malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Okropne to jest :-D I coś za często się zdarza :D

zwłaszcza jeżeli się zacznie szukać w kobiecej torebce heheh komedia:D
lecę pod prysznic :bye:
w00tjump
w00tjump
  13 Septembrie 2012

hahahaha, bardzo mi sie spodobal ten wzor:ziober2:
tylko ciekawe, co by na prawej rece wyszlo...
tez macie tak, ze na prawej lakier az do kostek prawie wychodzi przy malowaniu, a jakis wzorek to najwyzej plama? :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Remont nie, bo łazienka stosunkowo nowa jest. Dodatki... Mam ładna szafke i deskę toaletowa Wsuelkie kubki na szczoteczki do zebow, mydelniczki, pojemniki na mydlo w plynie kup w kompecie, dopasuj koorystycznie do tego, co juz masz, do tego dobierz w podobnym kolorze dywaniki / zaslonke pod prysznicem itp, zalezy, co dokladnie masz w lazience. Mozesz jakiegos kwiatka postawic o ile miejsce i oswietlenie pasuje. Jesli masz wzozyste kafelki, to lepiej, by reszta byla stonowana, gdy masz gladkie, to mozesz poszalec z fakturami i wzorami.

Wszystko mam tak jak mówisz, ale dalej jakoś tak mdło :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: JestemFejkiem:Iphone 5 26 września w Polszy a ja kuwa niedawno 4s kupilem

No i dobrze, nikt o zdrowym rozsądku nie kupuje nowego sprzętu zaraz bo jego wyjściu na rynek. Poza dosc solidnym upgradem w środku i piękna budowa ze szkła i aluminium nie powala mnie jakoś na kolana... :) to dalej iPhone, przyzwyczaili ludzi do luksusu i teraz cieżko będzie im się wybić z wow faktorem... Zwłaszcza, ze nie maja znaczącej konkurencji :)
Tak więc wyluzuj i ciesz się swoją czwórka, ja się swoją cieszę do czerwca, wtedy zobaczę co i jak :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Hoshiko:przereklamowany syf jak dla mnie jesli znow bedzie plastikowy to dozywotnia beka z Apple'a

nie będzie a jest już przecież, z aluminium i szkła

massacre
massacre
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: JestemFejkiem: znajac Apple i ich owczy pęd do innowacji to 5g od 4s nie bedzie rozniło sie prawie niczym obczaje jakie bajery bedzie mial, jezeli nie przebije 4s to nie kupie. lubie cacka, ale nie bede kupowac 5g tylko dlatego zeby sie polansowac.

Ma ta sama tylna kamerę 8megapikselowa wzbogacona o bajery
Przednia kamera z kolei tez już jest
Mieści się wiecej aplikacji
Lepszy procesor
Silniejsza bateria (w co trudno uwierzyć xD)
4G nakuwia z taka prędkością, ze w 4S 3G wydaje Ci się ze strona internetowa otwiera się wieki xD
No i po raz pierwszy inne wejście do ladowarki, przyspiesza transferowanie danych
Jak Cię to interesuje to podesle Ci linka jutro, bo słaba jestem w tłumaczeniu
Generalnie jak już wcześniej napisałam, nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak 4 po 3GS

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Septembrie 2012

musze, bo az lolnelam
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/8673/zegnaj-jasmino

Biomechanical
Biomechanical
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tez macie tak, ze na prawej lakier az do kostek prawie wychodzi przy malowaniu, a jakis wzorek to najwyzej plama?
mam na odwrot - jestem leworeczna :ziober2: Przynajmniej na poczatku mojej kariery w lakiernictwie, pazurow u lewej lapy nie bylam w stanie pomalowac. Tez juz wtorki wychodza mi prawie identyczne, jak na prawej.
massacre
massacre: Wszystko mam tak jak mówisz, ale dalej jakoś tak mdło :(

To moze wrzuc cos w jakims jaskrawym kolorze? - ozywi wnetrze :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale cywilizacja.. :D I sklepy.. :D Warto wrócić, haha :D

Popieram, popieram. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: tez macie tak, ze na prawej lakier az do kostek prawie wychodzi przy malowaniu, a jakis wzorek to najwyzej plama?

U mnie zawsze gorzej jest pomalowana lewa. :lol2: Co do wzorków, rzadko je robię, a jeśli już, to bardzo niewiele się różnią. ;)
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  13 Septembrie 2012

dla fanbojow Appla oraz iWhores:

http://www.booksnreview.com/articles/1026/20120913/iphone-5-release-date-news-9-features-lumia-920-galaxy-s3-smartphones.htm

piateczka dupy nie urywa niestety, chyba tworcy jabłuszka za bardzo sie napatrzyli na Galaxy SIII i HTC One X ze skopiowali bebechy tych dwoch telefonow do ajfona piąteczki. Apple jednak ssie, czekam na szóstkę :rotfl:

Kiniowska
Kiniowska
  13 Septembrie 2012

Niech żyje zgrabność - na klawiaturę upadł mi pędzelek z odżywką do paznokci, szybko to wytarłam wacikiem ze zmywaczem ale i tak wygląda jakby mi ktoś rozmazał po niej ptasie kupy. :zonk: Pół biedy, że to stara klawiatura. :D

pijana
pijana
  13 Septembrie 2012

Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...

mmaryja
mmaryja
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...

pionteczka. ja dzisiaj zwątpiłam po wizycie u lekarza w państwowej placówce:and:. TRAUMA, nic więcej.
Kiniowska
Kiniowska
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...

Dopiero wróciłaś...? :szok:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nogi mi zaraz odpadną, wydałam więcej niż zarobiłam i będę mieć umowę-zlecenie ;] Chyba muszę się naprawdę zacząć uczyć tego szwedzkiego i wypierlalalać stąd...

w szwecji to jest dopiero patologia....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.