malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli bezpłodności w ogole nie da się leczyc?

raczej nie. ogólnie mianem bezpłodnej najczęściej określa się osoby które nie posiadają jakiegoś elementu w układzie rozrodczym lub takie u których układ nie wykazuje żadnej pracy, choć mimo wszystko takim osobom zawsze pozostawia się nadzieję
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a zlecili chociaż badania? czy to nie tarczyca/nadnercza?

nie, nic jeszcze nie zlecili.
myslisz, ze moze sie u mnie w tym wieku pojawic tarczyca?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: myslisz, ze moze sie u mnie w tym wieku pojawic tarczyca?

teraz tarczyca sieje żniwo u kobiet w każdym wieku. warto to zbadać.
tak samo np. czy nie masz cukrzycy - proste, szybko i już masz jedną przyczynę wykreśloną
asexualna
asexualna
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: Maryjka, pomoz :D bezplodnosc - trwale nie mozesz miec potomstwa nieplodnosc - nie mozesz miec potomstwa, ale mozna to leczyc wikipedia: Niepłodność – stan, w którym zachodzi niemożność zajścia w ciążę pomimo rocznego współżycia seksualnego z przeciętną częstotliwością 3–4 stosunków tygodniowo, bez stosowania jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych[1]. Wyróżnia się dwa rodzaje niepłodności[1]: sterilitas – trwałą niemożność zajścia w ciążę,infertilitas – niemożność donoszenia ciąży. Bezpłodność W odróżnieniu od niepłodności, bezpłodność to trwała niemożność posiadania potomstwa, np. z powodu braku jajników (u płci żeńskiej) lub jąder (u płci męskiej)[6].

Dobra już wiem :lol:
W ogóle ostatnio coś rozmawiały moje koleżanki, że mają problem policystycznych jajników czy coś takiego :o to pewnie ma coś wspólnego z niepłodnością nie?
mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012

idę, jak wróci babsy to jeszcze raz gratulacje!

styka51
styka51
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz tarczyca sieje żniwo u kobiet w każdym wieku. warto to zbadać.

Podbijam to mocno!
U mnie na roku, dziewczyny młode, po 25 lat najstarsza.... a pełno ma problemy z tarczycą :ninja: I non stop po endokrynologach latają.
EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012

TylkoMnieNieOlej...chodzi nam o melony. Masz naturalne?

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: TylkoMnieNieOlej...chodzi nam o melony. Masz naturalne?

Nie mam 'melonów' ;) naturalne.
EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012
EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012
styka51
styka51: mmaryja:teraz tarczyca sieje żniwo u kobiet w każdym wieku. warto to zbadać. Podbijam to mocno! U mnie na roku, dziewczyny młode, po 25 lat najstarsza.... a pełno ma problemy z tarczycą I non stop po endokrynologach latają.

masz naturalne?
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012

ah ta dzisiejsza młodzież.. :tak:

RobertoSolozabal
RobertoSolozabal
  17 Septembrie 2012

TylkoMnieOlej-rispekt za zwisy.

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: TylkoMnieOlej-rispekt za zwisy.

lepiej zajmij się swoim zwisem ;) :tak:
w00tjump
w00tjump
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: 2 lata

ten kot jest fenomenalny:zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może za bardzo chcecie?

Moze podswiadomie..
Na poczatku owszem z kalendarzykiem i testami owulacyjnymi szalalam i z niecierpliwoscia czekalam, az mi sie okres spozni... Od paru miesiecy jednak na spontanie i dalej nic.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.