malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A dobre składowo te Timoteje ?

znaczy się to są te nowe

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  19 Septembrie 2012

i nie wiem jaki jest skład bo mam na składy WYJECHANE :ziober2:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie wiem jaki jest skład bo mam na składy WYJECHANE

To tak jak ja :D
Dużo się da zaoszczędzić jak się nie ma problemów z włosami czy cera, widzę chociażby tutaj.
Jakimkolwiek szamponem włosy nie umyje, są fajne i miłe w dotyku, błyszczą się i ich pielęgnacja ogranicza się do odżywki po myciu xD. Maskę jakaś nałoże raz od wielkiego strzału, ale to tak dla własnego widzimisie. Raz na jakiś czas brazilian keratin treatment, ale to tez bardziej z próżności niż z potrzeby :D

Tak samo z podkladami, musi być naprawdę fatalny, żeby mi nie podpisywał :D

Współczuje tym, którzy muszą bardzo ostrożnie wszystko wybierać, żeby dopasować... Moja siostra ma problemy z cerą, mając 28 lat... Ta to ma lipe z dopasowaniem czegokolwiek

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  19 Septembrie 2012
massacre
massacre: To tak jak ja :D

ostatnio kupiłam sobie kremy z Alterry ... i tak sie zastanawiałam, że jak mi nie przypadną do gustu to je wysmaruje na stopy i wsio ...

O_o
i tak zawsze robie z jakimkolwiek kremem do twarzy i balsamem XD
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 Septembrie 2012
massacre
massacre: A była faktycznie :D I jeszcze pare innym firm, których nazw nie pamietam :D Pamietam, ze w drogerii u mnie na osiedlu były jedynie pomadki o babcinych kolorach -,-

I constance caroll chyba tez :ziober2:
A z takich kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy to pamiętam jak u mnie rządziła soraya i miraculum, z tej drugiej właśnie mając te 16 czy 17 lat kochałam taki krem jabłkowy, pachniał jak zielone jabłuszko , nawet nie mam pojęcia czy to jeszcze istnieje.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  19 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: constance caroll

to jest nadal w sklepach ... :woot:
Psyche30
Psyche30
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest nadal w sklepach ...

a kto powiedział ze nie ma, tak samo vipera i bell są nadal w sklepach, po prostu kiedyś kiedyś te firmy zapewne lepiej się trzymały niż obecnie, bo tak jak u mnie w sklepikach było tego od zayebania i wszyscy kupowali.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  19 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: a kto powiedział ze nie ma

nikt tylko przypomniało mi się jak jedna z moich znajomych to używała i do dnia dzisiejszego używa ... :woot:
Psyche30
Psyche30
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nikt tylko przypomniało mi się jak jedna z moich znajomych to używała i do dnia dzisiejszego używa ...

Bo niektórzy nie szukają nowości i trzymają się tych samych produktów od wielu lat, jak kiedyś jaki był szał na perfumki wykrzyknik, nadal mają swoich fanów :)
massacre
massacre
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:To tak jak ja :D ostatnio kupiłam sobie kremy z Alterry ... i tak sie zastanawiałam, że jak mi nie przypadną do gustu to je wysmaruje na stopy i wsio ... O_o i tak zawsze robie z jakimkolwiek kremem do twarzy i balsamem XD

LoL
Nigdy na to nie wpadłam xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Psyche30
  19 Septembrie 2012

Sama pamiętam jak wielbiłam ten zapach

Czasem mnie kusi by kupić sobie mały flakonik, ale w sumie nie wiem czy teraz też by mi się tak podobały jak kiedyś :)

massacre
massacre
  19 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: massacre: A była faktycznie :D I jeszcze pare innym firm, których nazw nie pamietam :D Pamietam, ze w drogerii u mnie na osiedlu były jedynie pomadki o babcinych kolorach -,- I constance caroll chyba tez A z takich kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy to pamiętam jak u mnie rządziła soraya i miraculum, z tej drugiej właśnie mając te 16 czy 17 lat kochałam taki krem jabłkowy, pachniał jak zielone jabłuszko , nawet nie mam pojęcia czy to jeszcze istnieje.

Tak, tak, tak! Widzisz wszystko mi przypominasz, ja to jednak słaba pamięć mam xD
Pózniej jeszcze wibo weszło. No, ale tych marek było tak mało, ze można je było szybko ogarnąć i do tego taki ubogi wybór :D

massacre
massacre
  19 Septembrie 2012
Psyche30
Psyche30: BlondSzatynka:nikt tylko przypomniało mi się jak jedna z moich znajomych to używała i do dnia dzisiejszego używa ... Bo niektórzy nie szukają nowości i trzymają się tych samych produktów od wielu lat, jak kiedyś jaki był szał na perfumki wykrzyknik, nadal mają swoich fanów :)

Pamietam, miałam :D
Co do perfum miałam ulubione tez takie zielone, z rossmana w małej buteleczce.. Teraz już ich chyba nie ma, kiedyś dorwałam na ebayu, ale zapach mi się wydawał taki jakiś inny i wywietrzały, może jakieś stare zapasy xD

kedi
kedi
  19 Septembrie 2012

ale martwo, ponabijałybyście trochę to miałabym co czytać w przerwach na pisanie pracy.

pijana
pijana
  19 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie wiem jaki jest skład bo mam na składy WYJECHANE

Czaję :D Spojrzę kiedyś :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.