malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak myślałam, że tak szybko pójdzie :D

Faktycznie, szybko na forum wróciła xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Septembrie 2012

Nie mogę tutaj dłużej siedzieć bo zaraz się wzrusze :smutny:

Gratulacje dla kolejnej MAMY :ziober2:

massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogę tutaj dłużej siedzieć bo zaraz się wzrusze

No co Ty gadasz xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: No co Ty gadasz xD

no ja nie mogę oglądać w tv żadnych porodów czy coś bo rycze ze szczęścia.
powaga :D
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:No co Ty gadasz xD no ja nie mogę oglądać w tv żadnych porodów czy coś bo rycze ze szczęścia. powaga :D

Tu Ci nikt nic nie pokazuje... :D
Jesteś jak mój facet... Ponad 4 lata temu minęło, a za każdym razem jak komuś opowiada o porodzie to ma mokre oczy ze szczęścia i wzruszenia xD

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: Tu Ci nikt nic nie pokazuje... :D

no nic nikt nie pokazuje ale sama myśl, że Babsy już jest po wszystkim mnie wzrusza ...

ale uwaga boje się takich małych dzieci .. takich noworodków.
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale uwaga boje się takich małych dzieci .. takich noworodków.

A co tu się bać?

kedi
kedi
  17 Septembrie 2012

Babsy, serdeczne gratulacje i szybkiego powrotu do domu, we dwójkę!

Babsy
Babsy
  17 Septembrie 2012

Dziękujemy za gratulacje i czekamy na po obiedzie i bedziemy się zapoznawac:-) mnie boli dupsko jakby mnie stado murzynów zgwałciło analnie ;-) ale lepsze to od kręgosłupa, do końca bolał mnie tylko on ;-)

Paulinessa
Paulinessa
  17 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Juniorek już po drugiej stronie brzucha :-Dna razie dogrzewa się w inkubatorze:-D

GRATULUJE !!!!!
:zakochany:
asexualna
asexualna
  17 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Dziękujemy za gratulacje i czekamy na po obiedzie i bedziemy się zapoznawac:-) mnie boli dupsko jakby mnie stado murzynów zgwałciło analnie ;-) ale lepsze to od kręgosłupa, do końca bolał mnie tylko on ;-)

Czemu dupsko? :rotfl:

Też gratuluje mimo, że się nie znamy.
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012

Bo dupa tez boli po porodzie ^^

pijana
pijana
  17 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Babsy

Gratulacje ! :D
mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Juniorek już po drugiej stronie brzucha

gratulacje!
Prinz
Prinz: ostatnio orbituje pomiedzy Holandia a Niemcami

holandia - bo mają legalną trawę. żartuję, ale ogólnie holendrzy, tak jak i szwedzi są bardzo zamkniętym narodem.
massacre
massacre: Co do Szwecji, byłam tam tylko na pólrocznym kontrakcie zatrudniona przez polską firmę i było to dość dawno, świeżo po studiach. Na północy nie było zbyt wielu Polaków, ale moje wrażenia były podobne, jest to naród dość hermetyczny i nie bardzo im się emigranci podobają.

tak zostało do dzisiaj.

generalnie, sama mieszkam w polsce, natomiast mój brat mieszka w londynie, ojciec od niedawna też za granicą. wszędzie są te same problemy, wszędzie służba zdrowia zawodzi, wszędzie wszyscy chcieliby zarabiać więcej i mniej wydawać na życie. no nie da się.
asexualna
asexualna
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: Bo dupa tez boli po porodzie ^^

Przeraza mnie to :c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.