malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012

no ja tez bym musiała sobie maseczke strzelic ... :D
a właśnie wczoraj z Douglasa wyszczekałam próbkę Estee Lauder Double Wear Light ... pomalowałam się dzisiaj rano i nie czuje zachwytu. :nie:

kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam jak pisałam swoją pracę ech też zawsze myślałam, że jestem w czarnej d... ale jakoś poszło, tyle, że ja jak mi nie szło to sobie odpuszczałam

więcej stresu jak się ma profesora promotora - mendę czepialską o wszystko. ale jeszcze trochę i przywyknę

Konto usunięte
Konto usunięte: uuuu to chyba gorsze od pisania pracy:/

zdecydowanie

Konto usunięte
Konto usunięte: mnie też zaczyna pobolewać bo mi się dzisiaj zacznie

współczuje ;/

massacre
massacre: ja mam dzisiaj dzien bycia wkuwiona, pocieszona ? :D

nie, ale przynajmniej mam komu przybic piątacha ^^
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętaj spisuj, które Ci pasują żebym teraz wiedziała co kupować:D

oj tam, generalnie wszystkie oczyszczajace i naciagajace twarz :D czyli na przyklad z kolagenem i silikonem xD
Konto usunięte
Konto usunięte: magisterkę mam cały czas przed sobą, o ile będę mieć jeszcze chęci na powrót

nie skonczylas? O,O

styka51
styka51: Moje imię i nazwisko jest tak popularne, że jak kiedyś wpisałam je na nk, to 5 stron mi wyskoczyło

nie dbasz o prywatnosc czy celowo chcesz byc znana i popularna? :D

styka51
styka51: musze takie rzeczy pisać, a potem jeszcze w sumie to samo przepisywać do arkusza hospitacji i karty praktyk -,-

ach ta biurokracja... angielscy studenci to tylko usb na zajecia nosza xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Estee Lauder Double Wear Light ... pomalowałam się dzisiaj rano i nie czuje zachwytu.

a co Ci w nim nie pasuje?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: nie, ale przynajmniej mam komu przybic piątacha ^^

tyle, ze u mnie to stan bardziej permanentny... zadowolona bywam tylko przez chwile :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: a co Ci w nim nie pasuje?

niby to miałbyć lżejsza wersja tego zwykłego Double Wea który uwaga jest mocno kryjący.. ale ja posmarowałam twarz tym light i tego podkładu nie ma w ogóle .. nie widać na twarzy jakbym nic nie miała aha .. i nie kryje w ogóle :zonk: ...
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: więcej stresu jak się ma profesora promotora - mendę czepialską o wszystko. ale jeszcze trochę i przywyknę

niestety profesorzy mają swoje widzimisię i musisz im dogodzić...

kedi
kedi: zdecydowanie

dobrze, że nigdy nie miałam takich problemów

kedi
kedi: współczuje ;/

oj tam 3 dni i po sprawie
styka51
styka51
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: nie dbasz o prywatnosc czy celowo chcesz byc znana i popularna? :D

Chcę być znana, popularna , niczym ... Natalia Siwiec :lol:
massacre
massacre: ach ta biurokracja... angielscy studenci to tylko usb na zajecia nosza xD

Wiesz... ile papierków do wypełniania, to się we łbach przewraca. Jakby mi oddali te z zeszłego roku, to bym tylko daty pozamieniała, a tak uj :ninja:
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niby to miałbyć lżejsza wersja tego zwykłego Double Wea który uwaga jest mocno kryjący.. ale ja posmarowałam twarz tym light i tego podkładu nie ma w ogóle .. nie widać na twarzy jakbym nic nie miała aha .. i nie kryje w ogóle ...

hmm, nigdy go nie mialam, wersje light Agoosia uzywa i z tego co pamietam, to byla zadowolona
a Double Wear ten standardowy wiem jak kryje doskonale, moim zdaniem najlepszy podklad KRYJACY jaki moze byc :)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: a Double Wear ten standardowy wiem jak kryje doskonale, moim zdaniem najlepszy podklad KRYJACY jaki moze byc :)

jak wejde następnym razem to może poproszę o tego normalnego bo ten light to .. na mojej twarzy nic.. jak krem. O_o
kedi
kedi
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: tyle, ze u mnie to stan bardziej permanentny... zadowolona bywam tylko przez chwile :)

czemu tak? może musisz mieć wiecej bodźców, żeby miec się z czego cieszyc?

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, że nigdy nie miałam takich problemów

o rany, nawet nie wiesz jak zazdoszczę. ja mam ogromne problemy z mamą. ale jakos trzeba zagryźć zęby, w końcu matkę ma się jedną, zobiłam błąd że się znow do niej wprowadziłam, za tydzień uciekam.

Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam 3 dni i po sprawie

o. ja to minimum 5.
mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
massacre
massacre: oj tam, generalnie wszystkie oczyszczajace i naciagajace twarz :D czyli na przyklad z kolagenem i silikonem xD

pamiętam, że z dermaglin Ci chyba pasowała, więc trzeba mi się będzie zebrać na wycieczkę po drogeriach:)

massacre
massacre: nie skonczylas? O,O

skończyłam licencjat z pedagogiki pracy socjalnej i stwierdziłam, że chyba nie chce pracować w socjalu więc się na mgr z tego nie wybrałam, poszłam do pracy i teraz wiem, że jak się wybiorę to na coś związanego z ZZL itp
massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
styka51
styka51: niczym ... Natalia Siwiec

nie znam... ach to ta z Mistrzostw? Musisz jeszcze cycki pokazac wszem i wobec :D
styka51
styka51: Jakby mi oddali te z zeszłego roku, to bym tylko daty pozamieniała, a tak uj

ja wszystkie swoje prace mam na komputrze, drukowanko i wszystko gotowe :D
trzeba sobie ulatwiac zycie :)

massacre
massacre
  18 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wejde następnym razem to może poproszę o tego normalnego bo ten light to .. na mojej twarzy nic.. jak krem. O_o

no to popros, choc ciezko z dopasowaniem odcienia, bo kolor zmienia z czasem na twarzy... choc w sumie mi sie wydawalo, ze wzielam za jasny, ale jakos ladnie sie skomponowal i dopasowal..
kedi
kedi: czemu tak? może musisz mieć wiecej bodźców, żeby miec się z czego cieszyc?

czemu tak? bo nie mam tego, czego chce... wiem, smierdzi rozpieszczeniem :D
ciekawe jakich bodzcow mi brakuje? bo zadnej tragedii w swoim zyciu nie chce, bym zaczela doceniac to co mam :/
kedi
kedi: zobiłam błąd że się znow do niej wprowadziłam

ahahahaha
chocby skaly sraly, nigdy juz nie bede z matka mieszkac :D

Konto usunięte
Konto usunięte: więc trzeba mi się będzie zebrać na wycieczkę po drogeriach:)

Ty sie uspokoj z ta wycieczka, bo ja zadnych butow jeszcze fajnych nie widzialam :D
no chyba, ze Ty masz jakies typy, to podaj :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ZZL

co to jest?

mirra20
mirra20
  18 Septembrie 2012
kedi
kedi: o rany, nawet nie wiesz jak zazdoszczę. ja mam ogromne problemy z mamą. ale jakos trzeba zagryźć zęby, w końcu matkę ma się jedną, zobiłam błąd że się znow do niej wprowadziłam, za tydzień uciekam.

moi rodzice ogólnie się nie wtrącają w nic, więc pewnie dlatego mogę z nimi wytrzymać nawet jak z nimi mieszkam

kedi
kedi: o. ja to minimum 5.

ja dzięki antykoncepcji tak krótko mam, bo wcześniej to 6 dni:/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.