malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak już to blender ... XDDD lepszy :D

Jestem za :D
Z kruszarką do lodów, żeby drinki dobre były... W końcu po ślubie cieżko im będzie rzeczywistość na trzeźwo przełknąć xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: a nie ma innych napisów? Tutaj są fajne i nie tylko związane ze ślubem

Albo "Młodej Parze" albo z jakimiś gołębiami czy innymi obrączkami -,-
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Jestem za :D Z kruszarką do lodów, żeby drinki dobre były... W końcu po ślubie cieżko im będzie rzeczywistość na trzeźwo przełknąć xD

Wiesz...jakby to była jakaś bliższa "wszystkim" koleżanka, to można by było zrobić coś z jajem, albo coś właśnie z tym blenderem. Ale uj wie jak jest. Te głupie baby się na ręczniki uparły i uj. Dobrze, że chociaż zaczęły się zastanawiać nad tą pościelą...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

no to powiedz im jutro, że przemyślałaś i blender będzie najlepszym pomysłem :ziober2:

albo coś do kuchni.

zalezy ile chcecie na to przeznaczyć.
frytkownica gofrownica ... komplet sztućców ... kieliszków...

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  20 Septembrie 2012

mam nagie fotki maryji, zapraszam na pw :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  20 Septembrie 2012
massacre
massacre: Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...

...oraz moje łóżko! pościeli mówię stanowcze nie, w dodatku na bank dostaną jej sporo. ręczniki też średni pomysł, ale lepszy niż pościel.

massacre
massacre: No to powodzenia :)

dzięki!
kedi
kedi
  20 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: mam nagie fotki maryji, zapraszam na pw :D

ale że co, że tej forumowej? Prinz, Ty erotomanie!

ps. u Was też leje od rana?
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy ile chcecie na to przeznaczyć. frytkownica gofrownica ... komplet sztućców ... kieliszków...

170 zł mamy i trzeba odliczyć na kwiatki z tego.
Myślałam o jakimś komplecie czy cokolwiek innego, ale no nie można "różnych" prezentów robić, żeby sprawiedliwość była. Jak w przedszkolu :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: 170 zł mamy i trzeba odliczyć na kwiatki z tego.

no to starczy na blender ... i kwiaty.
;D
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: ..oraz moje łóżko! pościeli mówię stanowcze nie, w dodatku na bank dostaną jej sporo. ręczniki też średni pomysł, ale lepszy niż pościel.

Przeciez, nie damy im te 150 zł w kopercie -,- A pościel mogą oddać, A o ile dobrze wiem, to prezentów nie chcą, tylko kasę...Ale my nie weselnicy...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

Moja koleżanka tez zastrzegła sobie w zaproszenia, że money money money ...
dostała kilka prezentów i nie narzekała ;D

kedi
kedi
  20 Septembrie 2012
styka51
styka51: Przeciez, nie damy im te 150 zł w kopercie -,- A pościel mogą oddać, A o ile dobrze wiem, to prezentów nie chcą, tylko kasę...Ale my nie weselnicy...

prosiłaś o wyrażenie zdania, więc to zrobiłam :D to może kupcie jakieś lepsze wino i bukiet kwiatów? Skoro idziecie tylko na ślub to powinno wystarczyć.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 Septembrie 2012

W sumie skoro jestesmy w tematach ślubnych to ciekawi mnie jak będzie Kwaśniewska wyglądać :zakochany:

styka51
styka51
  20 Septembrie 2012
kedi
kedi: prosiłaś o wyrażenie zdania, więc to zrobiłam :D to może kupcie jakieś lepsze wino i bukiet kwiatów? Skoro idziecie tylko na ślub to powinno wystarczyć.

Spoko, spoko:D
Tylko kurdę 35 osób się składa i nie dogodzi się :D A wina nie ma sensu, bo to abstynenci :ninja:
A już 170 zł jest uzbierane ;p
styka51
styka51
  20 Septembrie 2012

A w sumie to mam to gdzieś, mój czas i moje paliwo pójdzie, soł wezmę, to co mi się spodoba i git. A jak sie nie spodoba, to uj im w dupę :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.