malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Kto poleci cokolwiek na poprawę humoru?

Mi ostatnio to poprawia humor :rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: asexualna

haha no mi tez ;D

to je ameliniu tego nie pamalujesz ;p
to je kobieta tego nie zrozumiesz :lol:
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi ostatnio to poprawia humor http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Już mam tego dość, serio. Chyba 60% moich znajomych na fejsie to wrzuca, ogłupieć można.

Poza tym jest mi tak cholernie źle z bezsilności. Chciałabym się wyryczeć, a kuwa nie mogę i dupa.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Dawaj, ja wszystko online kupuje :D Nie no, bo zamówiłam sobie kostium kąpielowy w lipcu bodajże. Przyszedł do mnie tydzień temu i jeszcze na dodatek gacie dużo za duże. Więc napisałam do nich maila dotyczącego wymiany, wiesz czy mają dostępny taki rozmiar jaki chcę I NIC, zero odpowiedzi. Napisałam drugiego wczoraj, że w takim razie zwracam (oczywiście bez odpowiedzi), bo jest tylko 7 dni na decyzje, czyli dzisiaj ostatni miałam i wysłałam. No ale zastanawiam się czy tam też tak liczą, od dnia którego dostałam przesyłkę, do tego który jest na pieczątce. Poza tym czy mi jakiegoś problemu nie będą robić. Trochę stracham, musze przyznać. No i jak nie przyjmą zwrotu to mam nadzieje, że mi prześlą jeszcze raz, nie? Przynajmniej na allegro bym opchnęła.

Zależy na jakiej stronie zamawialas? Szanse robią wszędzie, ja kupuje tylko na sprawdzonych stronach.
Generalnie korespondencja która z nimi prowadzilas przedłuża okres, w którym możesz zwrócić wymienić produkt.

Jaka to firma?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

0:43 tyyyyle kokainy :mrgreen:
asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: haha no mi tez ;Dto je ameliniu tego nie pamalujesz ;p to je kobieta tego nie zrozumiesz

To jest takie głupie :rotfl:

styka51
styka51: Już mam tego dość, serio. Chyba 60% moich znajomych na fejsie to wrzuca, ogłupieć można. Poza tym jest mi tak cholernie źle z bezsilności. Chciałabym się wyryczeć, a kuwa nie mogę i dupa.

O widzisz, u mnie nikt nie wrzuca :o
Coś sie stało?
Hoshiko
Hoshiko
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Chciałabym się wyryczeć, a kuwa nie mogę i dupa.

ja chyba dziś to zrobie tak jak wczoraj..
dlaczego faceci to świnie ;(
asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Zależy na jakiej stronie zamawialas? Szanse robią wszędzie, ja kupuje tylko na sprawdzonych stronach. Generalnie korespondencja która z nimi prowadzilas przedłuża okres, w którym możesz zwrócić wymienić produkt.Jaka to firma?

http://www.uppercup.com/ :rotfl:

Wiesz nawet to odczułam w ten sposób, że specjalnie przedłużają.
Ej, ale kostium mi prześlą spowrotem w razie czego, nie? :C
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: asexualna:Mi ostatnio to poprawia humor http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Już mam tego dość, serio. Chyba 60% moich znajomych na fejsie to wrzuca, ogłupieć można. Poza tym jest mi tak cholernie źle z bezsilności. Chciałabym się wyryczeć, a kuwa nie mogę i dupa.

Bo bez sensu rozkminiac nad czymś na co nie mamy wpływu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Zależy na jakiej stronie zamawialas? Szanse robią wszędzie, ja kupuje tylko na sprawdzonych stronach. Generalnie korespondencja która z nimi prowadzilas przedłuża okres, w którym możesz zwrócić wymienić produkt.Jaka to firma? http://www.uppercup.com/ Wiesz nawet to odczułam w ten sposób, że specjalnie przedłużają. Ej, ale kostium mi prześlą spowrotem w razie czego, nie? :C

Kurde, pierwszy raz słyszę o tej firmie :)
Powinni przyjąć, jeśli metki i inne ochronne pierdoły nie zostały zdjęte.

Dziwne ze nie odpisali, a dostałaś jakiś confirmation email, ze dostali Twoja wiadomość?

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś sie stało?

Wczoraj przyszły wyniki badań mojej mamy. I choć powinnam być dobrej myśli, to sam fakt, że są takie, a nie inne mnie dobija. A najgorsze, że trzymam całą rodzinę w ryzach, bo by mi ojciec z siostrą nie wytrzymali.
I niby pojechałąm dziś do koleżanki żeby się wygadać, ale nie dałam rady nic powiedzieć.
w00tjump
w00tjump
  20 Septembrie 2012

farbnelam wlosy, wyszly cieeemny braz-praktycznie czarne ....i w koncu czuje sie jak ja:szok:
jak moglam rok w tych jasniejszych wytrzymac:wtf:

asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Kurde, pierwszy raz słyszę o tej firmie :) Powinni przyjąć, jeśli metki i inne ochronne pierdoły nie zostały zdjęte.Dziwne ze nie odpisali, a dostałaś jakiś confirmation email, ze dostali Twoja wiadomość?

No nic nie ruszone, tylko raz przymierzyłam góre, gaci nawet nie, bo bym mogla sie nimi dwukrotnie owinąć.
Wiesz wcześniej z nimi wymieniałam już maile i to z tym samym adresem na ktory teraz pisałam, wiec nie mam pojecia o co chodzi. Różnica jest taka ze wtedy sie wkurzylam czemu tak długo i mi sie mailem tlumaczyli ze dostawa im sie opoznila :lol:

styka51
styka51: Wczoraj przyszły wyniki badań mojej mamy. I choć powinnam być dobrej myśli, to sam fakt, że są takie, a nie inne mnie dobija. A najgorsze, że trzymam całą rodzinę w ryzach, bo by mi ojciec z siostrą nie wytrzymali. I niby pojechałąm dziś do koleżanki żeby się wygadać, ale nie dałam rady nic powiedzieć.

Kurcze, aż tak powaznie?
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Kurde, pierwszy raz słyszę o tej firmie :) Powinni przyjąć, jeśli metki i inne ochronne pierdoły nie zostały zdjęte.Dziwne ze nie odpisali, a dostałaś jakiś confirmation email, ze dostali Twoja wiadomość? No nic nie ruszone, tylko raz przymierzyłam góre, gaci nawet nie, bo bym mogla sie nimi dwukrotnie owinąć. Wiesz wcześniej z nimi wymieniałam już maile i to z tym samym adresem na ktory teraz pisałam, wiec nie mam pojecia o co chodzi. Różnica jest taka ze wtedy sie wkurzylam czemu tak długo i mi sie mailem tlumaczyli ze dostawa im sie opoznila styka51:Wczoraj przyszły wyniki badań mojej mamy. I choć powinnam być dobrej myśli, to sam fakt, że są takie, a nie inne mnie dobija. A najgorsze, że trzymam całą rodzinę w ryzach, bo by mi ojciec z siostrą nie wytrzymali. I niby pojechałąm dziś do koleżanki żeby się wygadać, ale nie dałam rady nic powiedzieć. Kurcze, aż tak powaznie?

Sorry ze cytuje całość, ale nie pisze z komputera
No to czekaj... Czasami miałam takie klocki z duża firma tutaj, w końcu się wkuwilam i kazalam anulować zamówienie... Na zwrot pieniędzy czekałam ponad miesiąc xD

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurcze, aż tak powaznie?

Rak piersi.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.