malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  13 Septembrie 2012
kedi
kedi: nołlajfy

no bez takich mi tu:P
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  13 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ja się ciągle boję o ten ból. :D Ale raz, na jakąś specjalną okazję można spróbować.

nie będzie źle, moge nawet obiecać :d TYLKO NIE MYJ ZEBOW ZARAZ PRZED BO UMRZESZ haha
Kiniowska
Kiniowska: To jeszcze dość mała, ale słodka - jak to yorki. ;)

Już nie urośnie :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: TYLKO NIE MYJ ZEBOW ZARAZ PRZED BO UMRZESZ haha

:rotfl:

Ja i bez tego umrę, bo sobie w myślach nawmawiam że to bół nie z tej ziemi. :D
kedi
kedi
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no bez takich mi tu:P

Lubelaki nie mają innych atrakcji a internet w koncu dotarł na zachód to się korzysta :rotfl:
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  13 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ja i bez tego umrę, bo sobie w myślach nawmawiam że to bół nie z tej ziemi. :D

Ty ja panicznie sie boje dentysty, to naprawde nie boli, bardziej takie dziwne uczucie jakbys coś lodowatego piła, takie nieprzyjemnie, i nie ciagle tylko czasem
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: mozna bylo cisnac o sciane i dalej dzialala, za kazdym razem jak mi iphone upada to serce w dupie ze juz go nie wlacze xD

No, moja mi spadała wielokrotnie i była nieśmiertelna :D
Nie mam ajfona, tylko szajsunga, ale też dygam, żeby mi się z nim coś nie stało ;)
Wsadziłam go w takiego gumowego dziada, folie machnęłam na wyświetlacz i czuje się lekko sejf :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Dzisiaj w szkole na praktykach nawet zauważyłam - żadnego dzieciaka z normalnym telefonem, same smartfony, 90% jakichś dotykowych kombajnów. :D A ja na domiar złego zapomniałam swojego z domu, żeby się wybić z towarzystwa. :D A jakie to było dzikie uczucie pojechać z domu na tyyyle czasu i nie mieć przy sobie komóry - takie nowe, ciekawe...

Haha :D
Ja się tak dziko czuje, jak po dłuższym wyjeździe wracam i siadam przy kompie, tak jakoś nie potrafię się przyzwyczaić i dziwni mi się patrzy na pulpit :D
mirra20
mirra20
  13 Septembrie 2012
kedi
kedi: Lubelaki nie mają innych atrakcji a internet w koncu dotarł na zachód to się korzysta

niektórzy okupują Plazę:crylol:
styka51
styka51
  13 Septembrie 2012

Dupeczki, jaki szaliczek/chusteczka do czerwonego płaszczyka?

mirra20
mirra20
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szajsunga, ale też dygam, żeby mi się z nim coś nie stało ;) Wsadziłam go w takiego gumowego dziada, folie machnęłam na wyświetlacz i czuje się lekko sejf

ja na ostatnim panieńskim zbiłam dotyk, nie powiem bolało:/
dobrze, że mój facet siedzi w takich rzeczach to zrobiony po kosztach był, ale pokrowców się nadal nie nauczyłam nosić
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012
styka51
styka51: Dupeczki, jaki szaliczek/chusteczka do czerwonego płaszczyka?

Szary.
Plus zależnie od odcienia - fiolet? :Woot:
kedi
kedi
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy okupują Plazę

bez kitu, tam ZAWSZE są dzikie tłumy :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam ajfona, tylko szajsunga, ale też dygam, żeby mi się z nim coś nie stało ;)

ja też mam, ale juz ledwo zipie, wymieniłam panel dotykowy i znów go nieziemsko porysowałam, poza tymczasem się wiesza, ale cóż, jak się nosi telefon razem z kluczami :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja na ostatnim panieńskim zbiłam dotyk, nie powiem bolało:/ dobrze, że mój facet siedzi w takich rzeczach to zrobiony po kosztach był, ale pokrowców się nadal nie nauczyłam nosić

Ja sobie wzięłam jako ozdobę w sumie takie gumowe etui na tył w kwiaty, ale wiadomo - przodu nie kryje. Zresztą nie ma reguły, poprzedni telefon miałam zwykły z klawiaturą, w autobusie był ścisk, jakaś babka przycisnęła mi torebkę, a tam wiadomo i klucze i wszystko i szybka poszła :and:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  13 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty ja panicznie sie boje dentysty, to naprawde nie boli, bardziej takie dziwne uczucie jakbys coś lodowatego piła, takie nieprzyjemnie, i nie ciagle tylko czasem

To z tej nieprzyjemności zrobię cierpienie na torturach. :lol2: Dentystów też się bałam, jak byłam mniejsza i chodziłam do takiej starej, niedelikatnej baby. Każda wizyta to jak droga na szafot. :D Teraz jeżdżę do młodej babki, ze swieżą wiedzą, pytam czy będzie dużo roboty i może boleć, strzykawa ze znieczuleniem w dziąsło i robi co chce. :D Dopłacam 10zł, ale wolę z kieszeni niż wić się na tym fotelu czy ryczeć jak dziecko. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się tak dziko czuje, jak po dłuższym wyjeździe wracam i siadam przy kompie, tak jakoś nie potrafię się przyzwyczaić i dziwni mi się patrzy na pulpit :D

Mam podobnie przy przejściu laptop - stacjonarka. Ten pierwszy stosunkowo nowy, ten drugi pamięta polowania i spanie w jaskiniach. :D Inny obraz, reakcje, możliwości. Śmieszne wrażenie. :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Septembrie 2012
kedi
kedi: ja też mam, ale juz ledwo zipie, wymieniłam panel dotykowy i znów go nieziemsko porysowałam, poza tymczasem się wiesza, ale cóż, jak się nosi telefon razem z kluczami

Znam ten ból :D
Ale teraz staram się być bardziej ostrożna :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.