Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1438 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mam tak samo jak Ty
ale torbe dla siebie znalazlam :D niestety trzeba dlugo czekac, bo sa pre-order :/

i kurtke skorzana tez bym chciala, cos w stylu "biker" ale bardziej stonowana
bo jak pracowalam tu w UK w rekrutacji, to kolezanka w Polsce mowila, ze trzeba byc po psychologii, zeby ludzi rekrutowac... z kolei ona w LLP czy LPP??? ta firma co ma house, reserved chyba i te inne croppy :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Owszem, jesli ten kontakt jest tylko na forum. Jednak mimo wszystko Internet w dzisiejszych czasach to jest takie samo miejsce do poznawania ludzi jak kazdo inne. W swiecie pozainternetowym tez nierzadko mozna sie ludzmi rozczarowac :)
Ziajka magiczna kapiel. Wiem, ze jest w Rossmanie, bo zawsze byla :D Ale moja siostra byla akurat w dwoch, w ktorych nie bylo :)
za duzo fotki, zdecydowanie
chyba, ze podswiadomie marzysz o tym, by faktycznie sie do Ciebie odezwala i zaprosila na wspolna sesje z outfitami jej projektu xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
widzisz, masz ten komfort, że możesz

teraz w sumie mamy też właśnie naturę, ale jakoś nie przepadam za nią, tyle, że tam można dorwać fajną kolorówkę typu essence
zryte, zdecydowanie

ja to teraz częściej po secondhandach chodzę niż po sklepach
no wszystko co ma Pippa chyba się tak sprzedaję;D ale torba fajna:)
ja miałam taką fajną właśnie jakieś 4 lata temu, ale swoje przeszła i już nie mogłam w niej pomykać i od tamtej pory nie mogę znaleźć ideału:/
z tego co pamiętam to nie musi być tylko psychologia wiem że po socjologi też chyba można, hehe właśnie tam dzisiaj wysłałam aplikację tak z ciekawości
:D nie wiem, reszta taka sobie jak dla mnie
a torba stary klasy, ostatnio szukalam szukalam i wynalazlam :D
ona pracuje w head office w Gdansku, mam Ci zalatwic referencje? :D
Zerknę jutro czy jest u mnie. Produkty z Ziajki dla dzieci są też często w niektórych aptekach.
Właśnie mało siedzę ostatnio xd Wczoraj zobaczyłam najnowszego ałtfita i może to dlatego

a mi sie podoba ta, choc wolalabym czarna, bo czerwonych spodni troche mam, wiec bez sensu