malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: No właśnie też tak myślę. Nawet jak ta pościel się nie spodoba, to dadzą jakiejś babce na imieniny, a będzie git. A z ręcznikami młodej pray?

Dokładnie. :tak: "Młoda para" mogą sobie napisać na torcie weselnym albo zakleić takim napisem rejestrację fury, którą pojadą do ślubu. :D
kedi
kedi: ps. u Was też leje od rana?

Też. :zonk: Pogoda taka, że najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, a co dopiero z domu... :/

styka51
styka51: A w sumie to mam to gdzieś, mój czas i moje paliwo pójdzie, soł wezmę, to co mi się spodoba i git. A jak sie nie spodoba, to uj im w dupę

Podbijam! :lol2: J/w wspomniałaś, nie jesteście weselnikami i jak nie zechcą tej pościeli to prezent dla jakiejś babki/ciotki będą mieli gotowy. :D Jeżeli macie już 170zł, to za jakieś 30-50zł kwiaty a za resztę pościel... niech Wam nawet i 100zł zostanie, to już będzie dobra jakościowo.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: Prinz:mam nagie fotki maryji, zapraszam na pw :D ale że co, że tej forumowej? Prinz, Ty erotomanie! ps. u Was też leje od rana?

Sucho, ciepło, nudno

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: styka51: Przeciez, nie damy im te 150 zł w kopercie -,- A pościel mogą oddać, A o ile dobrze wiem, to prezentów nie chcą, tylko kasę...Ale my nie weselnicy... prosiłaś o wyrażenie zdania, więc to zrobiłam :D to może kupcie jakieś lepsze wino i bukiet kwiatów? Skoro idziecie tylko na ślub to powinno wystarczyć.

Popieram. Zabawa w budżetowe prezenty zazwyczaj kończy się porażka. A dobre drogie wino czy jakiś inny alkohol i pokaźny bukiet kwiatów zawsze w dobrym tonie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie skoro jestesmy w tematach ślubnych to ciekawi mnie jak będzie Kwaśniewska wyglądać

Hajta się?
Geez... Z plotek to ja wiem tyle, co mi Prinz powie ^^

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Hajta się?

Mam jego płytę :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Hajta się?

no w ta sobote XDDDD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

a ja na spontanie sobie teraz włosy pofarbowałam :D

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012

Czy do onkologa jest potrzebne skierowanie?

SailorMoon
SailorMoon
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Czy do onkologa jest potrzebne skierowanie?

Oczywiście :tak:
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012

Dobra już wiem :ninja:

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Oczywiście

Nie jest potrzebne skierowanie.
SailorMoon
SailorMoon
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Nie jest potrzebne skierowanie.

Z tego co kiedyś słyszałam to jest. No chyba, że źle usłyszałam albo mnie ktoś w błąd wprowadził. Ok, teraz już wiem.
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Z tego co kiedyś słyszałam to jest. No chyba, że źle usłyszałam albo mnie ktoś w błąd wprowadził. Ok, teraz już wiem.

Właśnie kiedyś było potrzebne. Ale mama dzwoniła go ginekologa i nie potrzebne niby. I jeszcze wyczytałam:
Skierowanie nie jest wymagane w przypadku świadczeń:
- ginekologa i położnika,
- dentysty,
- dermatologa,
- wenerologa,
- onkologa,
- okulisty,
- psychiatry,
- dla osób chorych na gruźlicę,
- dla osób zakażonych wirusem HIV,
- dla inwalidów wojennych i osób represjonowanych,
- dla osób uzależnionych od alkoholu, środków odurzających i substancji psychotropowych - w zakresie lecznictwa odwykowego.

Podstawa prawna: Art. 57 Ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz. U. Nr 210, poz. 2135).
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

do chirurga wiem, że jest potrzebne...

ale nie mam na myśli plastycznego :crylol:

massacre
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja na spontanie sobie teraz włosy pofarbowałam :D

Ale jesteś gruba :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.