malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: Studia skończ, bez wyższego nigdzie dużo ńie zarobisz :)

zarobi we własnym biznesie
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Ja wycżailam ironię, brechłam nawet, jestem ynteligentna? :Dpowinnien to chyba każdy wyczaić.. dobra wracam do pisania XD

Co piszesz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: Co piszesz?

publikacje bo doktorat robie :crylol:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Studia skończ, bez wyższego nigdzie dużo ńie zarobisz :) zarobi we własnym biznesie

A chyba ze tak xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 Septembrie 2012

W sumie ja zamierzam otworzyć własną działalność .. ale i tak moim marzeniem jest własna linia kosmetyczna Anti Age :zakochany:

massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Co piszesz? publikacje bo doktorat robie

O,O
To ile Ty masz lat?

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: To ile Ty masz lat?

uwierzyła.. :ziober2:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie ja zamierzam otworzyć własną działalność .. ale i tak moim marzeniem jest własna linia kosmetyczna Anti Age

Fajnie... Zawsze podziwialam ludzi, którzy maja do tego smykałkę, ja bym nie potrafiła. Muszę mieć szefa xD

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 Septembrie 2012

massacre wlaz na iphonea musimy pogadac jak bede we wannie bo wazna sprawa jest!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:To ile Ty masz lat? uwierzyła..

Jestem ufna wobec ludzi... Poza tym myślałam, ze epoka sciem i alter ego ludzi typu Jasmina czy RedTea się bezpowrotnie skończyła :D poza tym jak mogłabym Ci nie wierzyć?
Ale teraz... Tak mnie oklamac XD

massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: massacre wlaz na iphonea musimy pogadac jak bede we wannie bo wazna sprawa jest!

Jestem i czekam na smsy idioto

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: poza tym jak mogłabym Ci nie wierzyć?

Nie no to fajnie, że jeszcze ktoś tutaj komuś wierzy :zakochany:
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012

Wysłałam z 6 smsow, wifi w Coście nie chodzi chyba, zaraz zmieniam na 3G
Na ipadzie działa, bo postuje zacnie jak widać...

Biomechanical
Biomechanical
  14 Septembrie 2012
massacre
massacre: Myślałam o kwiatku, ale cieżko z młodym, który zalewa łazienkę po każdej kąpieli i z kotem wegetarianinem, który namiętnie obrgryza liście z mojego jedynego kwiata jaki mam...
A masz mozliwosc postawienia go poza zasiegiem dziecka i zwierzaka? Np. mozesz podwiesic pod sufitem :)
massacre
massacre
  14 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:poza tym jak mogłabym Ci nie wierzyć? Nie no to fajnie, że jeszcze ktoś tutaj komuś wierzy

A jest inaczej? Nie wiem, może po prostu łatwowierna jestem... ;)
A może po prostu ja jestem szczera i naiwnie uważam, ze inni tez są? :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.