malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ziajka dla mlodego musi byc koniecznie na liscie, moja siostra miala mi przywiezc, ale w Poznaniu nie znalazla -,-

mówisz, że mu się spodobała?:D takiemu przystojniakowi się nie odmawia i wykopię ją nawet spod ziemi:D

massacre
massacre: a moze torebka jakas? Ostatnio szosuje torebki, choc juz sobie obczailam jedna

mi tam wszystko jedno:P

massacre
massacre: czyli w kierunku, w ktorym juz praktycznie pracujesz?

dokładnie, jak to się mówi liznęłam tego trochę w praktyce i w sumie mogłabym to robić już cały czas, a wiadomo papierki się mogą przydać:D

massacre
massacre: Podziwiam, ja nie moge miec wiecej niz 5 osob pod soba, bo mnie szlag trafia :D

Ja póki co dużej ilości ludzi też nie mam, ale wydaje mi się że łatwiej jest jak się ma więcej niż mniej, przynajmniej dla mnie
Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: ja ciąglę marzyłam o tym, zeby się coś zmieniło w tej kwesti, żeby jakoś nasze relacje się poprawiły, ale nie da rady. z resztą nie chcę tutaj dramatyzować ani się żalić, poza tym to dla mnie zbyt bolesne. za to mama mojego chłopaka jest cudowna, chciałabym mieć taką teściową :)

Możliwe, jak najbardziej, że będzie Twoją teściową :)
ja zawsze staram się mieć dobre relacje z rodziną, a i oni nie utrudniają - to jest punkt sprawy... a niestety nie wszędzie tak jest.

kedi
kedi: ktoś jest za nią czy tylko Ty teraz jesteś?

Na razie ja, ale zapytałam już czy będą jakieś nabory. ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wcześniej miałam w uj bolesne i długie, normalnie masakra, teraz niby boli mnie ale tylko pierwszego dnia potem lajt

tutaj tak samo, zwlaszcza jak bylam nastolatka. silne tablety przeciwbolowe i zwijalam sie w klebek z bolu. teraz to cycki mnie poboleja pare dni przed i to wszystko.

kedi
kedi: bez jaj, ja już teraz też. ostatni tydzień i przyjadę chyba dopiero na Boże Narodzenie.

Bo w zyciu kazdego normalnego czlowieka przychodzi taki czas, ze powinien dorosnac i sie usamodzielnic, a co za tym idzie wyprowadzic sie od rodzicow. Dla mnie takie dlugie pomieszkiwanie z rodzicami jest chore i nienaturalne, jakkolwiek idealnych by sie ich nie mialo. I to dziala w dwie strony - dziecko powinno w koncu dac wolnosc rodzicom, by odzyli po dlugich latach nianczenia i bycia rodzicami, by w koncu mieli czas dla siebie, poseksili sie na glos czy chadzali nago po domu :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dostałam pracę. Zlecenie w zasadzie, ale dobre i pare miesiecy. Pomoc w przedszkolu.

gratuluję

kedi
kedi: ja to sobie nawet tego nie umiem wyobraźić, że matka się nie wtrąca. od zawsze jej zawadzam w życiu, czas się usunąć.

no to nie za wesoło

kedi
kedi: ostatnio też się zastanawiam nad nią, no ale jeszcze muszę pomyśleć.

ja już biorę jakiś czas i teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego:P

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mieszkam z rodzicami i póki nie będzie większej potrzeby, na pewno się nie wyprowadzę :)

mam podobnie:D
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. pewnie nie wiecie, Owieczka, oficjalnie już, nie jest naszym moderatorem.

chyba nie bywala ostatnio tu zbyt czesto?

jestem za tym, by Jasmina wrocila i znowu byla naszym modem :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012

ja mieszkam z mamą i jest mi dobrze :D

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w Poznaniu już jest sklep firmowy :P tam znajdzie wszystko :P

jej to mowic, podaj adres :D
ona po Rossmanach chodzila, ja ktora tam lata nie byla musialam jej wymyslac, gdzie ma pojechac... wez, te nastolatki to siano we lbie maja :D

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012

apropo Ziaja kiedys pisala do mnie, ze otworza sie na rynek zachodni i uja, jak ich nie bylo w UK tak nie ma :/

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: tutaj tak samo, zwlaszcza jak bylam nastolatka. silne tablety przeciwbolowe i zwijalam sie w klebek z bolu. teraz to cycki mnie poboleja pare dni przed i to wszystko.

skąd ja to znam hmmmm...
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze staram się mieć dobre relacje z rodziną, a i oni nie utrudniają - to jest punkt sprawy... a niestety nie wszędzie tak jest.

no to trzymaj się tego bo to szalenie ważne. dopiero jak się nie ma to się docenia.

massacre
massacre: silne tablety przeciwbolowe i zwijalam sie w klebek z bolu.

o to to, ja tak własnie mam. dlatego zastanawiam się nad tabletami anty, kilka korzyści w jednej pigułce.

massacre
massacre: Bo w zyciu kazdego normalnego czlowieka przychodzi taki czas, ze powinien dorosnac i sie usamodzielnic, a co za tym idzie wyprowadzic sie od rodzicow. Dla mnie takie dlugie pomieszkiwanie z rodzicami jest chore i nienaturalne, jakkolwiek idealnych by sie ich nie mialo. I to dziala w dwie strony - dziecko powinno w koncu dac wolnosc rodzicom, by odzyli po dlugich latach nianczenia i bycia rodzicami, by w koncu mieli czas dla siebie, poseksili sie na glos czy chadzali nago po domu :D

cos w tym jest, na pewno, ja też sobie nie wyobrażam jak ktos do trzydziestki u mamusi na ganuszku. poza tym jak się człowiek z domu wyprowadzi i na siebie zarabia to tak na prawde dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: jej to mowic, podaj adres :D

tutaj masz adresy sklepów.

RYNEK 10A
PNIEWY
TUNEL GSM
Sikorskiego 18
POZNAŃ
DROGERIA ATA Bonin
Bonin
POZNAŃ
B&K SŁOWIAŃSKA
SŁOWIAŃSKA
POZNAŃ
ANETA NOWAK GALILEUSZA
GALILEUSZA
POZNAŃ
KOKI DĄBROWSKIEGO
KOKI DĄBROWSKIEGO
POZNAŃ
TINA, STARE ŻEGRZE
STARE ŻEGRZE
POZNAŃ
HANDEL ART.KONSUMP. MAREK WAWRZYNIAK
Cyprysowa
POZNAŃ
PRZYBYŁ & PRZYBYŁ S.C.
ul. Libelta 1a
POZNAŃ
ZBYCH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA
al. Jana III Sobieskiego paw.103
POZNAŃ
DROGERIA PAWEŁ SZUMIŁOWSKI
Orła Białego Ryneczek 16
POZNAŃ
KRÓLIK I ZAJĄC
OS. JAGIELLOŃSKIE
POZNAŃ
MAŁGOSIA
GŁOGOWSKA
POZNAŃ
EWA SZAJ-MULLER Wawrzyniaka
Wawrzyniaka
POZNAŃ

wszystko ze strony :D
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mówisz, że mu się spodobała?:D takiemu przystojniakowi się nie odmawia i wykopię ją nawet spod ziemi:D

od malego ja uwielbia, bo zmienia kolor i sie jara strasznie niebieska woda :)
tu niczego takiego nie moge znalezc, co by kolor wody zmienialo... musze Agoosi zapytac, moze ona obcykana ze swoim mlodym jest i cos wie na ten temat :)

Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: jestem za tym, by Jasmina wrocila i znowu byla naszym modem

pamiętam temat jak ogłosili, że ja i ona dostajemy uprawnienia.
komentarze jednoznaczne, ja się nie nadaję, a jaśmina cud malina ;)

massacre
massacre: chyba nie bywala ostatnio tu zbyt czesto?

od dawna prawie w ogóle. nie udzielała się, sporadycznie zamknęła wątek.
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to nie za wesoło

niewesoło . ale takie życie. przynajmniej żadna pierdoła nie jest w stanie mnie złamać bo dzięki temu mam silny charakter :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja już biorę jakiś czas i teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego:P

no właśnie straszna wygoda, ale jakoś ciagle to odwlekam.
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: od malego ja uwielbia, bo zmienia kolor i sie jara strasznie niebieska woda :) tu niczego takiego nie moge znalezc, co by kolor wody zmienialo... musze Agoosi zapytac, moze ona obcykana ze swoim mlodym jest i cos wie na ten temat :)

damy radę:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.