Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1413 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

hahahaha, bardzo mi sie spodobal ten wzor

tylko ciekawe, co by na prawej rece wyszlo...
tez macie tak, ze na prawej lakier az do kostek prawie wychodzi przy malowaniu, a jakis wzorek to najwyzej plama?

Wszystko mam tak jak mówisz, ale dalej jakoś tak mdło :(
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No i dobrze, nikt o zdrowym rozsądku nie kupuje nowego sprzętu zaraz bo jego wyjściu na rynek. Poza dosc solidnym upgradem w środku i piękna budowa ze szkła i aluminium nie powala mnie jakoś na kolana... :) to dalej iPhone, przyzwyczaili ludzi do luksusu i teraz cieżko będzie im się wybić z wow faktorem... Zwłaszcza, ze nie maja znaczącej konkurencji :)
Tak więc wyluzuj i ciesz się swoją czwórka, ja się swoją cieszę do czerwca, wtedy zobaczę co i jak :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ma ta sama tylna kamerę 8megapikselowa wzbogacona o bajery
Przednia kamera z kolei tez już jest
Mieści się wiecej aplikacji
Lepszy procesor
Silniejsza bateria (w co trudno uwierzyć xD)
4G nakuwia z taka prędkością, ze w 4S 3G wydaje Ci się ze strona internetowa otwiera się wieki xD
No i po raz pierwszy inne wejście do ladowarki, przyspiesza transferowanie danych
Jak Cię to interesuje to podesle Ci linka jutro, bo słaba jestem w tłumaczeniu
Generalnie jak już wcześniej napisałam, nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak 4 po 3GS

To moze wrzuc cos w jakims jaskrawym kolorze? - ozywi wnetrze :)
Popieram, popieram. :D
U mnie zawsze gorzej jest pomalowana lewa.

dla fanbojow Appla oraz iWhores:
http://www.booksnreview.com/articles/1026/20120913/iphone-5-release-date-news-9-features-lumia-920-galaxy-s3-smartphones.htm
piateczka dupy nie urywa niestety, chyba tworcy jabłuszka za bardzo sie napatrzyli na Galaxy SIII i HTC One X ze skopiowali bebechy tych dwoch telefonow do ajfona piąteczki. Apple jednak ssie, czekam na szóstkę
Niech żyje zgrabność - na klawiaturę upadł mi pędzelek z odżywką do paznokci, szybko to wytarłam wacikiem ze zmywaczem ale i tak wygląda jakby mi ktoś rozmazał po niej ptasie kupy. Pół biedy, że to stara klawiatura. :D
Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...