No ja już wiem :D
Mam USG w swoim sprzęcie i diagnozuje przez Internet :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: No ja już wiem :D

przecież nie jestem w ciąży.

obiecuje Ci, że najpierw TY w nią zajdziesz a potem ja :zakochany:
asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: No problemo, jak coś to podasz numer zamówienia i będę do nich maile pisać, jak maja numer to mogę i zadzwonić. Tu będzie taniej :)

Okej dzięki :ziober2: bo jakoś mam przeczucie, że tak gładko nie pójdzie im ten zwrot.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: styka51

nie kupuj nic do kuchni, to takie beznadziejne. pomyśl że jeszcze inne pary wpadną na coś takiego.. mój brat z żoną dostali 4 żelazka, wszystkie rozdali po rodzinie, teściowie itd.. :D

ręczniki o których pisała Asia to zajebista sprawa, skuś się na coś takiego :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: obiecuje Ci, że najpierw TY w nią zajdziesz a potem ja

ja też chce :(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.