malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Doda jak to Doda. Nic nowego. A czytaliście, że Dorotka ma siostrę? http://muzyka.onet.pl/plotki/doda-ma-13-letnia-siostre,1,5251412,wiadomosc.html

Ach w tym showbizie to każdy z każdym... Telenowele nabierają przy tym wiarygodności :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

a ja sobie przegrywam płyty z wesela brata ... :ziober2:

kedi
kedi
  20 Septembrie 2012

a ja cisne, zostało mi 7 stron , potem już z górki :rock:

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: a ja cisne, zostało mi 7 stron , potem już z górki

No to powodzenia :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: a ja cisne, zostało mi 7 stron , potem już z górki

No to powodzenia :)

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012

Cześć dziewczyny :D

Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

ale dla Ciebie czy dla kogoś ?

asexualna
asexualna
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?

Jakiś fajny komplet pościeli jak dla mnie lepszy.
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Cześć dziewczyny :D Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?

Eeeeee?
Ręczniki są fajne, jeśli bedą w komplecie, ładnie zapakowane, do twarzy, do rak, do kąpieli, mniejsze większe, są tez takie z typu His & Hers (jej i jego), można nawet zamówić wyszycie imion jej i jego, żeby mieli swoje oddzielne.
Kupowanie zwykłych ręczników to tak, głupi pomysł i nudny.

Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

Jak już to blender ... XDDD lepszy :D

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?

Jakaś dobrej jakości i dobrej firmy pościel byłaby zdecydowanie najlepsza. ;)
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dla Ciebie czy dla kogoś ?

A jaka to różnica?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: A jaka to różnica?

teoretycznie żadna a praktycznie taka, że czasami ktoś się pyta pary młodej co chce dostać ...
:P
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dla Ciebie czy dla kogoś ?

Dla koleżanki :D
massacre
massacre: Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...

Właśnie nie sa oklepane, bo wszystkim kupują te badziewne ręczniki..I jeszcze ten świetny napis "Młodej Parze" -,- A zamówić ręczników nie mogę, bo ślub w sobotę :D

Kiniowska
Kiniowska: Jakaś dobrej jakości i dobrej firmy pościel byłaby zdecydowanie najlepsza. ;)

No właśnie też tak myślę. Nawet jak ta pościel się nie spodoba, to dadzą jakiejś babce na imieniny, a będzie git. A z ręcznikami młodej pray?
massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: z ręcznikami młodej pray?

a nie ma innych napisów? Tutaj są fajne i nie tylko związane ze ślubem

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.