malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niektóre muszę wyrzucić bo susza tylko w środku

A, takie to u mnie okupują szufladę biurka. :lol2:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012

Tanie nie oznacza, że jest gorsze o :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012

a tak w ogóle to uwielbiam tego bloga.

http://www.kissies.se/

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012

To chyba powinnaś potwierdzać, a nie obalać? ;)
Takie tam stylistyczne czepialstwo.

Fajny blog, szkoda że nie dla mnie. Większości marek u mnie nie ma... Poza tym wychodzę jednak z założenia, że droższe nie zawsze ale jednak zazwyczaj jest lepsze :D

W każdym bądź razie powodzenia czy co tam sie życzy, bo ja zielonego pojęcia nie mam po co sie takie blogi prowadzi :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Poza tym wychodzę jednak z założenia, że droższe nie zawsze ale jednak zazwyczaj jest lepsze :D

Czasami tak, czasami nie. Nie ma czasami odpowiedników tych droższych kosmetyków a ja mam to do siebie, że nie będe kupować podróbek na allegro.
Hoshiko
Hoshiko
  18 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: A, takie to u mnie okupują szufladę biurka.

no u mnie własnie też ich za dużo ;D
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012

Ale ja nie mówię o podróbkach :D nie używam podróbek, używam te droższe i te tańsze i uważam ze jednak tendencja idzie w tym kierunku, że droższe DLA MNIE kosmetyki zazwyczaj są o wiele lepsze.

Masz racje, że nie zawsze, ale tego nigdy nigdzie nie napisałam. Ostatnio na przykład kupiłam podklad Bobbi Brown i uważam to za stracone pieniądze, bo mogę dostać lepszy za dwa razy mniej. No ale wyjątki od reguły muszą być :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ale ja nie mówię o podróbkach :D

Tam u siebie to masz bardzo dobry dostęp do tych wszystkich lepszych marek.
A w Polsce większośc Polek odpala Allegro .. i potem wierzy w to, że ma oryginał.
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012

W takim przypadku mój wybór byłby prosty i nie jarałabym sie gownem zawinietym w sreberko i wystawionym na Allegro ;)

Z reszta za moich czasów w Polsce były tylko kosmetyki Bell i żylam :rotfl:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012

bylo Bell i ta ta ... JOKO :D

dobra ide spać bo jutro biore się za modernizacje bloga XD

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  18 Septembrie 2012

mhm.
tak no...
pijana
pijana
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka

Ech, do Biedry nawet nie miałabym czasu iść, tylko galeria (Super-Pharm i Rossmann) albo centrum (Rossmanny, niebawem Hebe) :C A dobre składowo te Timoteje ?
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 Septembrie 2012
massacre
massacre: Z reszta za moich czasów w Polsce były tylko kosmetyki Bell i żylam

Nie pierdziel, vipera chyba też wtedy juz była :P :ziober2:
massacre
massacre
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bylo Bell i ta ta ... JOKO :D dobra ide spać bo jutro biore się za modernizacje bloga XD

Nie kojarze Joko, ale nie było Biedronki i supermarketów, jedynie drobne osiedlowe drogerie np i na cała Gdynie może był jeden Rossmann. Wtedy to było wyzwanie żeby coś znaleźć i się tym pomalować xD

massacre
massacre
  19 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: massacre:Z reszta za moich czasów w Polsce były tylko kosmetyki Bell i żylam Nie pierdziel, vipera chyba też wtedy juz była :P

A była faktycznie :D
I jeszcze pare innym firm, których nazw nie pamietam :D
Pamietam, ze w drogerii u mnie na osiedlu były jedynie pomadki o babcinych kolorach -,-

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.