Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1426 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Babsy: Dziękujemy za gratulacje i czekamy na po obiedzie i bedziemy się zapoznawac:-) mnie boli dupsko jakby mnie stado murzynów zgwałciło analnie ;-) ale lepsze to od kręgosłupa, do końca bolał mnie tylko on ;-)
a tak w ogóle to bardzo strasznie było?
w ramach rekompensaty wszystkich cierpień masz Juniora, więc jestem pewna, że było WARTO. :)
GRATULACJE BABSY! :D
nie mam porownania z oryginalnymi kremami, ale im dluzej uzywam tego z bs tym bardziej jestem chyba zawiedziona.
ma tylo trzy odcienie, i w sumie najjasniejszy jest dla mnie za ciemny

jest bialy na poczatku i ma sie niby dopasowac do koloru skory, ale wyglada tak:

- czyli jak dla mnie za pomaranczowo, nawet na rece, a reke mam mocniej opalona niz twarz :)
nie kryje, uzywam po nim pudru matujacego bo sie po nim troche swiece, no ale nie wysusza, co jest chyba jedynym plusem.
aha, no i pachnie kwiatkiem, niestety jestem zbyt uposledzona zeby rozpoznac jakim :>
watpie, zeby w jakikolwiek sposob polepszal moj stan skory, no ale tez nie zaszkodzil.
ogolnie jakbym miala kupowac jeszcze raz to bym nie kupila

Konto usunięte: wszędzie są te same problemy, wszędzie służba zdrowia zawodzi, wszędzie wszyscy chcieliby zarabiać więcej i mniej wydawać na życie. no nie da się.
dokladnie, a ludziom, ktorym nigdzie nie pasuje nigdzie pasowac nie bedzie, gdziekolwiek by sie nie znalezli
ale to tylko pare dni... o ile nie bylo cesarki :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail