malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012

Jezuuuu....jaki mam bałagan w pokoju. Pełno jakichś chusteczek, wycinanek, arkuszy, kserówek...Wezmę wsio wrzuce do kominka i spale, bo mnie wkuwia dziś wszystko.

SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: oj no śmieje się przecież :) ja jak się nawpylam na noc, to mam nawał snów i sie nie wysypiam.

Ja dziś się kilka razy budziłam w nocy a wtedy pamiętam co mi się śni. Jak przesypiam całą noc i budzę się o 6 - 7 to nic nie pamiętam :D Dziś tylko ten ząb mnie dobił... muszę się zapisać do dentysty. Coś się w nim dzieje w środku chyba, bo z zewnątrz żadnego ubytku w nim nie widzę :/
SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: a mi sie podoba ta

zarąbista
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
styka51
styka51: Jezuuuu....jaki mam bałagan w pokoju. Pełno jakichś chusteczek, wycinanek, arkuszy, kserówek...Wezmę wsio wrzuce do kominka i spale, bo mnie wkuwia dziś wszystko.

ekhm... niektorzy nie maja kominka i musza sprzatac naprawde :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja dziś się kilka razy budziłam w nocy a wtedy pamiętam co mi się śni. Jak przesypiam całą noc i budzę się o 6 - 7 to nic nie pamiętam :D Dziś tylko ten ząb mnie dobił... muszę się zapisać do dentysty. Coś się w nim dzieje w środku chyba, bo z zewnątrz żadnego ubytku w nim nie widzę :/

ostatnio jak weszłam tu na forum to ktoś tam kogoś prześwietlał z zębami ale już nie wiem jak to było, przyjda specjaliści to Ci wszystko wyjaśnią :rotfl:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: zarąbista

no, tylko £1,500 :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SailorMoon
SailorMoon
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: ostatnio jak weszłam tu na forum to ktoś tam kogoś prześwietlał z zębami ale już nie wiem jak to było, przyjda specjaliści to Ci wszystko wyjaśnią

A no :crylol: To czekam na diagnozę :rotfl:

massacre
massacre: no, tylko £1,500 :D

Fakt, za tania :crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: Owszem, jesli ten kontakt jest tylko na forum. Jednak mimo wszystko Internet w dzisiejszych czasach to jest takie samo miejsce do poznawania ludzi jak kazdo inne. W swiecie pozainternetowym tez nierzadko mozna sie ludzmi rozczarowac :)

Zgadzam się,ale właśnie jak łapie z kimś kontakt na fb, nawet z ludźmi z naszego forum to już zupełnie co innego :)
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: ekhm... niektorzy nie maja kominka i musza sprzatac naprawde :D

Niektórzy wrzucają wszystko do worka, a potem do kontenera i na jedno wychodzi:D
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012

W ogóle w sobotę stała się rzecz straszna. Na łóżku pod kołdrą miałam pilota od telewizora. No i Maniek wziął mi go złamał na poł. To Sylwia w ramach rozpaczy sięga kropelkę i myśli sobie "skleję go!". A Maniek na to: przeciez płytka w środku też złamana, nie skleisz...
I teraz jak chce zmienić kanał czy cokolwiek, to musze z łóżka wyłazić :and:

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: :D nie wiem, reszta taka sobie jak dla mnie a torba stary klasy, ostatnio szukalam szukalam i wynalazlam :D

ja u nas też jakoś nie widzialam niczego co by mi w oko jakoś szczególnie wpadło
massacre
massacre: ona pracuje w head office w Gdansku, mam Ci zalatwic referencje? :D

hehe dzięki, ale aż tak bardzo mi nie zależy, bo nie jest źle
massacre
massacre: a mi sie podoba ta, choc wolalabym czarna, bo czerwonych spodni troche mam, wiec bez sensu

no fajna szkoda że nie czarna bo już w ogóle by była idealna
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Fakt, za tania

musieliby mnie w niej pochowac

Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam się,ale właśnie jak łapie z kimś kontakt na fb, nawet z ludźmi z naszego forum to już zupełnie co innego :)

Tak samo wyglada z zapoznaniem sie np. w kawiarni, przeciez pozniej poznanie przechodzi na wyzszy etap, a my po prostu decydujemy o tym czy do tego dochodzi czy nie :)
styka51
styka51: No i Maniek wziął mi go złamał na poł.

kawal klopsa z niego :D
styka51
styka51: I teraz jak chce zmienić kanał czy cokolwiek, to musze z łóżka wyłazić

Dawno, dawno temu, jak mielismy stary telewizor w domku wakacyjnym to sie programy z lozka wedka zmienialo :Rotfl:

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja u nas też jakoś nie widzialam niczego co by mi w oko jakoś szczególnie wpadło

eh, teraz w ogole moda na ten gotyk i wszystko takie brzydkie, z tymi cwiekami juz niemal wszedzie :/
choc nie powiem, nie ciezko znalezc cos w moim stylu, ale to trzeba poszukac...
A co do kurtek to jak juz cos znajde to cena z nieba :|

Konto usunięte
Konto usunięte: no fajna szkoda że nie czarna bo już w ogóle by była idealna

czarna tez ponoc nie jest zla, ale nie oszalalam, zeby tyle za kurtke placic, bo bym chyba w niej chodzila do usranej smierci... albo by wisiala, zeby sie przez przypadek nie zniszczyla...

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: eh, teraz w ogole moda na ten gotyk i wszystko takie brzydkie, z tymi cwiekami juz niemal wszedzie :/ choc nie powiem, nie ciezko znalezc cos w moim stylu, ale to trzeba poszukac... A co do kurtek to jak juz cos znajde to cena z nieba :|

daj spokój tych ćwieków to chyba tylko na majtkach brakuje...

massacre
massacre: czarna tez ponoc nie jest zla, ale nie oszalalam, zeby tyle za kurtke placic, bo bym chyba w niej chodzila do usranej smierci... albo by wisiala, zeby sie przez przypadek nie zniszczyla...

no cena kosmos, ciekawe czy to skóra naturalna
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: kawal klopsa z niego :D

A weź ...;c
massacre
massacre: Dawno, dawno temu, jak mielismy stary telewizor w domku wakacyjnym to sie programy z lozka wedka zmienialo

Haaahahahahah :D Chciałabym to zobaczyć ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.