Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1425 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: massacre:No co Ty gadasz xD
no ja nie mogę oglądać w tv żadnych porodów czy coś bo rycze ze szczęścia.
powaga :D
Tu Ci nikt nic nie pokazuje... :D
Jesteś jak mój facet... Ponad 4 lata temu minęło, a za każdym razem jak komuś opowiada o porodzie to ma mokre oczy ze szczęścia i wzruszenia xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dziękujemy za gratulacje i czekamy na po obiedzie i bedziemy się zapoznawac:-) mnie boli dupsko jakby mnie stado murzynów zgwałciło analnie ;-) ale lepsze to od kręgosłupa, do końca bolał mnie tylko on ;-)
Bo dupa tez boli po porodzie ^^
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
gratulacje!
holandia - bo mają legalną trawę. żartuję, ale ogólnie holendrzy, tak jak i szwedzi są bardzo zamkniętym narodem.
massacre: Co do Szwecji, byłam tam tylko na pólrocznym kontrakcie zatrudniona przez polską firmę i było to dość dawno, świeżo po studiach. Na północy nie było zbyt wielu Polaków, ale moje wrażenia były podobne, jest to naród dość hermetyczny i nie bardzo im się emigranci podobają.
tak zostało do dzisiaj.
generalnie, sama mieszkam w polsce, natomiast mój brat mieszka w londynie, ojciec od niedawna też za granicą. wszędzie są te same problemy, wszędzie służba zdrowia zawodzi, wszędzie wszyscy chcieliby zarabiać więcej i mniej wydawać na życie. no nie da się.