Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1439 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jezuuuu....jaki mam bałagan w pokoju. Pełno jakichś chusteczek, wycinanek, arkuszy, kserówek...Wezmę wsio wrzuce do kominka i spale, bo mnie wkuwia dziś wszystko.
Ja dziś się kilka razy budziłam w nocy a wtedy pamiętam co mi się śni. Jak przesypiam całą noc i budzę się o 6 - 7 to nic nie pamiętam :D Dziś tylko ten ząb mnie dobił... muszę się zapisać do dentysty. Coś się w nim dzieje w środku chyba, bo z zewnątrz żadnego ubytku w nim nie widzę :/
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ostatnio jak weszłam tu na forum to ktoś tam kogoś prześwietlał z zębami ale już nie wiem jak to było, przyjda specjaliści to Ci wszystko wyjaśnią

Zgadzam się,ale właśnie jak łapie z kimś kontakt na fb, nawet z ludźmi z naszego forum to już zupełnie co innego :)
W ogóle w sobotę stała się rzecz straszna. Na łóżku pod kołdrą miałam pilota od telewizora. No i Maniek wziął mi go złamał na poł. To Sylwia w ramach rozpaczy sięga kropelkę i myśli sobie "skleję go!". A Maniek na to: przeciez płytka w środku też złamana, nie skleisz...
I teraz jak chce zmienić kanał czy cokolwiek, to musze z łóżka wyłazić
ja u nas też jakoś nie widzialam niczego co by mi w oko jakoś szczególnie wpadło
hehe dzięki, ale aż tak bardzo mi nie zależy, bo nie jest źle
no fajna szkoda że nie czarna bo już w ogóle by była idealna
musieliby mnie w niej pochowac
Tak samo wyglada z zapoznaniem sie np. w kawiarni, przeciez pozniej poznanie przechodzi na wyzszy etap, a my po prostu decydujemy o tym czy do tego dochodzi czy nie :)
kawal klopsa z niego :D
Dawno, dawno temu, jak mielismy stary telewizor w domku wakacyjnym to sie programy z lozka wedka zmienialo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
eh, teraz w ogole moda na ten gotyk i wszystko takie brzydkie, z tymi cwiekami juz niemal wszedzie :/
choc nie powiem, nie ciezko znalezc cos w moim stylu, ale to trzeba poszukac...
A co do kurtek to jak juz cos znajde to cena z nieba :|
czarna tez ponoc nie jest zla, ale nie oszalalam, zeby tyle za kurtke placic, bo bym chyba w niej chodzila do usranej smierci... albo by wisiala, zeby sie przez przypadek nie zniszczyla...
daj spokój tych ćwieków to chyba tylko na majtkach brakuje...
no cena kosmos, ciekawe czy to skóra naturalna