Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1440 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pewnie i sa... rzygam obecnymi trendami :C
nie wiem, cena mnie zniechecila, za skore to ja moge dac z max piec stow i to juz jest gwarancja dobrej jakosci, ale az tak bardzo jej chyba nie chce :D
jak sie nie ma udogodnien, to kreatywnosc wzrasta :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mui bosze
mi się podobaja niektóre elementy, ale na pewno nie wszystko w ćwiekach
ja moge wydac max siedem ale polskich

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
niech mnie ktos kopnie w dupe, zebym zaczela ogarniac pakowanie
przeprowadzka za tydzien, ale z tego 4dni pracy w uj, to nie tkne nic
tutaj tez musze dluzej posiedziec chyba, bo tak samo tradycyjnie krotkie, wiec musialabym patrzec o rozmiar wyzej, zeby miec jakis sweter pod spodem - to z kolei wiaze sie z szerszymi ramionami, a ramiona mam dosc waskie i bede wygladac jak idiot... i tak to sie w kolko zamyka.
Z kolei te dluzsze to maja kroje juz z lekka babcine, badz bardzo eleganckie. Nie chce takiej. Chce taka neutralna, ktora bedzie pasowac i do jeansow, i do sukienki. No, ale wymagania sa zbyt wysokie... badz ceny :D
jak ja mialam czas pakowania to nabijalam na forum, zeby tego nie robic :D
i tak dokladalam na ostatnia chwile wszystko...
ostatnio widzialam fajna torebeczke... ale przez to, ze miala cwieki nie kupilam. moze jak moda zginie :D
najgorzej z kuchnia - mogloby sie cos pobic :D
z reszta ja wole ladnie posegregowac, duzo roboty, ale pozniej przy rozpakowywaniu latwiej - a rozpakowywania to ja nie cierpie bardziej niz samego pakowania :)
to możemy sobie przybić piątkę, no może oprócz tych ramion
też właśnie taką chcę, mom please