malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi tam wszystko jedno:P

ale musze wiedziec, co Ci sie podoba. Narysuj, wymysl, znajdz foto a ja to w Londynie na pewno znajde:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja póki co dużej ilości ludzi też nie mam, ale wydaje mi się że łatwiej jest jak się ma więcej niż mniej, przynajmniej dla mnie

A w rekrutacji tez pozniej mozesz pracowac? Rekrutacja mi sie podoba, moglabym znowu tak pracowac :D
kedi
kedi: cos w tym jest, na pewno, ja też sobie nie wyobrażam jak ktos do trzydziestki u mamusi na ganuszku. poza tym jak się człowiek z domu wyprowadzi i na siebie zarabia to tak na prawde dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie.

Dokladnie :D Poza tym zaczynasz dorosle zycie, majac nawet najukochanszych staruszkow pod sloncem, chcesz tej niezaleznosci. Ja sobie nie wyobrazam zycia z rodzicami... no, ale ja zawsze bylam Zosia Samosia i cenilam sobie niezaleznosc.

kedi
kedi: dlatego zastanawiam się nad tabletami anty, kilka korzyści w jednej pigułce.

mi pomoglo, a pozniej porod. Po porodzie tez luzik, zwlaszcza ze ponad rok temu juz odstawilam antykoncepcje i dalej lajtowo :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: niewesoło . ale takie życie. przynajmniej żadna pierdoła nie jest w stanie mnie złamać bo dzięki temu mam silny charakter :)

więc jakiś plus z tego jest:)
kedi
kedi: no właśnie straszna wygoda, ale jakoś ciagle to odwlekam.

no ja polecam z dwóch powodów:D
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaśmina cud malina ;)

przyznaj, ze doskonale sobie wykreowala alter zycie, wszyscy sie nabrali z fotka team-em na czele :D
temat do dobrej pracy magisterskiej z psychologii ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: nie udzielała się, sporadycznie zamknęła wątek.

tak, z pol roku temu widzialam jej kilka postow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: przynajmniej żadna pierdoła nie jest w stanie mnie złamać bo dzięki temu mam silny charakter :)

co na nie zabija to nas wzmocnia i trudnosci ksztaltuja charaktery :tak:

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj masz adresy sklepów.

chcialam adres tego firmowego :D
to sa wszystkie? O,O
z reszta nie w kazdym masz Ziajke :(

Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: przyznaj, ze doskonale sobie wykreowala alter zycie, wszyscy sie nabrali z fotka team-em na czele :D temat do dobrej pracy magisterskiej z psychologii ;)

no pewnie, że przyznaje! Sama z nią pisałam setki wiadomości na PW. :D
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Dokladnie :D Poza tym zaczynasz dorosle zycie, majac nawet najukochanszych staruszkow pod sloncem, chcesz tej niezaleznosci. Ja sobie nie wyobrazam zycia z rodzicami... no, ale ja zawsze bylam Zosia Samosia i cenilam sobie niezaleznosc.

no właśnie, tutaj dużą rolę odgrywa charakter, bo np jeśli ktoś jest takim uparciuchem jak ja, który zawsze musi mieć na wierzchu swoje zdanie to ciężko znieść to, jak rodzice ciągle coś narzucają.

massacre
massacre: mi pomoglo, a pozniej porod. Po porodzie tez luzik, zwlaszcza ze ponad rok temu juz odstawilam antykoncepcje i dalej lajtowo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja polecam z dwóch powodów:D

ja już nie mogę znieść tych comiesięcznych bólów, jeszcze jak wypadnie na wolne to pół biedy, ale jak się jest w pracy na ketonalu to niefajnie.
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: z reszta nie w kazdym masz Ziajke :(

ziajka była w rossmannie i w naturze, nie ma już?
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: ale musze wiedziec, co Ci sie podoba. Narysuj, wymysl, znajdz foto a ja to w Londynie na pewno znajde:D

musiałabym się rozejrzeć, a póki co jakoś nie mam do tego głowy w sklepach nic mi się jakoś nie podoba

massacre
massacre: A w rekrutacji tez pozniej mozesz pracowac? Rekrutacja mi sie podoba, moglabym znowu tak pracowac :D

no moja koleżanka pracuję w rekrutacji w Start People, więc chyba można, ma mgr z fizyki licencjat z tego co ja i podyplomówkę właśnie z ZZL

tak btw.
laski gdzie znajdę nie krótką kurtkę skórzaną???
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sama z nią pisałam setki wiadomości na PW. :D

Mnie to tam wisi, ale podejrzewam, ze rozczarowanie jej osoba musialo byc duze, zwlaszcza u osob, ktore sie wlasnie z nia trzymaly i byly wobec niej szczere i otwarte

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: ja już nie mogę znieść tych comiesięcznych bólów, jeszcze jak wypadnie na wolne to pół biedy, ale jak się jest w pracy na ketonalu to niefajnie.

domyślam się, ja też pierwszego dnia okresu jak jestem w pracy to nie jest fajnie, dlatego zawsze sobie wstawiam wtedy wolne tak jak dzisiaj:D
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: no właśnie, tutaj dużą rolę odgrywa charakter, bo np jeśli ktoś jest takim uparciuchem jak ja, który zawsze musi mieć na wierzchu swoje zdanie to ciężko znieść to, jak rodzice ciągle coś narzucają.

to tak jak ja, plus lubie chodzic na golasa :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Mnie to tam wisi, ale podejrzewam, ze rozczarowanie jej osoba musialo byc duze, zwlaszcza u osob, ktore sie wlasnie z nia trzymaly i byly wobec niej szczere i otwarte

ogromne, ale z drugiej strony - nie ufa się tak ludziom, z którymi ma się kontakt jedynie na forum, bo potem można sobie pluć w twarz. :)
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: ziajka była w rossmannie i w naturze, nie ma już?

zalezy w ktorym Rossmanie, sis byla w dwoch tylko, bo tak w biegu przed wylotem i nie bylo
z kolei o Naturze jej nie mowilam, bo ja sie nie znam na polskich drogeriach, ktorych nie bylo kiedy ja zylam w Polsce :D Za moich czasow byl tylko Rossmann :D

SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012

Ale nabijacie :D

kedi
kedi: ziajka była w rossmannie i w naturze, nie ma już?

Ziajka jest w Rossmanie :tak: Chociaż w sumie zależy o jakie produkty chodzi.
massacre
massacre: rozczarowanie jej osoba musialo byc duze, zwlaszcza u osob, ktore sie wlasnie z nia trzymaly i byly wobec niej szczere i otwarte

Nom, ja też się mega rozczarowałam bo też z nią pisałam... A tak w ogóle to mi się dzisiaj śniła, wszystko mi wytłumaczyła i pogodziłyśmy się :crylol: matko, jakie ja zryte sny mam...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.