malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: massacre:Nie denerwuj mnie :( postaram sie ;) ale boje sie, ze dostaje odpieluszkowego zapalenia mozgu

Chce bejbi

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  14 Septembrie 2012

co za wstrętna pogoda, przez nią głowa mnie boli i nie potrafię się skupić. a internet to zuo, bo kradnie czas. :and:

Earth
Earth
  14 Septembrie 2012
kedi
kedi: co za wstrętna pogoda, przez nią głowa mnie boli i nie potrafię się skupić. a internet to zuo, bo kradnie czas.

Podbijam niestety. :and:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
kedi
kedi: massacre: Dla mnie po prostu nie ma rzeczy niemożliwych. Byłam w Polsce na macierzyńskim przez prawie pól roku, jakieś 2 lata temu. Niecały miesiąc zeszło mi znalezienie pracy, tak w Polsce, tak na umowę o prace. I tak jak mówisz, czasem trzeba przyjąć gorsza ofertę pracy, ale nie wolno się poddawać, trzeba zawsze walczyć o to, czego się chce. oczywiście, determinacja jest najważniejsza. i jak już wspomniałaś- bez studiów ani rusz, chociaz to tylko papier, bo tak na prawdę liczy się to, czy ktoś jest zaradny i pozbierany. fajnie, że Ci się ułożyło, widać cieżka praca i upór nie poszły na marne;)

Wiesz co, to boli właśnie najbardziej, ze ukończone studia nie są juz gwarantem ani zdobytej wiedzy, ani tym bardziej inteligencji. Niestety, żeby przejść pierwszy etap rekrutacyjny w poważnej firmie, musisz mieć owy papierek, bo bez papierka nie zaprasza Cię nawet na rozmowę kwalifikacyjną... Dopiero na rozmowie masz szanse udowodnić, ze oprócz dyplomu jesteś rzeczywiście inteligentna, zaradna, pracowita,maszodpowiednia ilośc wiedzy i nadajesz się na dane stanowisko.
Ciężka praca nie poszła na marne... Ale często drażni mnie, gdy ktoś mówi, ze mi się udało. Nie udało mi się, zasluzylam sobie na to co mam :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dye
Dye
  14 Septembrie 2012

Co narzekacie na pogodę? U mnie wczoraj było paskudnie, a dzisiaj ani jednej chmurki na niebie :zakochany:

Babsy
Babsy
  14 Septembrie 2012
Dye
Dye: U mnie wczoraj było paskudnie, a dzisiaj ani jednej chmurki na niebie

podbijam :)
styka51
styka51
  14 Septembrie 2012

Dzień dobry!
Wróciłam z praktyczek...a teraz cała obolała wskakuje do lóżka i życzę miłego dnia ;*

madzia2143
madzia2143
  14 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: Babsy

ja liczę, że będziesz nam relacjonować swój poród na forum ofkors :mrgreen: każdy etap haha :mrgreen:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja liczę, że będziesz nam relacjonować swój poród na forum ofkors każdy etap haha

bez przesady, wystarczy jak podesle pare godzin pozniej link do video z porodu na youtube :D

kedi
kedi
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: ani tym bardziej inteligencji.

to widać czasem wybitnie, nawet tutaj, na forum :rotfl:

massacre
massacre: musisz mieć owy papierek, bo bez papierka nie zaprasza Cię nawet na rozmowę kwalifikacyjną...

otóż to. tak na prawdę tylko po to są studia.

Babsy
Babsy: podbijam :)

przestańcie, u mnie dziś za oknem zaawansowana jesień, pochmurno , szaro, ciemno, pada.
pijana
pijana
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: I co tam będziesz robić? Studia skończ, bez wyższego nigdzie dużo ńie zarobisz :)

Cokolwiek ? Na wszystkim zarobię więcej niż w tym odbycie Europy. A studia skończę, spokojnie.
asexualna
asexualna
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niby dlaczego ? W sumie z moich obserwacji wynika, że dla Ciebie chyba wszystko poza Polską i Krakowem to patola...

W sumie na południu Szwecji jest patologia. Większy odsetek arabów niż szwedów plus maniana jaką oni robią.
kedi
kedi
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy etap haha

weź, na samą myśl o jakimkolwiek porodzie jest mi niedobrze i słabo, podziwiam rodzące.
pijana
pijana
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie na południu Szwecji jest patologia. Większy odsetek arabów niż szwedów plus maniana jaką oni robią.

W większości krajów się znajdą takie rejony, gdzie jest duży narybek ze Wschodu, dalszego czy bliższego, a ja nie mam zamiaru przez to skreślać możliwości wyjazdu.
kedi
kedi: weź, na samą myśl o jakimkolwiek porodzie jest mi niedobrze i słabo, podziwiam rodzące.

Podbijam w stu procentach
asexualna
asexualna
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W większości krajów się znajdą takie rejony, gdzie jest duży narybek ze Wschodu, dalszego czy bliższego, a ja nie mam zamiaru przez to skreślać możliwości wyjazdu.

Ależ oczywiście, tak tylko natknęłam się na Twojego posta :ninja: jakie miasto?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.