malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój tych ćwieków to chyba tylko na majtkach brakuje...

Mówisz, masz:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój tych ćwieków to chyba tylko na majtkach brakuje...

pewnie i sa... rzygam obecnymi trendami :C
Konto usunięte
Konto usunięte: no cena kosmos, ciekawe czy to skóra naturalna

nie wiem, cena mnie zniechecila, za skore to ja moge dac z max piec stow i to juz jest gwarancja dobrej jakosci, ale az tak bardzo jej chyba nie chce :D
styka51
styka51: Haaahahahahah :D Chciałabym to zobaczyć ^^

jak sie nie ma udogodnien, to kreatywnosc wzrasta :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012

nienawidzę ćwieków, ale może jestem jakaś lewa. :woot: :D

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
styka51
styka51: Mówisz, masz:

mui bosze

massacre
massacre: pewnie i sa... rzygam obecnymi trendami :C

mi się podobaja niektóre elementy, ale na pewno nie wszystko w ćwiekach

massacre
massacre: nie wiem, cena mnie zniechecila, za skore to ja moge dac z max piec stow i to juz jest gwarancja dobrej jakosci, ale az tak bardzo jej chyba nie chce :D

ja moge wydac max siedem ale polskich:lol:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się podobaja niektóre elementy, ale na pewno nie wszystko w ćwiekach

mi tez, ale wiesz... z moda to jest jak z dobra piosenka, ktora potrafia puszczac w radio non stop do momentu, az Ci sie nie ze chce haftac

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja moge wydac max siedem ale polskich

nie no, u mnie chyba takiej sie nawet nie dostanie - w sensie prawdziwej :D
za £100 jest z French Connection, ale nie naturalna

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: mi tez, ale wiesz... z moda to jest jak z dobra piosenka, ktora potrafia puszczac w radio non stop do momentu, az Ci sie nie ze chce haftac

oj tak tak, teraz haftuje ćwiekami:P
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: nie no, u mnie chyba takiej sie nawet nie dostanie - w sensie prawdziwej :D za £100 jest z French Connection, ale nie naturalna

u nas coś się znajdzie, tylko ja właśnie nie szukam takiej krótkiej a w większości sklepów takie własnie są:/
w00tjump
w00tjump
  18 Septembrie 2012

niech mnie ktos kopnie w dupe, zebym zaczela ogarniac pakowanie:rotfl:
przeprowadzka za tydzien, ale z tego 4dni pracy w uj, to nie tkne nic:lol:

Hoshiko
Hoshiko
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie ktos kopnie w dupe, zebym zaczela ogarniac pakowanie

kto to lubi :P
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas coś się znajdzie, tylko ja właśnie nie szukam takiej krótkiej a w większości sklepów takie własnie są:/

tutaj tez musze dluzej posiedziec chyba, bo tak samo tradycyjnie krotkie, wiec musialabym patrzec o rozmiar wyzej, zeby miec jakis sweter pod spodem - to z kolei wiaze sie z szerszymi ramionami, a ramiona mam dosc waskie i bede wygladac jak idiot... i tak to sie w kolko zamyka.
Z kolei te dluzsze to maja kroje juz z lekka babcine, badz bardzo eleganckie. Nie chce takiej. Chce taka neutralna, ktora bedzie pasowac i do jeansow, i do sukienki. No, ale wymagania sa zbyt wysokie... badz ceny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: niech mnie ktos kopnie w dupe, zebym zaczela ogarniac pakowanie przeprowadzka za tydzien, ale z tego 4dni pracy w uj, to nie tkne nic

jak ja mialam czas pakowania to nabijalam na forum, zeby tego nie robic :D
i tak dokladalam na ostatnia chwile wszystko...

w00tjump
w00tjump
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto to lubi :P

taki dziwolag chyba nie istnieje:rotfl:

massacre
massacre: jak ja mialam czas pakowania to nabijalam na forum, zeby tego nie robic :D i tak dokladalam na ostatnia chwile wszystko...

zawsze mozna zgarnac cala zawartosc pokoju do skrzynek i na miejscu z nich wywalic na podloge:crylol:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tak tak, teraz haftuje ćwiekami:P

ostatnio widzialam fajna torebeczke... ale przez to, ze miala cwieki nie kupilam. moze jak moda zginie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze mozna zgarnac cala zawartosc pokoju do skrzynek i na miejscu z nich wywalic na podloge

najgorzej z kuchnia - mogloby sie cos pobic :D
z reszta ja wole ladnie posegregowac, duzo roboty, ale pozniej przy rozpakowywaniu latwiej - a rozpakowywania to ja nie cierpie bardziej niz samego pakowania :)

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: tutaj tez musze dluzej posiedziec chyba, bo tak samo tradycyjnie krotkie, wiec musialabym patrzec o rozmiar wyzej, zeby miec jakis sweter pod spodem - to z kolei wiaze sie z szerszymi ramionami, a ramiona mam dosc waskie i bede wygladac jak idiot... i tak to sie w kolko zamyka.

to możemy sobie przybić piątkę, no może oprócz tych ramion

massacre
massacre: Z kolei te dluzsze to maja kroje juz z lekka babcine, badz bardzo eleganckie. Nie chce takiej. Chce taka neutralna, ktora bedzie pasowac i do jeansow, i do sukienki.

też właśnie taką chcę, mom please
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: massacre

Oglądałam Twoje foty na fejsie, Twój Jarek jest identycznie opalony jak mój Maniek :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.