Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1414 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: pionteczka. ja dzisiaj zwątpiłam po wizycie u lekarza w państwowej placówce. TRAUMA, nic więcej.
Na NFZ chodzę tylko do alergologa, ale wcześniej chodziłam do niej prywatnie. Szkoda nerwów

Haha nie, nie xd Skończyłam o 22.00, wyszłam 22.05.
Niby dlaczego ? W sumie z moich obserwacji wynika, że dla Ciebie chyba wszystko poza Polską i Krakowem to patola...
Konto usunięte: Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...
musisz się nauczyć oszczędzać

taka rzeczywistość, nigdzie umowy o pracę nie dostaniesz, tym bardziej, że masz status studenta..
Powinnaś wyczaić dlaczego tak pisze.. zresztą jak już Ci się wybieliły zęby to zdrowym rozsądkiem już powinnaś sobie zrobić przerwe po tych 2 razach... Moja siostra też tak sobie wybielała bo chce jeszcze i jeszcze i teraz ma tak razące, że aż to brzydko wygląda
a tak w ogóle to przed chwila się ważyłam i 3 kilo w dół poszło. gdzie i kiedy to poleciało jak nie ćwiczyłam
kedi: pijana:Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...
musisz się nauczyć oszczędzać
taka rzeczywistość, nigdzie umowy o pracę nie dostaniesz, tym bardziej, że masz status studenta..
Pare(nascie) stron wcześniej pisałam, ze na studiach pracowałam na BP, miałam normalna umowę o prace, na 3/4 etatu, bo jako studentka nie zawsze pełen etat wyrabialam godzinowo. Miesięcznie netto miałam 1500 plus premie, tak więc siano bardzo dobre, zważywszy ze było to jakieś 10 lat temu xD I sytuacja była ta sama, w większości miejsc umowa zlecenie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: w00tjump:
tez macie tak, ze na prawej lakier az do kostek prawie wychodzi przy malowaniu, a jakis wzorek to najwyzej plama? mam na odwrot - jestem leworeczna Przynajmniej na poczatku mojej kariery w lakiernictwie, pazurow u lewej lapy nie bylam w stanie pomalowac. Tez juz wtorki wychodza mi prawie identyczne, jak na prawej.
massacre:
Wszystko mam tak jak mówisz, ale dalej jakoś tak mdło :(
To moze wrzuc cos w jakims jaskrawym kolorze? - ozywi wnetrze :)
Myślałam o kwiatku, ale cieżko z młodym, który zalewa łazienkę po każdej kąpieli i z kotem wegetarianinem, który namiętnie obrgryza liście z mojego jedynego kwiata jaki mam...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail