Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1437 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ale musze wiedziec, co Ci sie podoba. Narysuj, wymysl, znajdz foto a ja to w Londynie na pewno znajde:D
A w rekrutacji tez pozniej mozesz pracowac? Rekrutacja mi sie podoba, moglabym znowu tak pracowac :D
Dokladnie :D Poza tym zaczynasz dorosle zycie, majac nawet najukochanszych staruszkow pod sloncem, chcesz tej niezaleznosci. Ja sobie nie wyobrazam zycia z rodzicami... no, ale ja zawsze bylam Zosia Samosia i cenilam sobie niezaleznosc.
mi pomoglo, a pozniej porod. Po porodzie tez luzik, zwlaszcza ze ponad rok temu juz odstawilam antykoncepcje i dalej lajtowo :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
przyznaj, ze doskonale sobie wykreowala alter zycie, wszyscy sie nabrali z fotka team-em na czele :D
temat do dobrej pracy magisterskiej z psychologii ;)
tak, z pol roku temu widzialam jej kilka postow
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no właśnie, tutaj dużą rolę odgrywa charakter, bo np jeśli ktoś jest takim uparciuchem jak ja, który zawsze musi mieć na wierzchu swoje zdanie to ciężko znieść to, jak rodzice ciągle coś narzucają.
ja już nie mogę znieść tych comiesięcznych bólów, jeszcze jak wypadnie na wolne to pół biedy, ale jak się jest w pracy na ketonalu to niefajnie.
musiałabym się rozejrzeć, a póki co jakoś nie mam do tego głowy w sklepach nic mi się jakoś nie podoba
no moja koleżanka pracuję w rekrutacji w Start People, więc chyba można, ma mgr z fizyki licencjat z tego co ja i podyplomówkę właśnie z ZZL
tak btw.
laski gdzie znajdę nie krótką kurtkę skórzaną???
ogromne, ale z drugiej strony - nie ufa się tak ludziom, z którymi ma się kontakt jedynie na forum, bo potem można sobie pluć w twarz. :)
zalezy w ktorym Rossmanie, sis byla w dwoch tylko, bo tak w biegu przed wylotem i nie bylo
z kolei o Naturze jej nie mowilam, bo ja sie nie znam na polskich drogeriach, ktorych nie bylo kiedy ja zylam w Polsce :D Za moich czasow byl tylko Rossmann :D
Ale nabijacie :D
Ziajka jest w Rossmanie

Nom, ja też się mega rozczarowałam bo też z nią pisałam... A tak w ogóle to mi się dzisiaj śniła, wszystko mi wytłumaczyła i pogodziłyśmy się