Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1450 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Zależy na jakiej stronie zamawialas? Szanse robią wszędzie, ja kupuje tylko na sprawdzonych stronach.
Generalnie korespondencja która z nimi prowadzilas przedłuża okres, w którym możesz zwrócić wymienić produkt.
Jaka to firma?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To jest takie głupie

O widzisz, u mnie nikt nie wrzuca :o
Coś sie stało?
http://www.uppercup.com/

Wiesz nawet to odczułam w ten sposób, że specjalnie przedłużają.
Ej, ale kostium mi prześlą spowrotem w razie czego, nie? :C
Bo bez sensu rozkminiac nad czymś na co nie mamy wpływu.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurde, pierwszy raz słyszę o tej firmie :)
Powinni przyjąć, jeśli metki i inne ochronne pierdoły nie zostały zdjęte.
Dziwne ze nie odpisali, a dostałaś jakiś confirmation email, ze dostali Twoja wiadomość?
Wczoraj przyszły wyniki badań mojej mamy. I choć powinnam być dobrej myśli, to sam fakt, że są takie, a nie inne mnie dobija. A najgorsze, że trzymam całą rodzinę w ryzach, bo by mi ojciec z siostrą nie wytrzymali.
I niby pojechałąm dziś do koleżanki żeby się wygadać, ale nie dałam rady nic powiedzieć.
farbnelam wlosy, wyszly cieeemny braz-praktycznie czarne ....i w koncu czuje sie jak ja
jak moglam rok w tych jasniejszych wytrzymac
No nic nie ruszone, tylko raz przymierzyłam góre, gaci nawet nie, bo bym mogla sie nimi dwukrotnie owinąć.
Wiesz wcześniej z nimi wymieniałam już maile i to z tym samym adresem na ktory teraz pisałam, wiec nie mam pojecia o co chodzi. Różnica jest taka ze wtedy sie wkurzylam czemu tak długo i mi sie mailem tlumaczyli ze dostawa im sie opoznila

Kurcze, aż tak powaznie?
Sorry ze cytuje całość, ale nie pisze z komputera
No to czekaj... Czasami miałam takie klocki z duża firma tutaj, w końcu się wkuwilam i kazalam anulować zamówienie... Na zwrot pieniędzy czekałam ponad miesiąc xD