malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: 6 miesięcy

chyba wiecej...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie lubie kotów z tego względu, ze są dziwne i ignoranckie :D

moj jest inny, zachowuje sie jak pies, przychodzi na zawolanie, nie fochuje sie, lubi owoce (np. dynie uwielbia :D) i jest strasznym pieszczochem.
poza tym jak kazdy zwolennik kotow powiem, ze wole koty, bo maja swoj charakter :D
Konto usunięte
Konto usunięte: o masz

strasznie dba o to, co ma na sobie, wszystko musi miec dopasowane, wiesz juz ma swoj styl i potrafi tate zjechac, ze mu nieodpowiedni top do spodni wybral xD poza tym dostal sie do agencji i za niecale 2 tygodnie ma casting i wiesz, w dupie mi sie przewraca z tej dumy xD jemu chyba tez :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012

mam biale pod napletem i nie moge domyc, bo mi sie sciera. zaczalem szorowac i mam czerwone kropki. Moja dziewczyna sie wkurzy. Znacie jakis dobry srodek? Od razu uprzedze, ze na dzi wkach bylem moze z 5 razy w zyciu i ze to nie od tego chyba.

mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: 2 lata

ale kochany tygrys!:zakochany:
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To już pewne?

tak, bo bez leczenia bedzie ciezko
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej jednego już masz.

tak, ale wiesz... przez ta swiadomosc, ze juz ciezko bedzie miec nastepne strasznie go rozpieszczam, wiesz staje sie oczkiem w glowie, cudem itp itd Staram sie zachowac zdrowy rozsadek, ale troche wariuje, nie ma co ukrywac. Inaczej, gdy dziecko jest jedynakiem z wyboru rodzicow, a inaczej, kiedy jest jedynakiem bez wyboru :/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: moj jest inny, zachowuje sie jak pies, przychodzi na zawolanie, nie fochuje sie, lubi owoce (np. dynie uwielbia :D) i jest strasznym pieszczochem. poza tym jak kazdy zwolennik kotow powiem, ze wole koty, bo maja swoj charakter :D

widziałam na yt takie koty :D np kot od mojej siostry byl strasznie popierniczony, az szkoda gadac
massacre
massacre: strasznie dba o to, co ma na sobie, wszystko musi miec dopasowane, wiesz juz ma swoj styl i potrafi tate zjechac, ze mu nieodpowiedni top do spodni wybral xD poza tym dostal sie do agencji i za niecale 2 tygodnie ma casting i wiesz, w dupie mi sie przewraca z tej dumy xD jemu chyba tez :D

uuuu... no to moze cos w tym jest?:D albo bedzie 'metro' :D
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: tak, bo bez leczenia bedzie ciezko

a co sie stało? jak to sie stało, dziwne to jest..
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kochany tygrys!

dzieki :)

mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
massacre

a już się na coś zdecydowaliście?
massacre
massacre
  17 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co sie stało? jak to sie stało, dziwne to jest..

Czasami tak bywa :) Tym sie rozni nieplodnosc od bezplodnosci, ze nieplodnosc mozna leczyc i mimo wszystko szansa na dziecko jest :)
Juz za pierwszym razem jak chcialam zajsc, lekarz mi mowil, ze moze byc ciezko albo z zajsciem w ciaze, albo z donoszeniem, bo istnieje wysokie ryzyko poronienia. Przymknelam wtedy na to lekarskie gadanie oko, bo jak widac teraz to wtedy jakims cudem zaszlam w ciaze niemalze od razu po odstawieniu antykoncepcji i z donoszeniem tez nie mialam zadnego problemu. No, ale czas tu akurat plynie na nasza niekorzysc :)

asexualna
asexualna
  17 Septembrie 2012
massacre

To czemu BEZ leczenia? Na coś się możesz zdecydować?

massacre
massacre: tak, ale wiesz... przez ta swiadomosc, ze juz ciezko bedzie miec nastepne strasznie go rozpieszczam, wiesz staje sie oczkiem w glowie, cudem itp itd Staram sie zachowac zdrowy rozsadek, ale troche wariuje, nie ma co ukrywac. Inaczej, gdy dziecko jest jedynakiem z wyboru rodzicow, a inaczej, kiedy jest jedynakiem bez wyboru :/

No wiadomo, szkoda. Bardzo często osoby, które chcą i mają na to środki nie mogą tego mieć, a osoby przypadkowe za przeproszeniem mnożą się jak króliki :ninja:
EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012

ej co z moim serem pod napletem? osadzil sie tak ze jak sie obsuwa to dzwonia z Carolina Hurricanes i chca mnie do NHL brac
jak to doczyscic?

mmaryja
mmaryja
  17 Septembrie 2012
massacre
massacre: zaszlam w ciaze niemalze od razu po odstawieniu antykoncepcji

to jest właśnie jedna z metod zachodzenia w ciążę przy niepłodności
RobertoSolozabal
RobertoSolozabal
  17 Septembrie 2012

TylkoMnieOlej mam pytanie czy naturalne?

EvansWise
EvansWise
  17 Septembrie 2012

jak dla mnie sa pompowane bardziej niz kariera Wojtka Szczesnego

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.