Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1428 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moj jest inny, zachowuje sie jak pies, przychodzi na zawolanie, nie fochuje sie, lubi owoce (np. dynie uwielbia :D) i jest strasznym pieszczochem.
poza tym jak kazdy zwolennik kotow powiem, ze wole koty, bo maja swoj charakter :D
strasznie dba o to, co ma na sobie, wszystko musi miec dopasowane, wiesz juz ma swoj styl i potrafi tate zjechac, ze mu nieodpowiedni top do spodni wybral xD poza tym dostal sie do agencji i za niecale 2 tygodnie ma casting i wiesz, w dupie mi sie przewraca z tej dumy xD jemu chyba tez :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mam biale pod napletem i nie moge domyc, bo mi sie sciera. zaczalem szorowac i mam czerwone kropki. Moja dziewczyna sie wkurzy. Znacie jakis dobry srodek? Od razu uprzedze, ze na dzi wkach bylem moze z 5 razy w zyciu i ze to nie od tego chyba.
tak, bo bez leczenia bedzie ciezko
tak, ale wiesz... przez ta swiadomosc, ze juz ciezko bedzie miec nastepne strasznie go rozpieszczam, wiesz staje sie oczkiem w glowie, cudem itp itd Staram sie zachowac zdrowy rozsadek, ale troche wariuje, nie ma co ukrywac. Inaczej, gdy dziecko jest jedynakiem z wyboru rodzicow, a inaczej, kiedy jest jedynakiem bez wyboru :/
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
widziałam na yt takie koty :D np kot od mojej siostry byl strasznie popierniczony, az szkoda gadac
uuuu... no to moze cos w tym jest?:D albo bedzie 'metro' :D
Czasami tak bywa :) Tym sie rozni nieplodnosc od bezplodnosci, ze nieplodnosc mozna leczyc i mimo wszystko szansa na dziecko jest :)
Juz za pierwszym razem jak chcialam zajsc, lekarz mi mowil, ze moze byc ciezko albo z zajsciem w ciaze, albo z donoszeniem, bo istnieje wysokie ryzyko poronienia. Przymknelam wtedy na to lekarskie gadanie oko, bo jak widac teraz to wtedy jakims cudem zaszlam w ciaze niemalze od razu po odstawieniu antykoncepcji i z donoszeniem tez nie mialam zadnego problemu. No, ale czas tu akurat plynie na nasza niekorzysc :)
To czemu BEZ leczenia? Na coś się możesz zdecydować?
No wiadomo, szkoda. Bardzo często osoby, które chcą i mają na to środki nie mogą tego mieć, a osoby przypadkowe za przeproszeniem mnożą się jak króliki

ej co z moim serem pod napletem? osadzil sie tak ze jak sie obsuwa to dzwonia z Carolina Hurricanes i chca mnie do NHL brac
jak to doczyscic?