Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1447 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Jestem za :D
Z kruszarką do lodów, żeby drinki dobre były... W końcu po ślubie cieżko im będzie rzeczywistość na trzeźwo przełknąć xD
Wiesz...jakby to była jakaś bliższa "wszystkim" koleżanka, to można by było zrobić coś z jajem, albo coś właśnie z tym blenderem. Ale uj wie jak jest. Te głupie baby się na ręczniki uparły i uj. Dobrze, że chociaż zaczęły się zastanawiać nad tą pościelą...
no to powiedz im jutro, że przemyślałaś i blender będzie najlepszym pomysłem
albo coś do kuchni.
zalezy ile chcecie na to przeznaczyć.
frytkownica gofrownica ... komplet sztućców ... kieliszków...
mam nagie fotki maryji, zapraszam na pw :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre: Pościele są oklepane. W ogóle nie chciałabym, żeby stado gości weselnych/ slubnych decydowało mi o tym jak maja wyglądać moje wnętrza, sypialnia, kuchnia...
...oraz moje łóżko! pościeli mówię stanowcze nie, w dodatku na bank dostaną jej sporo. ręczniki też średni pomysł, ale lepszy niż pościel.
dzięki!
Konto usunięte: zalezy ile chcecie na to przeznaczyć.
frytkownica gofrownica ... komplet sztućców ... kieliszków...
170 zł mamy i trzeba odliczyć na kwiatki z tego.
Myślałam o jakimś komplecie czy cokolwiek innego, ale no nie można "różnych" prezentów robić, żeby sprawiedliwość była. Jak w przedszkolu

Moja koleżanka tez zastrzegła sobie w zaproszenia, że money money money ...
dostała kilka prezentów i nie narzekała ;D
styka51: Przeciez, nie damy im te 150 zł w kopercie -,- A pościel mogą oddać, A o ile dobrze wiem, to prezentów nie chcą, tylko kasę...Ale my nie weselnicy...
prosiłaś o wyrażenie zdania, więc to zrobiłam :D to może kupcie jakieś lepsze wino i bukiet kwiatów? Skoro idziecie tylko na ślub to powinno wystarczyć.