malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: laski gdzie znajdę nie krótką kurtkę skórzaną???

czyli jaka? dluga? do kolan? do bioder?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: ziajka była w rossmannie i w naturze, nie ma już?

ja kupowałam w naturze i była
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: czyli jaka? dluga? do kolan? do bioder?

no do bioder żeby zakryła mi nerki i brzuch jak podniosę ręce do góry, szukałam ramoneski jakiejś fajnej ale wszystko za krótkie ledwo pępek zakrywa:/
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sklepach nic mi się jakoś nie podoba

mam tak samo jak Ty
ale torbe dla siebie znalazlam :D niestety trzeba dlugo czekac, bo sa pre-order :/

i kurtke skorzana tez bym chciala, cos w stylu "biker" ale bardziej stonowana

Konto usunięte
Konto usunięte: no moja koleżanka pracuję w rekrutacji w Start People, więc chyba można, ma mgr z fizyki licencjat z tego co ja i podyplomówkę właśnie z ZZL

bo jak pracowalam tu w UK w rekrutacji, to kolezanka w Polsce mowila, ze trzeba byc po psychologii, zeby ludzi rekrutowac... z kolei ona w LLP czy LPP??? ta firma co ma house, reserved chyba i te inne croppy :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogromne, ale z drugiej strony - nie ufa się tak ludziom, z którymi ma się kontakt jedynie na forum, bo potem można sobie pluć w twarz. :)

Owszem, jesli ten kontakt jest tylko na forum. Jednak mimo wszystko Internet w dzisiejszych czasach to jest takie samo miejsce do poznawania ludzi jak kazdo inne. W swiecie pozainternetowym tez nierzadko mozna sie ludzmi rozczarowac :)

SailorMoon
SailorMoon: Chociaż w sumie zależy o jakie produkty chodzi.

Ziajka magiczna kapiel. Wiem, ze jest w Rossmanie, bo zawsze byla :D Ale moja siostra byla akurat w dwoch, w ktorych nie bylo :)

SailorMoon
SailorMoon: mi się dzisiaj śniła, wszystko mi wytłumaczyła i pogodziłyśmy się matko, jakie ja zryte sny mam...

za duzo fotki, zdecydowanie
chyba, ze podswiadomie marzysz o tym, by faktycznie sie do Ciebie odezwala i zaprosila na wspolna sesje z outfitami jej projektu xD

kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: domyślam się, ja też pierwszego dnia okresu jak jestem w pracy to nie jest fajnie, dlatego zawsze sobie wstawiam wtedy wolne tak jak dzisiaj:D

widzisz, masz ten komfort, że możesz :mrgreen:

massacre
massacre: Za moich czasow byl tylko Rossmann :D

teraz w sumie mamy też właśnie naturę, ale jakoś nie przepadam za nią, tyle, że tam można dorwać fajną kolorówkę typu essence

SailorMoon
SailorMoon: matko, jakie ja zryte sny mam...

zryte, zdecydowanie :tak:
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: mam tak samo jak Ty

ja to teraz częściej po secondhandach chodzę niż po sklepach
massacre
massacre: ale torbe dla siebie znalazlam :D niestety trzeba dlugo czekac, bo sa pre-order :/

no wszystko co ma Pippa chyba się tak sprzedaję;D ale torba fajna:)

massacre
massacre: i kurtke skorzana tez bym chciala, cos w stylu "biker" ale bardziej stonowana

ja miałam taką fajną właśnie jakieś 4 lata temu, ale swoje przeszła i już nie mogłam w niej pomykać i od tamtej pory nie mogę znaleźć ideału:/

massacre
massacre: bo jak pracowalam tu w UK w rekrutacji, to kolezanka w Polsce mowila, ze trzeba byc po psychologii, zeby ludzi rekrutowac... z kolei ona w LLP czy LPP??? ta firma co ma house, reserved chyba i te inne croppy :D

z tego co pamiętam to nie musi być tylko psychologia wiem że po socjologi też chyba można, hehe właśnie tam dzisiaj wysłałam aplikację tak z ciekawości
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no do bioder żeby zakryła mi nerki i brzuch jak podniosę ręce do góry, szukałam ramoneski jakiejś fajnej ale wszystko za krótkie ledwo pępek zakrywa:/

ramoneska to jaka to? po mojemu biker? bo sie gubie juz
tez bym chciala taka nie za krotka, bo tez mnie wkurza, jak mi nery wystaja

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no wszystko co ma Pippa chyba się tak sprzedaję;D ale torba fajna:)

:D nie wiem, reszta taka sobie jak dla mnie
a torba stary klasy, ostatnio szukalam szukalam i wynalazlam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: hehe właśnie tam dzisiaj wysłałam aplikację tak z ciekawości

ona pracuje w head office w Gdansku, mam Ci zalatwic referencje? :D

SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ziajka magiczna kapiel. Wiem, ze jest w Rossmanie, bo zawsze byla :D Ale moja siostra byla akurat w dwoch, w ktorych nie bylo :)

Zerknę jutro czy jest u mnie. Produkty z Ziajki dla dzieci są też często w niektórych aptekach.

massacre
massacre: za duzo fotki, zdecydowanie chyba, ze podswiadomie marzysz o tym, by faktycznie sie do Ciebie odezwala i zaprosila na wspolna sesje z outfitami jej projektu xD

Właśnie mało siedzę ostatnio xd Wczoraj zobaczyłam najnowszego ałtfita i może to dlatego :crylol: Poza tym i tak ujowo spalam bo obudził mnie ból zęba :/ wspólna sesja zdjęciowa z Dżasminą powiadasz... to byłby hit :ziober2: :rotfl:
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: ramoneska to jaka to? po mojemu biker? bo sie gubie juz tez bym chciala taka nie za krotka, bo tez mnie wkurza, jak mi nery wystaja

np.
SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: zryte, zdecydowanie

Oj no wiem...
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Oj no wiem...

oj no śmieje się przecież :) ja jak się nawpylam na noc, to mam nawał snów i sie nie wysypiam.
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012

a mi sie podoba ta, choc wolalabym czarna, bo czerwonych spodni troche mam, wiec bez sensu

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012

Joseph Perfeto za ok £1,500... szkoda, ze jeszcze nie ochu*alam -,-

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.