malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  15 Septembrie 2012
massacre
massacre: Dorzucam Malmoe :D Mi w sumie najbardziej to podobają sie szwedzkie wioseczki, ale z perspektywa pracy... chyba ze pijana widzi sie w roli pastereczki owiec :D

Dużo pracy jest w szklarniach tam :zabawa: pastereczka pewnie też dobrze płatna w porównaniu z naszym grajdołkiem.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pastereczka pewnie też dobrze płatna w porównaniu z naszym grajdołkiem.

ale na wsiach nie ma galerii handlowych, nie wiem czy pijana by sie odnalazla :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 Septembrie 2012

Wczoraj było na tvn i tak od razu sobie o kimś pomyslałam ...
http://rozmowywtoku.tvn.pl/odcinki-online/wybacz-kochanie-wole-z-pieskiem-przytulanie,15033,0.html

:crylol:

WilczeLyko
WilczeLyko
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sobie o kimś pomyslałam ...

Ahahahahahah :rotfl:.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahahahahah

Z czego rżysz Gburze ?!
:ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 7 godzin, 15-22, jutro idę 12-22... Galeria do 22. codziennie oprócz niedzieli...

Uf, myślałam że zaczęłaś jakoś o godzinie 8-9. :) Ale weekendy to i tak długo... współczuję. :/ Imprezy, życie towarzyskie prawie z głowy.

kedi
kedi: ja niechcący się wrobiłam w praktyki w przedszkolu, tzn miałam tam zrobić pewien projekt, jakąś imprezę dla dzieciaków, okazało się jednak że coś nam się pomyliło z godzinami i panie kazały nam niańczyć dzieci. nie wspominam tego dobrze, pomimo, że dwulatki i trzylatki były świetne. za to panie przedszkolanki nie cierpiałam tych bab i wcale tego nie ukrywałam. na koniec i tak wyszło, że nie potrzebnie tam przebywałam. nie mogłam sobie tego wybaczyć

Kolejny czynnik który weryfikuje moją chęć pracy z dzieciakami w przedszkolu... :rotfl:
kedi
kedi
  15 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Kolejny czynnik który weryfikuje moją chęć pracy z dzieciakami w przedszkolu...

no ale że co bo nie czaje :mrgreen:
kedi
kedi
  15 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Uf, myślałam że zaczęłaś jakoś o godzinie 8-9. :) Ale weekendy to i tak długo... współczuję. :/ Imprezy, życie towarzyskie prawie z głowy.

i dlatego szukam teraz pracy z normalnymi godzinami i z normalną szefową która nie dzwoni z grafikiem co trzy dni na kolejne trzy (pomijając fakt, że często o tym zapominała i musiałam jej o tym przypominać). dość!
Kiniowska
Kiniowska
  15 Septembrie 2012
kedi
kedi: no ale że co bo nie czaje

Bo dawno, dawno temu, prawie jak jeszcze byłam na baczność pod stołem, to chciałam pracować z takimi maluchami, ogólnie z dziećmi. Teraz coraz bardziej mi się odechciewa... :D Niedługo znienawidzę i nie będę chciała mieć własnych. :lol2:
Kiniowska
Kiniowska
  15 Septembrie 2012
kedi
kedi: i dlatego szukam teraz pracy z normalnymi godzinami i z normalną szefową która nie dzwoni z grafikiem co trzy dni na kolejne trzy (pomijając fakt, że często o tym zapominała i musiałam jej o tym przypominać). dość!

Ale tak zmieniać to też jakaś niepoważna... :/
kedi
kedi
  15 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Bo dawno, dawno temu, prawie jak jeszcze byłam na baczność pod stołem, to chciałam pracować z takimi maluchami, ogólnie z dziećmi. Teraz coraz bardziej mi się odechciewa... :D Niedługo znienawidzę i nie będę chciała mieć własnych.

podziwiam osoby ktore to lubią, trzeba mieć sporo cierpliwości i zaparcia. dzieciaki są bardzo wdzięczne, ale praca z nimi jest męcząca. a panie przedszkolanki które ja spotkałam, były głupsze niż te dzieci.

Kiniowska
Kiniowska: Ale tak zmieniać to też jakaś niepoważna... :/

mówią, że o dobrego pracownika trudno, ja tym razem spotkałam się z niepoważnym szefostwem. pierwszy raz w sumie i mam nadzieję, że ostatni.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj było na tvn i tak od razu sobie o kimś pomyslałam ...

zabawne jesteś. ale niestety nie trafione ;)
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  15 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj było na tvn i tak od razu sobie o kimś pomyslałam ...

zabawna jesteś. ale niestety nie trafione ;)
asexualna
asexualna
  15 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: ale na wsiach nie ma galerii handlowych, nie wiem czy pijana by sie odnalazla

E gdzie tam, właśnie w Szwecji na polach stoją centra :zabawa: największe w skandynawii znajduje się na polanie poza wszelakimi granicami. Widzę wszystko dobrze się układa dla pijanej.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: ja wlasnie jeszcze zobacze, jak wyglada porod... jesli rownie kiepsko, to kolejne adoptuje XD bo jedynakowi zle jednak jest, wiem

Gdyby poród był taki straszny, to żadna kobieta nie chciałaby juz pozniej wiecej dzieci ;)

Z drugiej strony pierwszy poród to pikuś, bo spotykasz się z nieznanym. Opinie opiniami, każda z nas poród przechodzi inaczej.... A z drugim to już masz obawy takie hm prawdziwsze, bo już wiesz co Cię czeka i to jest dopieronprzerazajace :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.