malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: ale to po urodzinach, albo nie.. po swietach bo tez niedlugo

:rotfl:
no zapomnialam ze na swieta tez przydaloby sie go na cos naciagnac :D
kedi
kedi
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: jaki stres, nawet nie wiesz!

ee ważne że obawy zostały rozwiane :rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: o czy dokładnie mówisz? bo ja zawsze miałam prościutkie zęby, a ostatnio zauważyłam że dolna jedynka cofnęła mi się do tyłu troche, poza reszte zębów, nie widać tego na pierwszy rzut oka, ale czuje dyskomfort jak zęby mi się "układają w normalny zgryz". :D

mam krzywą lewą dwójkę i trójkę, jestem raczej z tych osób, u których dolnej szczęki nie widać. są takie aparaty których prawie nie widać, kryształowe chyba, ale to już grubszy wydatek na który teraz sobie nie moge pozwolić.
ps. nie wiedziałam, że też jesteś ze wschodu :ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z aparatem to Ci zostana zeby w paski :) poczekaj az sciagniesz i wtedy wybielaj :)

zeberka :D
jak sciagne to mam plany ze hej, licowki, wybielanie.. tylko kto na to zarobi xD

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: a ja kuwa niedawno 4s kupilem

znajac Apple i ich owczy pęd do innowacji to 5g od 4s nie bedzie rozniło sie prawie niczym :rotfl:
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: mysle ze serio warto :) zeby to nasza wizytowka. ja bym chcial jeszcze rozjasnic bo mam kremowe takie.. ale z aparatem to ciezko takie paski nakleic.

to jak sciagniesz juz aparat to paski polecam, rewelacja :)
Prinz
Prinz
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no zapomnialam ze na swieta tez przydaloby sie go na cos naciagnac :D

musze wymyslic cos ladnego :D
nie mow ze Ty swojego na nic nie naciagasz!

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 Septembrie 2012
kedi
kedi: mam krzywą lewą dwójkę i trójkę, jestem raczej z tych osób, u których dolnej szczęki nie widać. są takie aparaty których prawie nie widać, kryształowe chyba, ale to już grubszy wydatek na który teraz sobie nie moge pozwolić. ps. nie wiedziałam, że też jesteś ze wschodu

właściwie to też prezentuję zazwyczaj aby górną :) ja myślałam o takim normalnym tylko na dół, ale to też za jakiś czas, bo może mi coś tam z tyłu jeszcze rośnie i dlatego wypycha tego z przodu.
nie było okazji się chwalić :D a Ty dokładnie skąd?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Prinz
Prinz
  13 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: znajac Apple i ich owczy pęd do innowacji to 5g od 4s nie bedzie rozniło sie prawie niczym

obczaje jakie bajery bedzie mial, jezeli nie przebije 4s to nie kupie. lubie cacka, ale nie bede kupowac 5g tylko dlatego zeby sie polansowac.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012

gdzie czasy, kiedy nokia 3310 była szczytem burżujstwa.. :D

Prinz
Prinz
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie czasy, kiedy nokia 3310 była szczytem burżujstwa.. :D

mozna bylo cisnac o sciane i dalej dzialala, za kazdym razem jak mi iphone upada to serce w dupie ze juz go nie wlacze xD

kedi
kedi
  13 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: nie było okazji się chwalić :D a Ty dokładnie skąd?

Lublin, a Ty? :) jak na razie bo niedługo się przeprowadzam, gdzieś..:)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  13 Septembrie 2012
kedi
kedi: Lublin, a Ty? :) jak na razie bo niedługo się przeprowadzam, gdzieś..:)

Kraśnik, w sumie nie tak daleko :) 45min drogi. W profilu widzę Warszawę, teraz Lublin i jeszcze gdzieś? :D masz na to ochotę?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo szybki efekt, teraz właśnie jestem po 4 użyciu. Dla odmiany nie bolały mnie zęby a dziąsła ;d ale szybko przeszło. Zanim zaaplikujesz paski polecam posmarować usta balsamem do ust bo jak dotkniesz paskiem ust to bardzo wysusza, w koncu to woda utleniona 14%, nawet do wlosow uzywa sie max 12...

Ja się ciągle boję o ten ból. :D Ale raz, na jakąś specjalną okazję można spróbować.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, mój Skarbek :-) wczoraj skończyła 7 miesięcy

To jeszcze dość mała, ale słodka - jak to yorki. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie czasy, kiedy nokia 3310 była szczytem burżujstwa.. :D

Podbijam!!! :rotfl:

Dzisiaj w szkole na praktykach nawet zauważyłam - żadnego dzieciaka z normalnym telefonem, same smartfony, 90% jakichś dotykowych kombajnów. :D A ja na domiar złego zapomniałam swojego z domu, żeby się wybić z towarzystwa. :D A jakie to było dzikie uczucie pojechać z domu na tyyyle czasu i nie mieć przy sobie komóry - takie nowe, ciekawe... :rotfl:
mirra20
mirra20
  13 Septembrie 2012

Lublina tutaj jest troszeczkę:rock:

kedi
kedi
  13 Septembrie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Kraśnik, w sumie nie tak daleko :) 45min drogi. W profilu widzę Warszawę, teraz Lublin i jeszcze gdzieś? :D masz na to ochotę?

no tak, niedaleko :) nie, na razie siedzę w Lublinie, ale już zwolniłam się z pracy. Trzeba wziąć sie w garść i w końcu zmienić coś w swoim życiu, prawdopodobnie będę w wawie ale jeszcze zobaczymy.
a w kraśniku byłam raz w nocy, z kumplem, przejazdem :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Lublina tutaj jest troszeczkę

nołlajfy :nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.