Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1446 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Cześć dziewczyny :D
Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?
styka51: Cześć dziewczyny :D
Na prezent ślubny od grupy ze studiów lepszy komplet pościeli czy komplet ręczników kąpielowych (dla mnie ręczniki sa poronionym pomysłem -,-) ?
Eeeeee?
Ręczniki są fajne, jeśli bedą w komplecie, ładnie zapakowane, do twarzy, do rak, do kąpieli, mniejsze większe, są tez takie z typu His & Hers (jej i jego), można nawet zamówić wyszycie imion jej i jego, żeby mieli swoje oddzielne.
Kupowanie zwykłych ręczników to tak, głupi pomysł i nudny.
Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dla koleżanki :D
massacre: Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...
Właśnie nie sa oklepane, bo wszystkim kupują te badziewne ręczniki..I jeszcze ten świetny napis "Młodej Parze" -,- A zamówić ręczników nie mogę, bo ślub w sobotę :D
No właśnie też tak myślę. Nawet jak ta pościel się nie spodoba, to dadzą jakiejś babce na imieniny, a będzie git. A z ręcznikami młodej pray?