Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1434 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
no ja tez bym musiała sobie maseczke strzelic ... :D
a właśnie wczoraj z Douglasa wyszczekałam próbkę Estee Lauder Double Wear Light ... pomalowałam się dzisiaj rano i nie czuje zachwytu.
więcej stresu jak się ma profesora promotora - mendę czepialską o wszystko. ale jeszcze trochę i przywyknę
zdecydowanie
współczuje ;/
nie, ale przynajmniej mam komu przybic piątacha ^^
oj tam, generalnie wszystkie oczyszczajace i naciagajace twarz :D czyli na przyklad z kolagenem i silikonem xD
nie skonczylas? O,O
nie dbasz o prywatnosc czy celowo chcesz byc znana i popularna? :D
ach ta biurokracja... angielscy studenci to tylko usb na zajecia nosza xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Chcę być znana, popularna , niczym ... Natalia Siwiec

Wiesz... ile papierków do wypełniania, to się we łbach przewraca. Jakby mi oddali te z zeszłego roku, to bym tylko daty pozamieniała, a tak uj

hmm, nigdy go nie mialam, wersje light Agoosia uzywa i z tego co pamietam, to byla zadowolona
a Double Wear ten standardowy wiem jak kryje doskonale, moim zdaniem najlepszy podklad KRYJACY jaki moze byc :)
czemu tak? może musisz mieć wiecej bodźców, żeby miec się z czego cieszyc?
o rany, nawet nie wiesz jak zazdoszczę. ja mam ogromne problemy z mamą. ale jakos trzeba zagryźć zęby, w końcu matkę ma się jedną, zobiłam błąd że się znow do niej wprowadziłam, za tydzień uciekam.
o. ja to minimum 5.
pamiętam, że z dermaglin Ci chyba pasowała, więc trzeba mi się będzie zebrać na wycieczkę po drogeriach:)
skończyłam licencjat z pedagogiki pracy socjalnej i stwierdziłam, że chyba nie chce pracować w socjalu więc się na mgr z tego nie wybrałam, poszłam do pracy i teraz wiem, że jak się wybiorę to na coś związanego z ZZL itp
nie znam... ach to ta z Mistrzostw? Musisz jeszcze cycki pokazac wszem i wobec :D
ja wszystkie swoje prace mam na komputrze, drukowanko i wszystko gotowe :D
trzeba sobie ulatwiac zycie :)
no to popros, choc ciezko z dopasowaniem odcienia, bo kolor zmienia z czasem na twarzy... choc w sumie mi sie wydawalo, ze wzielam za jasny, ale jakos ladnie sie skomponowal i dopasowal..
czemu tak? bo nie mam tego, czego chce... wiem, smierdzi rozpieszczeniem :D
ciekawe jakich bodzcow mi brakuje? bo zadnej tragedii w swoim zyciu nie chce, bym zaczela doceniac to co mam :/
ahahahaha
chocby skaly sraly, nigdy juz nie bede z matka mieszkac :D
Ty sie uspokoj z ta wycieczka, bo ja zadnych butow jeszcze fajnych nie widzialam :D
no chyba, ze Ty masz jakies typy, to podaj :D
co to jest?
moi rodzice ogólnie się nie wtrącają w nic, więc pewnie dlatego mogę z nimi wytrzymać nawet jak z nimi mieszkam
ja dzięki antykoncepcji tak krótko mam, bo wcześniej to 6 dni:/