Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1443 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
To chyba powinnaś potwierdzać, a nie obalać? ;)
Takie tam stylistyczne czepialstwo.
Fajny blog, szkoda że nie dla mnie. Większości marek u mnie nie ma... Poza tym wychodzę jednak z założenia, że droższe nie zawsze ale jednak zazwyczaj jest lepsze :D
W każdym bądź razie powodzenia czy co tam sie życzy, bo ja zielonego pojęcia nie mam po co sie takie blogi prowadzi :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ale ja nie mówię o podróbkach :D nie używam podróbek, używam te droższe i te tańsze i uważam ze jednak tendencja idzie w tym kierunku, że droższe DLA MNIE kosmetyki zazwyczaj są o wiele lepsze.
Masz racje, że nie zawsze, ale tego nigdy nigdzie nie napisałam. Ostatnio na przykład kupiłam podklad Bobbi Brown i uważam to za stracone pieniądze, bo mogę dostać lepszy za dwa razy mniej. No ale wyjątki od reguły muszą być :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W takim przypadku mój wybór byłby prosty i nie jarałabym sie gownem zawinietym w sreberko i wystawionym na Allegro ;)
Z reszta za moich czasów w Polsce były tylko kosmetyki Bell i żylam
Nie kojarze Joko, ale nie było Biedronki i supermarketów, jedynie drobne osiedlowe drogerie np i na cała Gdynie może był jeden Rossmann. Wtedy to było wyzwanie żeby coś znaleźć i się tym pomalować xD
A była faktycznie :D
I jeszcze pare innym firm, których nazw nie pamietam :D
Pamietam, ze w drogerii u mnie na osiedlu były jedynie pomadki o babcinych kolorach -,-